Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 3 Liga - Postanowienia Ogólne
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE > Archiwum
Stron: 1, 2
tV2
Z powodu tego, że robi się nam mały burdel, wprowadzam od przyszłej serii jedną zasadę:

MECZE ROZEGRANE POZA TERMINARZEM BĘDĄ USUWANE!

Wyjątek może zostać zrobiony tylko i wyłącznie po wcześniejszej konsultacji ze mną. W temacie tym można również zgłaszać wszelakie sprawy związane z ligą (walkowery, gra nie fair-play, etc.)
dr_idea
Jestem zmuszony zrezygnować z gry w lidze. Przepraszam za zamieszanie i pozdrawiam.
switek
Denerwuje mnie sytuacja z graczem o nicku "Cristiano17" otoz pisalem do niego kilka razy ale on niestety nie odpisuje a gdy byl to nie udalo nam sie zagrac poniewaz "kolega" musial isc. Nie widze u niego zadnej checi do zagrania tego meczu i dlatego postanowilem napisac posta na forum.
Pozdrawiam
Kicek
Nic bym nie pisał....ale problem znów sie powtarza....
aktualka ligi była już dość DAWNO,a z tego co widze to zarówno w I jak i w II lidze już zostało zrobione podsumowanie po kolejkach 11-14. Tylko my znowu jesteśmy w tyle.
Berta ma 17 rozegranych meczy,a np: EB71 10 meczy. NASZA III liga kuleje i taka jest prawda.
dr_idea zrezygnował już z gry 5 dni temu,a w tabeli bez zmian,nadal zajmuje miejsce w jej połowie.(aktualizacji chyba nie było od tygodnia). Nie wiem co o tym sądzić,po naszych wszystkich uwagach nic sie nie zmieniło,a jeszcze pogorszyło.

Pozdrawiam!
dukekubas
pisze w sprawie nieprzyjemnej sytuacji z Berta, w 25 minucie meczu wykonywalem rzut rozny, po ktorym strzelilem szczupakiem gola, po pojawieniu sie strzelca bramki gra stanela, a po chwili "lost connection"...po wejsciu na serwer Berta mowi, ze nie bylo bramki...
dograny mecz wygralem 2:1 [bez gola z roznego], ale chcialbym wyjasnic sytuacje...
Gallus
QUOTE(dukekubas @ Feb 22 2007, 17:18:02) [snapback]124763[/snapback]

pisze w sprawie nieprzyjemnej sytuacji z Berta, w 25 minucie meczu wykonywalem rzut rozny, po ktorym strzelilem szczupakiem gola, po pojawieniu sie strzelca bramki gra stanela, a po chwili "lost connection"...po wejsciu na serwer Berta mowi, ze nie bylo bramki...
dograny mecz wygralem 2:1 [bez gola z roznego], ale chcialbym wyjasnic sytuacje...

ja bym tez nie popuscił! wpisał bym 3:1 !!!
Adam.zip
QUOTE(dukekubas @ Feb 22 2007, 17:18:02) [snapback]124763[/snapback]

Miałem podobną sytuację, ale uznałem, że Berta pewnie nie oszukuje i darowałem sobie bramkę wierząc, że miał losta przed nią, w sumie to i tak wtedy wygrałem 2:0. wink.gif

A z innej beczki: kiedy nastąpi podsumowanie kolejek 11-14 i 15-18 oraz weryfikacja na WO rezultatów dr_idea, który zrezygnował z rozgrywek? O ile jego decyzja jest aktualna.
Chciałbym zobaczyć pełną tabele na półmetku sezonu i pewnie nie tylko ja. Mam nadzieje, że opiekun ligi zajmie się tą sprawą.
Pozdrawiam
Raku
Eeeej wiecie co jest z Sianem?
Ma wiecznie status na gg - Zaraz wracam i ten opis "Zagram lige po 20!"
Pisałem do niego na gg kilka razy w ogóle nie odpowiada (po 20 czy też w innych porach). Weźcie tam zagadajcie to niego na IRcu czy nie wiem gdzie żeby mi chodź odpisał (chodzi mi żeby się z Nim skontaktować i zagrać ten mecz) smile.gif
Gallus
QUOTE(Raku @ Feb 23 2007, 19:17:12) [snapback]125082[/snapback]

Eeeej wiecie co jest z Sianem?
Ma wiecznie status na gg - Zaraz wracam i ten opis "Zagram lige po 20!"
Pisałem do niego na gg kilka razy w ogóle nie odpowiada (po 20 czy też w innych porach). Weźcie tam zagadajcie to niego na IRcu czy nie wiem gdzie żeby mi chodź odpisał (chodzi mi żeby się z Nim skontaktować i zagrać ten mecz) smile.gif

oj ciezko ciezko tongue.gif wejdz na irc bo z nim jest serio ciezko sie skontaktowac biggrin.gif sam miałem problem ale jakos zdołałem smile.gif
Gallus
Mam problem z EB71 choc nie jestem gospodarzem chcę rozegrać mecz z Tym Panem!

Wczoraj z nim gadałem na gg to przełozył mecz na niedziele, zas dzis jest dostepny na gg, opisy sie zmieniają a on nie odpisuje....
to tak tylko do powiadomienia!

pozdrO

EDIT:

SPRAWA ZAŁATWIONA!
switek
Chcialem ogłosić ze w ostatnich tyg. nie mialem czasu byc w ogole na kompie ale obiecuje ze w weekend postaram sie nadrobic wszystkie zaleglosci. Dziekuje za uwage ;p
Bieli17
No to kiedy bedzie aktualna tabela??????????? bo juz bym chcial wiedziec na ktorym jestem miejscu po rozegraniu 26 meczy mad.gif
Adam.zip
QUOTE(Bieli17 @ Mar 3 2007, 22:28:06) [snapback]127677[/snapback]

No to kiedy bedzie aktualna tabela??????????? bo juz bym chcial wiedziec na ktorym jestem miejscu po rozegraniu 26 meczy mad.gif

Yyy tv2 jaja sobie robisz mad.gif , od 11 kolejki brak rozliczeń WO, w tabeli jest taki burdel i nikt tego nie kontroluje. Kusik gdzieś tam pisał:
mysle ze tv2 moze miecj akies klopoty, ostatnio go na necie nie widac, mysle ze jak wroci to sie usprawiedliwi, mam przynajmniej taka nadzieje
nasz opiekun był na gg i napisałem do niego, lecz nie odpisał, tylko zatwierdził kilka wyników do tabeli, a to całkowicie nie rozwiązuje problemu.
Jeżeli tv2 nie ma czasu, chęci lub czegokolwiek, to może ktoś z pozostałych opiekunów lub ktoś z redakcji pomoże mu w adminowaniu naszą ligą, a być może przejmie całkowicie te obowiązki.
Pozdrawiam i mam nadzieje, że admini w końcu zainteresują się tą sprawą.
Gallus
Ja mam takie wrażenie, że TV2 olewa naszą lige bo to jest 3 liga i wydaje mu sie, że nie musi robić nawet "co tydzien" aktualki tabeli!

A mi sie wydaje ze powinno sie jeszcze bardziej zajmowac tą ligą bo wiele osób w tej lidze zaczyna grac! Przez to olewatorstwo jakie prezentuje Tv2 można tracic graczy.

Idea juz zrezygnował! A w tabeli WO na korzyść przeciwników jak nie było tak nie ma!

I prosze zmieńcie opiekuna bo to jest żenada !

POZDRO
Czarny
Widzę, że burdel na kółkach, ale tak to jest jak się daje coś odpowiedzialnego takim osobom jak wirus2... On tylko potrafi mieszać z błotem ludzi.
Brakuje Arosa, który trzymał zawsze rękę na pulsie.
Gallus
Oj gorzej oj strasznie!

Nawet tu nie zagląda....
szkoda słów......
na jego miejscu sam bym zrezygnował!
Oj masakra
Bakel
Od tego momentu to ja będę adminował 3 ligą.
Walkowery zostały wpisane.
Tu proszę zgłaszać ewentualne reklamacje oraz wyniki zaległych meczów z kolejek 19-26 wink.gif
Niedozwolone jest podawanie wyników na GG lub wpisywanie ich do panelu gracza.
Do panelu wpisujemy tylko i wyłącznie wyniki meczów z bieżącego tygodnia.
dukekubas
Bakel, jeszcze pamietaj, ze dr_idea zrezygnowal z uczesnictwa w lidze...
Gallus
Nareszcie!!! Bakel dzięki smile.gif
Bakel
QUOTE(dukekubas @ Mar 5 2007, 19:58:14) [snapback]128274[/snapback]

Bakel, jeszcze pamietaj, ze dr_idea zrezygnowal z uczesnictwa w lidze...

Uwzględnione.
Adam.zip
QUOTE(Bakel @ Mar 5 2007, 19:50:25) [snapback]128267[/snapback]

Tu proszę zgłaszać ewentualne reklamacje oraz wyniki zaległych meczów z kolejek 1-26 wink.gif

Czy jest jakiś termin końcowy rozgrywania tych zaległych spotkań, pytam bom ciekaw, czy będzie mogła zaistnieć taka sytuacja, że tuż przed zakończeniem sezonu pojawi się jakaś gwiazda (szlifująca formę), która rozegra nagle 10 zaległych meczy i całkowicie zmieni sytuacje w tabeli. smile.gif

Pozdrawiam, dobrze, że już wszystko dobrze funkcjonuje. smile.gif wink.gif
Bakel
Raczej staramy się trzymać punktu regulaminu mówiącego o tym, że:
"9. Mecz, którego wynik został rozstrzygnięty walkowerem, może zostać powtórzony najpóźniej w następnej kolejce spotkań."
Raku
Mój zaległy mecz z serii spotkań 22-26:

Kolejka: 24.

Raku(Bułgaria) 3-4 Berta (Walia)

A miałem 3-2 mad.gif
Dzieki Berta smile.gif
arek25
mecz zalegly z kolejek 22-26

23 kolejka

arek25(polska) 5:2 (szkocja)kostek
Bakel
Zrobione
arek25
Witam. Dostalem walkowera na niekorzysc z EB71. Napisalem mu na gg 24 stycznia ze chce grac do ligi ale bez odzewu.
AREK (24-02-2007 15:27)
odezwij sie jak bedziesz to do ligi IO zagramy
AREK (24-02-2007 15:30)
tu arek25

wczoraj postanowilem mu napisac jeszcze raz bo byl dostepny...
AREK (6-03-2007 18:42)
grasz do ligi IO?

ale opis sie zmienil pozniej niedostepny i znow bez odzewu. Prosze o rozpatrzenie tego meczu...
Bakel
#302 arek25 5:2 kostek [06.03.07 17:29] x

Po raz kolejny proszę o wpisywanie do panelu TYLKO i WYŁĄCZNIE(!) wyników z bieżących kolejek.
Reszta na forum.
kostek
kostek 1:1 kitek
Adam.zip
zmiana WO
Kitek 1:4 Adam.zip

Ups ale widze że Kitek wpisał wynik w panel sad.gif .. niezłość się Bakel... pewnie nie czytał tematu tongue.gif
owenik
19 kolejka

Kostek 2:3 owenik

IPB Image
Bakel
#305 kostek 1:4 $liwa [07.03.07 15:04] x
#307 Kitek 1:4 Adam.zip [07.03.07 16:15] x

Wyniki odrzucone.

owenik
18 kolejka

owenik 2:1 Adam.zip

owenik 3:1 switek
Bakel
QUOTE(owenik @ Mar 10 2007, 11:13:19) [snapback]129458[/snapback]

18 kolejka
owenik 2:1 Adam.zip

owenik 3:1 switek

Nie mogę uwzględnić tych wyników, gdyż są to walkowery sprzed 3 tygodni. Jeszcze 2 tygodnie zrozumiem, choć to i tak jest nagięcie regulaminu, ale trzy tygodnie to przesada.
owenik
Rozumiem.

22 kolejka

Berta 2:1 owenik

IPB Image
dukekubas
Bakel, mam dwa zalegle mecze, tj. z owenikiem i Kitkiem, co do owenika to dzis wieczorem nadrobie, ale do Kitka tydzien pisze, dostalem moze jedna czy dwie odpowiedzi w stylu "jestem" a od kilku dni cisza...
a co do obecnych kolejejk to pisalem do siana, ale zero odpowiedzi...
Raku
Już dziś tłumaczę mój nierozegrany mecz z Kickiem, jakby coś to ja próbowałem:
CODE

Łukasz (6-03-2007 17:12)
raku z tej strony, pisz kiedy bedziesz mogl zagrac rewanz do ligi io;]

http://img175.imageshack.us/img175/9373/kicekfv6.gif
bez odezwu

Teraz w opisie Kicek ma:
"7.03 - 13.03 w goooorach....hehe :] // kom."
Także nawet do niego nie piszę bo nie zagramy. Nie liczę na walkowera, oczywiście postaram się zagrać mecz jak najszybciej i nie sprawiać problemów wink.gif
Gallus
Ja mam taki sam problem ze switkiem....
albo nie odpisuje albo pisze ze czasu nie ma :/

EDIT:

dogadalismy sie co do sprawy rozegrania meczu.
dukekubas
1.Zalegly mecz z kolejki 26:
dukekubas-owenik 1:0
2.Brak kontaku z Kitkiem
IPB Image
i sianem
IPB Image
IPB Image

, prosze o interwencje...
Bakel
Walkowery przyznane
Kitek
Jestem Duke... faktycznie mijaliśmy się :/ No nic już w/o szkoda, ale ciesze, że Bakel się wziął za ligę bo TV2 sobie nie radził...
szyma
Chciałbym zagrac mecz z saperem i nie wiem czy jeszcze moge, pisze do niego juz od tygodnia ale jakos ciagle sie mijamy. Jesli nie teraz to w ogole bede mogl jeszcze zagrac ten mecz ? To samo tyczy sie arka25 czy bede mogl zagrac z nim zaległy mecz np. po zakonczeniu ostatniej kolejki ?

szyma vs saper - 19 kolejka
Bakel
QUOTE(szyma2 @ Mar 13 2007, 00:09:07) [snapback]130354[/snapback]

Chciałbym zagrac mecz z saperem i nie wiem czy jeszcze moge, pisze do niego juz od tygodnia ale jakos ciagle sie mijamy. Jesli nie teraz to w ogole bede mogl jeszcze zagrac ten mecz ? To samo tyczy sie arka25 czy bede mogl zagrac z nim zaległy mecz np. po zakonczeniu ostatniej kolejki ?

szyma vs saper - 19 kolejka

Niestety, teraz jest już za późno.
Kicek
Sorry Raku,że się nie odzywałem ale ostatnio miałem dużo spraw na głowie + ten wyjazd od 7.03 do 13.03.
Teraz już jestem gotów do gry. Mam pytanie jeszcze: od której("najstarszej") kolejki moge zagrać zaległe mecze? Bo teraz gramy 31-34...
szyma
Bakel a bedzie mozliwe zagranie tego meczu, np. pod koniec sezonu, czy juz wogole nie ma na to szans ?
Bakel
szyma
Nie będzie możliwe, a to ze względu regulamin, który ściśle wynika z kwestii o której pisał Adam.zip:

QUOTE(Adam.zip)
Czy jest jakiś termin końcowy rozgrywania tych zaległych spotkań, pytam bom ciekaw, czy będzie mogła zaistnieć taka sytuacja, że tuż przed zakończeniem sezonu pojawi się jakaś gwiazda (szlifująca formę), która rozegra nagle 10 zaległych meczy i całkowicie zmieni sytuacje w tabeli. smile.gif

Kicek
Od 23 wzwyż.
Raku
A już piszę coś dzisiaj o moich przeciwnikach. Nie wiem może jak zobaczą posta na forum to zaczną odpisywać na gg. Chociaż i na to nie liczę bo każdy z nich ma po kilkanaście walkowerów i już chyba sie wypieli na ligę. Naprawdę mimo szczerych chęci zagrania tych meczów (nie jestem we wszystkich gospodarzem a i tak ja pierwszy piszę wiadomość).

Panowie Switek i EB71 ja do nich pisałem gdy byli dostępni po kilka razy w różnych dniach, żaden nawet nie odpisał żeby spieprzał.
Do Kitaka wysyłam tylko wiadomości w tym stylu: "czesc raku z tej strony pisz kiedy będziesz mógł zagrać do ligi io ;]" (do EB71 i Switka też), na razie nie zastałem go dostępnego tylko nawet na tamto nie odpisał. Ja nie wiem zapisując się do ligi można by dokończyć to co się zaczęło i dograć mecze. APEL DO KITKA, SWITKA, EB71 ABY NAPISALI JAK BĘDĄ CHCIELI COŚ ZAGRAĆ!

Albo już admin ligi niech może zainterweniuje w ich sprawie i po prostu się zapyta czy rezygnują z ligi, mi nawet nie odpowiadają. dry.gif

Screeny z gg jak bedą potrzebne to wrzucę, chociaż jaki to sens kiedy nikt nie odpowiadał. mad.gif
Gallus
Chce rozegrac mecz zaległy ze świtkiem no ale nie moge wciąz mnie olewa, po wpisaniu ostatniego posta w tym temacie odezwał sie dogadalismy sie a on znów robi to samo, mad.gif
oto print screen:
IPB Image

przypomne ze on był dostepny, poźniej mnie olał, gdy napisałem ostatnią wiadomosc!
Bakel
#344 szyma 0:2 Gallus [16.03.07 14:22] x
Uzupełnień walkowerów nie wpisujemy do panelu. Kurwa.

Gallus Raku
Napiszcie która kolejka to dokonamy weryfikacji walkowerów.
Gallus
Juz jest mecz rozegrany!

Gallus 1:1 Świtek
Raku
QUOTE(Bakel @ Mar 17 2007, 13:28:15) [snapback]131401[/snapback]

Gallus Raku
Napiszcie która kolejka to dokonamy weryfikacji walkowerów.

Niee no ja póki co do końca terminów nie chcę WO. Poprzednim post był wytłumaczeniem w przypadku gdy na prawdę termin się skończył a szczególnie to post był próbą zwrócenia uwagi do moich przeciwników wink.gif

...i udało się biggrin.gif

Ze Switkiem już zagrałem i wygrałem przewrotne 3:0 ale te pkt. zdobywam po prawdziwym, uczciwym meczu. (mecz dodany w panelu bo jeszcze w terminie). Kitek odpisał że dzisiaj o 17 chce zagrać. Jednie Eb71 nie odpisał w ogóle ale i tak dobrze jest smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.