Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jakiej Kamery Uzywacie ?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
korki_bit
j.w. ja od paru miesiecy gram na wide, wczesniej na normal long, ciekawi mnie czemu ludzie z konami nie stworza kamery pomiedzy longiem a wide, mysle ze lepiej by sie wtedy bylo delektować ta zajebistą grą smile.gif
lookass
Hmm troche głupi temat bo raczej wątpie żeby ktoś grał inną kamerą niż wide albo normal no ewentualnie czasami na player zeby jednym graczem pograc ...
Vadim06
QUOTE(lookass @ Aug 12 2006, 14:31:15) [snapback]83996[/snapback]

Hmm troche głupi temat bo raczej wątpie żeby ktoś grał inną kamerą niż wide albo normal no ewentualnie czasami na player zeby jednym graczem pograc ...

Złe stwierdzenie:)

Ja gram na zoom ..Najlepiej mi się gra, wszystko widze na radarze, detale fajnie widoczne z takiej najbliższej kamery, wszystko ładnie wygląda, najlepiej mi sie na takiej gra wink.gif
pablo TS
Ja gram najczesciej na wide i nie kiedy dla zabawy na bird's eye tongue.gif lubie tez czasami zagrać na vertical long. A na player nie da sie grac bo przeskakuje cala kemara tak szybko ze jest do dupy.
Ogród
Wide
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.