Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 2 Liga Runda Rewanżowa
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE > Archiwum
whan
Po trzymiesięcznej przerwie wznawiamy rogrywki ligowe. Zapraszam do pisania relacji i komentowania meczów w tym temacie smile.gif

23-kolejka:

kusik - whan 2:3

mecz dobry, chociaż jak zwykle Drogba ze strzałką w dół i się WKS'em za bardzo grać nie da tongue.gif
3 gole Dindane a kusik ładna bramka z wolnego nad moim murem, w którym stał zawodnik o zabójczym wręcz wzroście - 1.63 cm blink.gif Ale 3 pkt się liczą...

PS
Napraw ktoś panel do wpisywania wyników bo niestety nie możemy ich dodawać unsure.gif
Rafalinsky
liga miala sie zaczac od 17 wrzesnia z tego co widzialem na newsie. dry.gif
bluble
QUOTE(Rafalinsky @ Aug 29 2006, 12:53:35) [snapback]86769[/snapback]

liga miala sie zaczac od 17 wrzesnia z tego co widzialem na newsie. dry.gif

Cytat z newsa...
Aktualnie można rozgrywać kolejki od 20 do 28. Wyniki będą autoryzowane na bieżąco.
justyn
Falstart...

Bart-Justyn 4:1

w pełni zasłużona wygrana Barta...trudno trzeba zdobywać punkty na kimś innym.

yoł!
justyn
tooom19 1:4 Justyn
w strzałach 3:18
W pełni zasłużona wygrana...

Justyn 2:1 eman

w strzałach 9:10
Bardzo wyrównany mecz ,sprawiedliwy byłby remis ,ale jakoś mi się udało.

MeGa 2:5 Justyn
Przewaga i zasłużone 3 punkty.

Justyn 3:3 Bushmen
wygrywałem 2:0 biggrin.gif ,przegrywałem 2:3 mad.gif no i zremisowałem 3:3 smile.gif
whan
whan - eman 3:2 mad.gif

kur($@#@%@@#$@^^&$. Dobrze ze fart w 90'.
justyn
Justyn 3:1 T-mac

Widać że lider nie jest w formie, nie grał przez kilka miesięcy w we!
Życze szybkiego powrotu do formy.

Justyn-Luki 3:3
Luki wyrównał w 89 minucie...ehhh wink.gif

Pozdrawiam!
justyn
Justyn-Kusik 2:2
Kusik bramke na wage remisu zdobył w ostatniej minucie meczu ehhhhh
Uciekły mi 3 pkt @#$%&
whan
Mi coś ostatnio wybitnie nie idzie w tej lidze sad.gif podsumowując:

kusik - whan 2:3

whan
- eman 3:2

Bart
- whan 2:0
przewaga Barta i niestety jego zasłużona wygrana.

whan
- mati 4:0
jednostronne widowisko

Przemo - whan 0:2
mecz pod moje dyktando, mogło być wyżej. tongue.gif

whan
- tooom19 3:0
jak zwykle dziwna taktyka toooma19 ale tym raz szybko łatwo i przyjemnie...

i najcenniejsze zwycięstwo:

whan
- Justyn 1:0
2 minuta, czerwona kartka dla keane'a i po justynie. 1 jego strzał w pierwszej połowie mówi sam za siebie. W końcówce jak rasowy drań grałem na czas kiwając się pod polem karnym justyna (głównie po to żeby go wnerwić a jeszcze przy tym wygrać) biggrin.gif

meczów 7 zw 6 rem 0 porażek 1 sad.gif , gole: 16:6

standardowe zachowanie justyna po porażce
w-han (7-10-2006 14:24)
dziękuje. na razie
justin (7-10-2006 14:24)
nara kaleko

kaleką bynajmniej nie jestem mad.gif

to tyle, forma, ŻAL straconych 3 pkt ph34r.gif

PS
niestety mecze z najlepszymi dopiero przede mną...
justyn
QUOTE(whan @ Oct 9 2006, 11:21:14) [snapback]91960[/snapback]

W końcówce jak rasowy drań grałem na czas kiwając się pod polem karnym justyna (głównie po to żeby go wnerwić a jeszcze przy tym wygrać) biggrin.gif

ładnie masz zjechane z gara drogie adminie <lol>

QUOTE(whan @ Oct 9 2006, 11:21:14) [snapback]91960[/snapback]

standardowe zachowanie justyna po porażce
kaleką bynajmniej nie jestem mad.gif

standardowe tongue.gif tongue.gif tongue.gif huh.gif huh.gif huh.gif przypomnieć ci jak ty się zachowwałeś po porażce ze mną?
Jak dla mnie jesteś kaleką, grając mocnym WKS z bardzo dobrą formą kluczowych zawodników potrafiłeś strzelić tylko jedną bramke bardzo osłabionej Irlandi... dużo nie brakowało a byłby remis.
Powodzenia i abyś awansował do 1 ligi (wiadomo z jakich względów)
whan
cytując znanego i lubianego pakera z polevo: o dość ;/ 0_0 ZAL jop twa mać

Oj justynku, po prostu pamiętam nasz 1 mecz, jak posądzałeś mnie o gre na czas i leciały kur... na gg. To chciałem zagrać tak samo smile.gif

standardowe przypomnieć ci jak ty się zachowwałeś po porażce ze mną?
Jak dla mnie jesteś kaleką, grając mocnym WKS z bardzo dobrą formą kluczowych zawodników potrafiłeś strzelić tylko jedną bramke bardzo osłabionej Irlandi... dużo nie brakowało a byłby remis.
Powodzenia i abyś awansował do 1 ligi (wiadomo z jakich względów)

yhy..., mocny WKS to potęga a Irlandia gorsza od 6 grupy, biggrin.gif Szkoda że Drogba nie grał... smile.gif tłumacz się tłumacz... słaby jesteś i tyle cool.gif A miejsce w 1 lidze faktycznie kupiłem od Arosa i siana, jak widać nawet ciebie nakłonili do porażki ze mną dry.gif a już myślałem że dobry jestem.

PS
A teraz nie smuć się, weź przytmul swojego pluszowego misia i pamiętaj że to tylko gra wink.gif
justyn
QUOTE(whan @ Oct 9 2006, 12:18:18) [snapback]91965[/snapback]

A teraz nie smuć się, weź przytmul swojego pluszowego misia i pamiętaj że to tylko gra wink.gif

Drogi Wojtku właśnie chyba ty zapominasz ,że to gra.
Wiesz co ja się już nie przejmuję to całą ligą ,jest ona bez sensu.
Aha i czekam na tą kasę którą obiecałeś mi za podłożenie się.
Tylko nie zesikaj się w majtki....ehh pewnie już to zrobiłeś.

dry.gif a już myślałem że dobry jestem.

Jasne ,że nie jesteś. cool.gif
whan
QUOTE(justyn @ Oct 9 2006, 12:37:09) [snapback]91966[/snapback]

Drogi Wojtku właśnie chyba ty zapominasz ,że to gra.
Wiesz co ja się już nie przejmuję to całą ligą ,jest ona bez sensu.

no dokładnie już nie masz czym smile.gif

PS
no to żeśmy ponabijali posty, czas skończyć. Sorry ale lubie cie czasem podenerwować, łatwo sobie na tobie humor poprawić tongue.gif

lukasso

cytując znanego i lubianego pakera z polevo: o dość ;/ 0_0 ZAL jop twa mać

ZAL wink.gif

QUOTE(whan @ Oct 9 2006, 12:56:13) [snapback]91969[/snapback]

PS
no to żeśmy ponabijali posty, czas skończyć.

tak w ogole to obaj jestescie ciency tongue.gif jak łydki komara
no wyzywajcie mnie! tez se ponabijam.. smile.gif
justyn
QUOTE(whan @ Oct 9 2006, 12:56:13) [snapback]91969[/snapback]

no to żeśmy ponabijali posty, czas skończyć. Sorry ale lubie cie czasem podenerwować, łatwo sobie na tobie humor poprawić tongue.gif

Ale mnie wnerwiłeś tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Lukasso to milanista ph34r.gif
Bushmen
Wczoraj odwiedzilem Przemusia w jego akademiku, rozegralismy pare bardzo dobrych meczykow, przy okazji obgadalismy cala scene io ;]
mecze ligowe:
Bushmen 2-1 Przemooo
Mecz zalegly, w 35 minucie objalem prowadzenie po strzale Soncka, w 85 minucie strzelilem przez buga gry ;D tzn, gwiazda Przemusia Recoba zapomnial wrocic na boisko, i zostal na lini bramkowej blokujac bramkarza biggrin.gifD ja mowie"dobra nie liczy sie" ;P on "zaraz strzele to nie ebdziesz tak mowic" biggrin.gifD, minely 3 minuty strzelil brame smile.gif) ustalilismy 2-1 smile.gif
Bushmen 5-6 Przemoo
mecz godny finalu ligi mistrzow, bardzo duzo bramek i emocji wink.gif wynik do przerwy 3-3, po przerwie objalem szybko prowadzenie na 5-3, mysle ,ze juz po meczu wink.gif gwiazda urgwaju Zaleyta 'wegielek' mial swoja zyciowa forme w ciagu 10 minut strzelil 2 bramki. w okolo 85 minucie przy stanie 5-5, Recoba minal w efektywnym stylu 3 obroncow, i strzelil przepiekna bramke smile.gif wynik 6-5 dla Przemusia.

Wiadomosci od Przemusia:
1.zaleglego meczu z lukim nie umie zagrac, poniewaz Luki caly czas nie odpowiada tongue.gif i cytuje "byl chamski"..
2. wynik z Tooomem 19, 2-0 do przodu
3. Mecze z Kemocikiem, Mega, przemus zagra w pozniejszym terminie, bo nie udalo mu sie z nimi dogadac smile.gif
4. Od grudnia, Przemus bedzie miec net w akademiku, i jego kumple gracze, beda chcieli grac w rankingu, wiec juz mowie ze bedzie paru graczy z tego samego IP, i potwierdzam ich wiarygodnosc ;D

pzdr, dzieki Przemus za jedne z lepszych meczy w mojej 'karierze' smile.gif)
Rafalinsky
ja - luki 1-3

mecz malo ciekawy, gladko ujebalem chociaz 1-1 bylo do przerwy.

ja - bushmen 2-0

wszystko przez czerwona kartke bassegio. zdobylem z wolnego bramke odrazu na poczatku, potem ta kartka i jakos szlo chociaz bushmenowi nalezala sie bramka.

ja - t-mac 2-2

prowadzilem 2-0 do 85 min meczu, potem poczulem sie jak zwyciezca i 2 rzuty rozne, identyczne sytuacje z glowki i 2-2 :/ moglem to wygrac ale ze statystyk wynikal jednak remis a nawet przewaga t-maca.

ja - przemoo 2-2

tutaj bylo ostro, moj przeciwnik zdobyl chyba bramki ligi, pierwsza z wolnego prawie z polowy boiska (chociaz pilka wpadla przez boczna siatke biggrin.gif) a druga nozycami po dosrodkowaniu, szkoda ze nie nagralem tego. oczywiscie nie omieszkam wspomniec ze moglem to wygrac rolleyes.gif mialem akcje po ktorej bramkarz z trudem wybil toczaca sie pilke na slupek.

p.s. zegnaj 1 ligo sad.gif
whan
QUOTE(Rafalinsky @ Oct 14 2006, 15:46:43) [snapback]92497[/snapback]

nono ropłacz się piszesz takie brednie jak ja tongue.gif ale nie wiem czy patrzyłeś na tabele, awans masz pewny tak jak kemocik. 6 meczów w stos np do mnie czyli mozesz zdobyc nawet 18 pkt...

no to ja też dorzuce w swoim (jak widać nie tylko swoim) stylu:

Dalej mi nie idzie sad.gif :

mega - whan 2:3

whan - drake 4:0

ps
i po awansie unsure.gif
Rafalinsky
QUOTE(Rafalinsky @ Oct 14 2006, 15:46:43) [snapback]92497[/snapback]

sorx,chcialem napisac zegnaj ligo. niestety (albo stety) irytujace bledy tej gry nie pozwalaja mi sie dluzej cieszyc z rozgrywania meczy. bardziej staje sie to dla mnie strata czasu. poza tym, wolalbym rozgrywac mecze kiedy mam na to ochote i takie tam bzdury. pomijajac juz fakt ze nie wiem czy bede mial czas w najblizszej przyszlosci rozgrywac jakakolwiek lige. Napewno nie odstawie gry calkowicie, zawsze pozostaje niezobowiazujacy ranking. ten sezon oczywiscie dokoncze. szkoda tylko ze przez niejakiego pana B. nie dostapilem zaszczytu zmierzenia sie z najlepszymi w 1wszej lidze no ale coz, to mnie wtedy ponioslo... powodzenia
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.