Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Of Do We9le Na Bazie K_patch'a
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > Nasze produkcje
naSs_no1
Zrobilem transfery aktualne na dzien wczorajszy do gry WE9le na bazie K_PATCH'a. Mysle, ze komus sie to przyda, bo np. ja niegram juz w PES5, ta gra jest dla mnie duzo lepsza. Moze roznice nie sa jakies kolosalne, ale widac je po kilku minutach gry. A czym dluzej sie gra tym wiecej sie zauwazy. OF mozna pobrac z nastepujacych zrodel:

SENDSPACE

RAPIDSHARE

BADONGO

Aha numery na koszulkach ustawialem losowo a pilkarzy wstawialem do pierwszego skladu, kiedy uznalem, ze zasluguja na to smile.gif
naSs_no1
Jezeli cos pominelem to piszcie wink.gif . Niedlugo zrobie update, a na koniec okienka transferowego bedzie final smile.gif

EDIT:Sory, ze post pod postem. ale wyskakiwaly jakies bledy i niemoglem zedytowac poprzedniego postu dry.gif
lash
kolego, Stam w Milanie :| karygodne tongue.gif
brak Carrick'a w ManU ohmy.gif
Mido wrócił do Romy...

oj, wymieniać mi się nie chce

Zidane, Berkamp, Shearer i Lizarazu zakończyli kariere, tak dla twojej wiadomosci smile.gif

polecam swoj OF:

http://rapidshare.de/files/27928889/KONAMI-WIN32WE9KOPT.html
naSs_no1
Kolego transfery robilem ze strony transferyinfo.pl, wiec to nie moja wina.
A to, ze Zidane i reszta wymienionych przez ciebie pilkarzy zakonczyla kariere to wiem, ale niewiedzialem co z nimi zrobic wiec ich zostawilem tongue.gif .Niebede uaktualnial juz tego OF, poniewaz mysle, ze niema sensu, gdyz wyszlo uaktualnienie do K_PATCH'a. Temat mozna zamknac dry.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.