Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Klawiszologia Na Padzie
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
wladziu
Witam
Dzis zakupiłem pada, chciałem sie od was dowiedzieć jak macie ustawione klawisze w padzie, chodzi o analogi, bo domyslnie u mnie prawy nie był ustawiony wcale dopiero przyporzadkowalem klawisze do prawego analoga i można zrobic 360 stopni -ruletke. Niektóre z pozostałych klawiszy też po zmieniałem ale dziwnie sie gra. Gracie na domyslych ustawieniach? Jesli nie to na jakich?
Jak poruszacie sie po boisku to za pomocą lewego analoga czy krzyzakiem?
Bo0os
Mam ustawione tak jak powinno, według pada na ekranie.A gram na analogu bo krzyżak sie zjebał smile.gif
wladziu
Wszyscy oprócz Bo0os rozumiem że grają na klawiaturze skoro sie nie chcą wypowiadać???
Ludzie jak sie poruszacie, analogami???
maciek_ssi
Normalnie. Włączam analoga i ustawiam.
wladziu
QUOTE(maciek_ssi @ Jun 25 2006, 19:03:43) [snapback]74479[/snapback]

Normalnie. Włączam analoga i ustawiam.

Chodziło mi w jaki sposób sie poruszacie po boisku: czy analogiem czy krzyżakiem?
norek
QUOTE(wladziu @ Jun 25 2006, 19:10:38) [snapback]74482[/snapback]

Chodziło mi w jaki sposób sie poruszacie po boisku: czy analogiem czy krzyżakiem?

To zalezy juz czym komu wygodniej. Ja osobiscie
uzywam krzyzaka. Jedynie prawego analoga do
zwodów. A pada mam ustawionego tak:
x2.gif -podanie
triangle.gif -wypuszczenie
square.gif -strzał
circle.gif -dorzut
l1.gif -zmiana zawodnika
r1.gif -bieganie
r2.gif -zwody (pedzelek)
l2.gif -niepamietam wink.gif
wladziu
Słyszałem, że analogiem celniej wychodzą strzały, to prawda?
kosa
kwestia przyzwyczajenia
wladziu
A Czy mozna poruszać sie na analogu tak sprawnie jak na krzyżaku?
kosa
gralem pol roku na krzyzaku i 3 miechy na analogu (PES 4)... Jedyne co odczulem to niedokladne strzaly z woleja, ale tez mysle ze jest to kwestia przyzwyczajenia do tego typu sterowania tongue.gif
Arlen
Możecie mi zapodać obrazek z klawiszologią grzybków(analogów), ponieważ nie mogę robić na prawym analogu tej ruletki Zidane'a ;]
ruriesto
po prostu ustaw analogi tak jak leci czyli jak do gory to analog do góry czy to tak cięzkie do odgadnuięcia??
Arlen
Próbowałem i nic
Arlen
Teraz mam na prawym analogu podanie...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.