Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 1 Liga Kolejki 1-6 [17-28 Stycznia]
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE > Archiwum
snake
Wyniki i opisy meczów, mile widziane relacje TV smile.gif
Bakel
Bakel - michu
NORWEGIA - CHORWACJA
4 - 1

Relacja TV
michu
michu 1-4 Bakel

Wynik nie odzwierciedla przebiegu spotkania tongue.gif Początek meczu należał do Bakela, to on przejął inicjatywę i zdobył pierwszy bramkę. Po pewnym czasie gra się wyrównała, po jednym z rzutów rożnych zdołałem wyrównać. Dalsza cześć gry była także wyrównana z lekkim wskazaniem na mnie, jednak nie zdołałem wykorzystać kilku bardzo dobrych sytuacji do strzelenia bramki. Zemściło się to już w 20 min. 2 połowy kiedy to Bakel strzelił gola dającego mu prowadzenie. Bramka ta wybiła mnie zupełnie z rytmu gry, i dalsza część meczu przebiegała już pod dyktando mojego przeciwnika.

michu 2-0 Lampard

Moje pierwsze zwycięstwo w 1 lidze:) Lampard nie stawiał dużego oporu cool.gif i zasłużenie wygrałem.
T-Mac
IPB Image3:1IPB Image
15min Sychev
32min Vryzas
69min Charisteas
86min Charisteas

No i kolejny sezon otwarty, fajnie ze wygrana smile.gif

Hawok
[left]IPB Image[/left]
1:3
[right]IPB Image[/right]

Mecz zaczął się od ataków Empo który mógł w 2 minucie zaskoczyć bramkarza Wali, ale znakomicie wślizgiem spisał się obrońca wyręczając bramkarza przed utratą bramki. Później to juz ataki Wali która w 15 minucie zdobyła prowadzenie 1:0 po błędzie obrony. W końcu około 30 minuty kolejny błąd obrony Empo i 2:0 smile.gif. W 2 połowie trzeba było nastawić się jeszcze bardziej ofensywnie w skutku którym tongue.gif Walia straciła bramke na rzecz Meksyku 2:1. Kolejne upływające minuty to ciągłe ataki Wali które w 80 minucie po pięknym rajdzie Gigsa który omija 3 obrońców i podaje do Ernashowa który piękną BOMBĄ w polu karnym strzela nie do obrony 3:1.

IPB Image
Bakel
Bakel - Lampard
NORWEGIA - RUMUNIA
5 - 1

Relacja TV

Mecz mi się udał. Ładne gole zza pola karnego plus jeden gol do pustaka po zamarkowaniu strzału i minięciu bramkarza.
Polecam. smile.gif
>Iras<
Iras (Japonia) 3:2 T-Mac (Grecja)

Dobrze zacząłem ten mecz szybko strzeloną bramką z główki. Jednak do przerwy wygrywał T-Mac strzelając dwa razy również z główki. W drugiej połowie przycisnąłem. Dwa piękne strzały Nakamury trafiły niestety w słupek (raz piłka była na linii). Pod koniec jednak zdołałem strzelić dwa ładne gole i wygrałem 3:2.
T-Mac
IPB Image4:1IPB Image
20min R.Olivera
35min Vryzas
44min Samaras
58min Dellas
73min Vryzas

dalem ciala w meczu z irasem moze dlatego ze gralismy go na raty i to mnie wybilo
naszczescie odbilem sobie to w meczu z Urugwajem-pudek357
mecz ciekawy ale tylko do wyniku 1-1 gdy strzelilem na 2-1 zaczelo sie, faul faul i jeszcze raz faul taka gre prezentowala ekipa urugwaju wink.gif dla mnie to i lepiej bo sedzia wywalilo dosc szybko jednego z nich a pod koniec meczu drugiego
dzieki za mecz
>Iras<
Iras (Japonia) 1:2 kemocik (Nigeria)

Niemożliwe było skonstruowanie jakiejś porządnej akcji grając przeciwko dobremu zawodnikowi, który w dodatku gra Nigerią. Moi zawodnicy byli non stop wyprzedzani i nic na to nie mogłem poradzić, jeszcze lagi co zmniejszało moją reakcje w obronie. Żenada...Ktoś gra jescze podobno Chorwacją...LOL Dziwne, że nie znalazł się nikt kto by powiedział coś w tej sprawie przy wyborze drużyn do sezonu. Ja myślałem, że wszystko będzie OK. Jednak się myliłem. Mój błąd, mogłem przynajmniej wyrazić moją opinie...teraz już za późno.
kemocik
Pozwolę sobie uzupełnić "opis":
IPB Image

Mój komentarz:
Timak dał listę ze średnimi wyciągniętymi z gry i proszę:
5. Japan - 28,8
12. Nigeria - 28,5

O_O
Nigeria się okazuje być średnim zespołem, a Japonia drugą pod względem średniej drużyną (najwyższy współczynnik - 29,9 ma Szkocja)
...
Rozumiem, że mam dobry napad, ale obrona wcale się nie wybija: mam tylko jednego gracza z pola o defense równym 17... więc?

whan
<pszytól>

a ja ma szkocje, która podobno ma najwyższy współczynnik a grać sie nią nie da bo nie posiada obrony i moze jednego sredniej klasy piłkarza o shevie czy innym martinisie tudzież nakamurze moge zapomnieć... sad.gif
spadek i tak pewny więc sie nie ma co stresować... smile.gif

PS
z kemocikiem przegrać to lekki wstyd... ale on czituje więc trzeba uważać.
lukasso
whan kiedy zaczniesz zbierac pkt? laugh.gif
przyszły mistrzu;))
>Iras<
No dobra, ale moim zdaniem najważniejsza w WE jest szybkość zawodników, a Nigeria jest w tym lepsza o klase od innych zespołów.
Bakel
QUOTE(>Iras< @ Jan 24 2007, 17:29:55) [snapback]116068[/snapback]

No dobra, ale moim zdaniem najważniejsza w WE jest szybkość zawodników, a Nigeria jest w tym lepsza o klase od innych zespołów.

Zależy od stylu gry.
pudek357
QUOTE(Bakel @ Jan 24 2007, 19:42:08) [snapback]116071[/snapback]

Zależy od stylu gry.

Święta racja! A Ty Iras jak Ci nie wychodzi to nie zwalaj wszystkiego na drużynę. smile.gif
>Iras<
QUOTE(pudek357 @ Jan 24 2007, 20:10:40) [snapback]116080[/snapback]

Święta racja! A Ty Iras jak Ci nie wychodzi to nie zwalaj wszystkiego na drużynę. smile.gif

Ale Cię za to rozwale jak będziemy grać... tongue.gif biggrin.gif

Iras (Japonia) 4:1 Mario (Turcja)

W pierwszej połowie Mario prawie nie istniał, jednak strzelił ładną bramkę z wolnego. W drugiej połowie mecz się trochę wyrównał, jednak wynik meczu się już nie zmienił. Było wiele słupków. 19:6 w strzałach.
snake
IPB Image pudek vs snake IPB Image

IPB Image

IPB Image

Ogólnie widać że pudek już regularnie nie gra w WE, inaczej nie wygrałbym tak wysoko.
Ale mecz ogólem fajny, pierwszy raz sheva zagrał w środku i widać efekty.

snake 1-6 Luki

Szkoda gadać biggrin.gif Luki schemat główkowy jest nie do pokonania, szczególnie jeśli się już w ogóle w WE nie gra.
Myśle że z obecną formą Luki jest jednym z faworytów obecnej 1 ligi IO, jedynie Iras albo Aros mogą mu pokrzyżować szyki.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.