wladziu
Jun 24 2006, 13:49
Witam
Dzis zakupiłem pada, chciałem sie od was dowiedzieć jak macie ustawione klawisze w padzie, chodzi o analogi, bo domyslnie u mnie prawy nie był ustawiony wcale dopiero przyporzadkowalem klawisze do prawego analoga i można zrobic 360 stopni -ruletke. Niektóre z pozostałych klawiszy też po zmieniałem ale dziwnie sie gra. Gracie na domyslych ustawieniach? Jesli nie to na jakich?
Jak poruszacie sie po boisku to za pomocą lewego analoga czy krzyzakiem?
Mam ustawione tak jak powinno, według pada na ekranie.A gram na analogu bo krzyżak sie zjebał
wladziu
Jun 25 2006, 16:04
Wszyscy oprócz Bo0os rozumiem że grają na klawiaturze skoro sie nie chcą wypowiadać???
Ludzie jak sie poruszacie, analogami???
maciek_ssi
Jun 25 2006, 16:59
Normalnie. Włączam analoga i ustawiam.
wladziu
Jun 25 2006, 17:06
QUOTE(maciek_ssi @ Jun 25 2006, 19:03:43) [snapback]74479[/snapback]
Normalnie. Włączam analoga i ustawiam.
Chodziło mi w jaki sposób sie poruszacie po boisku: czy analogiem czy krzyżakiem?
QUOTE(wladziu @ Jun 25 2006, 19:10:38) [snapback]74482[/snapback]
Chodziło mi w jaki sposób sie poruszacie po boisku: czy analogiem czy krzyżakiem?
To zalezy juz czym komu wygodniej. Ja osobiscie
uzywam krzyzaka. Jedynie prawego analoga do
zwodów. A pada mam ustawionego tak:

-podanie

-wypuszczenie

-strzał

-dorzut

-zmiana zawodnika

-bieganie

-zwody (pedzelek)

-niepamietam
wladziu
Jun 25 2006, 18:10
Słyszałem, że analogiem celniej wychodzą strzały, to prawda?
wladziu
Jun 26 2006, 14:49
A Czy mozna poruszać sie na analogu tak sprawnie jak na krzyżaku?
gralem pol roku na krzyzaku i 3 miechy na analogu (PES 4)... Jedyne co odczulem to niedokladne strzaly z woleja, ale tez mysle ze jest to kwestia przyzwyczajenia do tego typu sterowania
Możecie mi zapodać obrazek z klawiszologią grzybków(analogów), ponieważ nie mogę robić na prawym analogu tej ruletki Zidane'a ;]
ruriesto
Jul 23 2006, 10:42
po prostu ustaw analogi tak jak leci czyli jak do gory to analog do góry czy to tak cięzkie do odgadnuięcia??
Teraz mam na prawym analogu podanie...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.