Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Usuwanie Piłkarzy
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
zembi
witam. mam problem, bowiem piłkarz angoli, flavio jest jakis poje**** w moim pesie i nie moge przez niego zagrac meczu z angolą mad.gif nawet gdy chce go wybrać w edit player to mnie wywala do windowsa i przed meczem z angolą też. nie wiem jak go usunąć.chciałem go usunąć najpierw z reprezentacji, tworząc nowego zawodnika i zamieniając go z nim. ale nie da rady, bo gdy tworze zawodnika, to jak wychodze z editmode wywala mnie do windowsa (jak widać jestem wyjątkowym pechowcem). musze dodać, że piłkarz nie ma włosów ani twarzy w kitserverze. niestety w PESFan editorze nie da sie usuwac graczy. znacie może jakis program którym moge to zrobić?
pepe
Da cie w PesFan editor...przeciagnij na niego innego pilkarza z innej druzyny to go "nadpiszesz" potem spowrotem tego pilkarza wroc do jego prawdziwej druzyny i po klopocie rolleyes.gif
zembi
co ty gadasz nie da rady tak. nie można przeciągać w reprezentacjach huh.gif
pepe
QUOTE(zembi @ Aug 17 2006, 20:09:34) [snapback]84834[/snapback]

co ty gadasz nie da rady tak. nie można przeciągać w reprezentacjach huh.gif

rzeczywiscie...dziala tylko dla klubow:( no to sprobuj sciagnac .bin z 0_text odpowiednie do tego zawodnika i jak je zamienisz bedzie git cool.gif a na bank nie ma go w kitserverze? dla pewnosci sprobuj zagrac mecz z odinstalowanym programem. Powodzenia
robi2
A moze masz faceservera?
Jesli tak to napewno jakis bład w mapie.
zembi
smile.gif napisałem wyraźnie przecież. NIE MA GO ANI W FACESERVERZE ANI W HAIRSERVERZE dry.gif
robi2
A to moze jest taki błąd. Ja miałem tak z Lehmannem.
Wiec przez Game Graphic Studio zobaczyłem w faceserverze twarz Lehmanna i okazalo sie ze to sa wlosy
A wlosy były twarzą i poprostu zamieniłem. Moze to ci pomoze.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.