Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Który Patch Do Pesa 5 ?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
geforc
Witam , robilem dzisiaj format i skasowalem pesa i musze od nowa go instalowac razem z jakims patchem , teraz moje pytanie , jest jakis patch z tych niedawno wydanych ktory niejest update tylko na nowo zrobionym patchem w ktorym nietrzeba miec poprzednich czesci zeby wszystko bylo ok ??
E 9
Ja na twoim miejscu zainstalowałbym albo Superpatch 4.0. - ma ponad 200 stadionów w S.S. i wogóld swietnie zrobiony.Albo czekaj na OE Patch 2.0.POzdro biggrin.gif
geforc
ale tam chyba trzeba miec poprzednie częsci ??

a ten patch dobry jest ?? http://download.issonline.pl/index.php?act=view&id=310
Węgluś
QUOTE(geforc @ Sep 19 2006, 13:36:59) [snapback]89730[/snapback]

jeśli chodzi Ci o OE patch to nie musisz mieć poprzednich części bo jest tylko jedna wink.gif
Mooner
QUOTE(geforc @ Sep 19 2006, 15:42:52) [snapback]89730[/snapback]

a ten patch dobry jest ?? http://download.issonline.pl/index.php?act=view&id=310

a jeśli o SP 4 to też nei musisz mieć... wszystko inne z poprzednich patchów "ma już w sobie" ;]

czyli SP, OE lub możesz poczekać na aktulke do PP
pozdrawiam
geforc
OE juz mialem , ale sciagam ten patch Champions League , tylko mam pytanie czy sa tam sklady uaktualnione tylko z Ligi mistrzow czy ze wszystkich lig ??
Pawlo71
witam forumowiczow
i prosze o POMOC!!!!!!
posiadam pierwszego XBOXA i mam dosc robienia transferow,nowych pilkarzy,zmiany skladow itp
gram w pesa 5 na xboxie i niemoge znalesc zednego nowego pacha,ostatni jaki mam to ten z mistrzostw swiata ale juz troche czasu czasu minelo
Gra jest wybitna wiec szkoda mi z niej rezygnowac na nowa konsole mnie niestac,a slyszalem ze uaktualnienia na pes5 na Xbox ze skladami na biezaco i cala reszta,jesli ktokolwick cos wie to prosze io odp
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.