Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Gra Na Padzie
board.issonline.pl > Inne > Konsole
Mike85
Witam. Zakupilem dzisiaj przejsciowke zeby podlaczyc do pc pada od ps2. I tak stawiam swoje pierwsze kroki na padzie w pesa. Ciezko jest sie przyzwyczaic jak od momentu kiedy pojawil sie pes na PC gralem na klawiaturze. Ale roznica jest spora trzeba przyznac. Mam w zwiazku z tym pytanie: Do czego sluży tak naprawde prawy analog? Bo jak narazie potrafie nim zrobic tylko to ze piłkarz obkreca sie nad pilka i to wszystko. Poza tym w treningu mam cos takiego jak manual pass. Trzeba prawym analogiem dac jakis kierunek + R3, co to jest R3???

Licze na Wasze porady
Pozdrawiam
Porusz gałkę w jakąś stronę i wciśnij ją.
Mike85
gra na padzie to naprawde zupelnie inna gra. Gra sie duzo lepiej, fakt faktem ze ciezko sie przyzwyczaic ale da rade. Tym co trzaskaja jeszcze na klawiaturze jak najbardziej polecam pada
Oczywiście masz absolutną rację. Też dopiero od niecałego miesiąca gram na padzie, i wiem, że nigdy już na klawiatórę nie wrócę tongue.gif
snok3r
QUOTE(Mike85 @ Nov 24 2006, 15:56:06) [snapback]99814[/snapback]

Bo jak narazie potrafie nim zrobic tylko to ze piłkarz obkreca sie nad pilka i to wszystko. Poza tym w treningu mam cos takiego jak manual pass. Trzeba prawym analogiem dac jakis kierunek + R3, co to jest R3???

na prawej galce mozna robic standardowe zwody:
dwa razy galka do przodu - przekladanka dluga
dwa razy do tylu - przekladanka krotka
dwa razy do gory/doly - markowany strzal

oprocz tego:
dol gora(albo gora dol nie pamitam tongue.gif ) - podrzucenie pilki
sprint + gora/dol - balans cialem
360 st. na galce - obrot

mozna jeszcze w opcjach kontrolera ustawic manual pass mode. polega to na tym, ze mozna wykonywac podania za pomoca R3 + kierunek na prawej galce aczkolwiek jest to bynajmniej nieprzydatne.

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.