Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Padem I Przejsciowka:/
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Ogólnie o grze
cmo2
witam uzywam (chcialem uzywac) pada od psx z przejsciowka i pogrc w pesa i po podlaczeniu go wyskakuje mi nieznane urzadzenie moze ma ktos taka przejsciowke? to bym poprosil o jakis sterowink albo i link gdzie omge taki sterowink znalesc z gory thx:) pisac na gg 3339458 albo na [email protected]
DuMiaN
Jeśli masz Windows XP to żadne sterowniki nie są potrzebne a system sam powinien wykryc przejsciowke. Blad o ktorym piszesz moze byc spowodowany uszkodzeniem przejsciowki (sam mialem taki przypadek, po podlaczeniu do kompa nie swiecila sie dioda na konwerterze i wyskakiwal komunikat "nieznane urządzenie"). Stery moga cos dac tylko jesli nie masz XP a starszy system. Gdzies kiedyś miałem te sterowniki ale nigdy nie byly mi potrzebne, wiec czort wie gdzie są tongue.gif
cmo2
kurcze pali mi sie dioda ale mam klejony kabel to moze to byc widze ta przyczyna czyli czeka mnie kupno nowej przejsciowki:/ ale dzieki ze mi podpowiedziales:)
wlodek
witam
ja kupiłem ostatnio przejściówke do pada od ps2 i mam sterowniki
puściłem ci je na emali który podałeś wyżej
mój pad śmiga bez problemów
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.