Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Na Ile Minut Gracie Mecz I Dlaczego?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
Gienia
Ja gram 15 minut, bo grając na 10 czesto brakło mi czasu na strzelenie gola i mecze często kończyły się wynikami np: 1:0, 1:1. Teraz gdy gram 15 minut często wygrywam 3:0, 3:2, 3:1. Mecze są o wiele bardziej emocjonujące.
lookass
Też gram na 15 min bo 20 to troche za długo się gra a na 10 z kolej za mało żeby czasami strzelić gdy są wyrównane mecze (mówsz tutaj oczywiśćie o grze z prawdziwym graczem ?)
Rivaldinho
10 minut standart z kompem, spary, liga i ranking.
KoczO
Z kompem po 10 minut, a ostatnio z kumplem po 30
Sparks
ja gram po 30 minut , czy może poda mi ktoś link do patcha na 45 minut bo panowie z konami nie dali takiej opcji
Mooner
ale to 45 min caly mecz... jesli juz
szyma
Ja gram 15 min poniewaz 10 to dla mnie za krotko jeszcze sie nie zdaze dobrze rozegrac a tu juz koniec I połowy.
Riki101
Ja gram po 10 minut z kompem a z kumplem po 15
Capitan Tsubasa
A co miales na calu zakladajac ten temat ?? wink.gif
=@CiChY@=
Ja gram po 5min i czasem wygrywam nawet 3:0 ale najczesciej wygrywam 1:0 lub czasami 2:0 smile.gif
Mooner
na jakim poziomie? ;]
Ogród
Ja gram po 10 min
=@CiChY@=
QUOTE(Mooner @ Aug 17 2006, 12:00:27) [snapback]84787[/snapback]

na jakim poziomie? ;]

Na ****
snok3r
z kompem gram na 5min(ML) albo 10 (tow), a z qmplem 10min. zawsze na 6*
Capitan Tsubasa
QUOTE(=@CiChY@= @ Aug 17 2006, 16:39:52) [snapback]84811[/snapback]

Na ****

LOL minimum na ta gre to 6* smile.gif
=@CiChY@=
Sory nie wiedzialem to ja ide sie schowac pod stol i umilkne sad.gif
had2
10 minut standardowo!
!HarrY?
Ja gram zawsze na 10 minut.. i z kompem i z qmplem. I bramki wcale tak rzadko nie padają.. rolleyes.gif
Dżamper
Ja mam (na razie) demo PES 4 i 5, na peesie piątce gram 5 minut (bo muszę, a na peesie czwórce już nie gram) i na ** wygrałem 0:0, na wyższych niż *** zawszę remisuję 1:1 albo 0:0... No i co że jestem słaby? Chodzi o przyjemność czerpaną z gry biggrin.gif A mi to sprawia przyjemność biggrin.gif
Graffis
A ja gram na 3 gwiazdkach bo jestem początkujący tongue.gif No i oczywiście po 10 minut wink.gif No a wyniki jakieś 5:1 4:0, 3:0 i takie tam wink.gif

Czemu się nie przeżuce na 4*?
Bo na 3* jak dla początkującego gra się na luzie smile.gif
Arturro_king
Ja gram na 6* i oczywiscie po 10 minut biggrin.gif
Perez_16
Ja se pykam na 6* i po 15 min. I tak wygrywam 2:0 3:1 biggrin.gif
Soxx
Turnieje zawsze pykalismy po 10 min mecz.....z kompem tez zawsze po 10 min.....ale jak gralismy z kumplem tylko we dwoch to ustrawialismy dluzej na 20 min a czasem na 30
xymeon_x
ja gram 5*, po 5 min i wygrywam najczesciej 1:0 choc zdarza sie rowniez i 3:0......tak na marginesie wydaje mi sie, ze gdy gram na 5* to trudniej sie gra niz na 6*
Mani3k
6* i 20' (2x10)
Gram na 10 min, i na ****** {6 gwiazdkach}, bo na innych to nie ma sensu grac, góra na 5. Początkującym radze to samo, gdyż na 2 gwazdkach nigdy nie nauczycie się grac. Początki mogą być trudne, ale jak ze wszytkim.
lukasso
15min,bo
10 za krótko a 20 za długo
E 9
15 min i na 6 *.Moje największe zwycięstwo to 8-1 nad Realem grąłem BArcą. biggrin.gif
Bo0os
10 min, niewiem dlaczego, ale myśle że to za malo.racje poczęści ma lukasso 88 zal odość :/ 0_0

15 min to w sam raz na raz smile.gif

pozdrawiam biggrin.gifD
Bartolek
Zawsze gram turnieje na 6* i na 5 min, a mecze towarzyskie na 6* i 10 min
Kempu
Ja w necie gram 5-albo 15, czasami tylko 10, A tak w karierze gram 5-10, zależy jaki mecz!
dikhet
czempion 15 min wsam raz.
danzel868
a ja gram na 15 min i na 6* I WYGRYWAM PO 4:0-6:0
Ricardo
Ja jak grałem to grałem na 5 minut i na poziomie czempion wygrywam co najmniej 1 - 0. Więcej nie dam rady, muszę poćwiczyć.
perONE
ja gram po 5min bo wiecej moge meczy rozegrac. gram na poziomie czempion. gralem po 10min ale to bylo za dlugo. po 5 min calkiem wystarcza mi na wygranie spotkania chocby jak przed chwila w LM real madryt-as roma 3:0
zywul
Ja gram na czempionie i na 10 minut. W sam raz jak dla mnie.
GigaByte
Zależy... jeśli jest to spotkanie ligowe to 5, a jeśli zwykłe to czasem nawet i 15.
Simon
15minut, czempion. mozna sobie ladne kombinacyjne akcje robic a nie tylko do przodu zeby zdazyc bramke strzelic. na 15 minutach odczuwa sie przyjemnosc z gry
andree-e
10 minut na dwóch i na czempionie też
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.