QUOTE(eye63 @ Dec 14 2006, 14:32:24) [snapback]103542[/snapback]
Witam !
Przepraszam, że to w tym poście, ale niestety nie udało mi się znaleźć innego, gdzie poruszony temat byłby podobny do tego. Chciałbym uprzejmie zapytać się ekipy ISS, czy planowane jest wypuszczenie w najbliższym czasie patcha Orange Ekstraklasa do PES6? Bardzo interesuje mnie ta kwestia, gdyż żadnych oficjalnych odpowiedzi nie zauważyłem (a jeśli są, to proszę o udostępnienie linka z tematem). Widzę, że T-Mac np. (o ile dobrze wszystko rozumiem) pracuje nad patchem do WE 2002, nad updatem do PES5 - a nigdzie nie ma żadnych wieści o PES6. Wiem, że zawracam głowę, ale tylko Wasze patche prezentują bardzo wysoki poziom, no i po prostu miło się w nie gra, stąd moje pytanie czy wykonywane są jakieś prace nad nim, czy czekacie może na jakiegoś większego Super Patcha i na nim będziecie budować OE ? Serdecznie pozdrawiam i liczę na jak najszybsze owoce Waszej pracy.
Na obecna chwilę nic zrobić się nie da gdyż nie ma programu ktory pozwolilby ustalac sklady na binach. Jesli takowe programy ujrza swiatlo dzienne napewno sie zastanowimy nad kolejnym patchem naszego autorstwa.