Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dkz Studio
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Tools
szrama23
jak instaluje dkz studio do wyskakuje mi komunikat "Usługa instalator Windows nie może zaktualizowac pliku systemowego C:/Windows/system32/quartz.dll, poniewaz jest on zabezpieczony przez system windows. Aby ten program działał poprawnie moze zajsc potrzeba zaktualizowania systemu operacyjnego" Ja wtedy klikam OK i on instaluje do końca, na pulpicie wywala ikone i gdy włączam Dkz studio to wyswietla mi sie komunikat "Memoria insuficiente" naciska wtedy "Aceptar" i wywala drugi komunikat "El programa no puede iniciar. Es muy probable que tengas algunos controles corruptos o sean versiones antiguas. Reinstale el programa de nuevo." znowu naciskam "Aceptar" i na tymkoniec... program sie nie włącza...dodam że ściągnełem i zainstalowałem aktualizacje systemu... wiec nie wiem co robic...
SWiergi
QUOTE(szrama23 @ Feb 5 2007, 18:29:10) [snapback]119902[/snapback]

Reinstale el programa de nuevo

Przeinstaluj program smile.gif
szrama23
juz to zrobiłem... dalej wyskakuje to samo..i przy instalacji i przy włączaniu
Predator
Ktoś wie co zrobić z tym błędem? Ja takze nie moge odpalić DKZ
uti
ja tez nie potrafie odpalic dkz 0.92 :/

pomocy sad.gif
39405500
Również mam ten problem

poradziłem sobie instalując 0.91 link do pliku http://www.sendspace.pl/file/71EpOqkx/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.