pisać ( bez żadnych linkòw torentòw emuli i innych gadòw)
online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online
_kamil_
Nov 25 2004, 15:17
gra jest G E N I A L N A
jak ktos twierdzi ze Pes 3 jest lepszy od 4 to mam dla niego dwie rady
1. Zagraj troche dluzej
2. Jak dalej uwazasz ze gra jest slabsza od 3 to stan przed sciana, pochyl sie i zacznij biec. ekekt gwarantowany
Oczywiscie w jest troche wad, ale to sa bardziej szczegoly.
1. w końcu przywilej sędziowski można nazwać przywilejem
2. wow - stroje brudzą się w trakcie deszczowej pory - utaplać i zagonić! na śmierć! Pełen miòd!
a co do tego online to jest jakis cd-key, zeby grac na necie:??: czy zupelnie nic :twisted:
Siemka Wszystkim [ pierwszy post ]
Czwarta część zapowiada się ciekawie, chwilowo pykam w demo i juz zdązyłem sie ' zakochac ' (=
No coz, wreszcie dzialaja ' przywileje '
Latwiej wychodza podania ' na dobieg '
Spore te stadiony , wieksze od PES 3 czy mi sie wydaje ? ;-)
... czekając na PES 4 Full Ver. (=
Pozdro
juniorinho
Nov 25 2004, 20:18
Cytat
a co do tego online to jest jakis cd-key, zeby grac na necie:??: czy zupelnie nic :twisted:
zupełnie nic... :wink:
Pablo_el
Nov 25 2004, 20:19
Cytat
online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online

jw

:D:D
Dj_Dario
Nov 25 2004, 21:26
GIERKA PEŁNA FANTAZJI I CZAR
ftomekk
Nov 25 2004, 22:06
T-mac napisal
Cytat
Chyba sie mylisz T-mac.
Wedlug mnie powinno byc:
online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online online
Ja zgadzam sie z obydwoma panami ale dodalbym jeszcze ze jest online
Piszcie jak się gra przez net , podobno nie wchodzisz na serwer tylko IP itd. Jaka jakość grania (online) i jaki przy tym macie sprzęt (graf. i ram ). WEŻCIE NAPISZCIE , DOBRA???
ftomekk
Nov 25 2004, 22:57
Wiec tak:mam karte gforce Fx5200 64 ,procka atlona 2,ramu 514
Max detale rozdzialka 800x cos tam-smiga bardzo plynnie
Lacze 160,zarowno przy hostowaniu jak i dolaczaniu chodzi plynnie.Przy hostowaniu superplynnie.
Gre instalujemy z virtuala i gramy.Do gry nie potrzebujemy obrazu CD w virtualu-po zainstalowaniu gra chodzi "bez plyty"
To tyle
thomas
Nov 25 2004, 23:59
pozwole sobie napisac pare slow
wiec tak, gra jest zdecydowanie lepsza od 3, zostala poprawiona wiekszosc bledow, ale jeszcze jest pare drobnych niedociagniec...wiadomo, rzeczy idealnych nie ma:)
ale faktycznie denerwuje mnei czasami to ze bramkarz przy strzalach z zaskoczenia w ogole sie nie rusza...rozumiem z bliska, z okolic pola karnego...ale z dalszych? to juz troche wkurza ale da sie z tym zyc:)
i najwazniejsze...te wszystkie wstawki animowane (te podczas meczu, z sedzia itp...)...liczylem po cichu ze bedzie opcja zeby je OFFnac na amen...w 3 przy ktoryms tam miesiacu grania po pare godzin dziennie na 2 to sie stawalo takie denerwujace ze...ale teraz widze ze bedziemy sie nadal z tym uzerac

moze niektorych to nie wkurza ale jak ktos gra b.duzo to z pewnoscia przyzna mi racje

co by tu jeszcze...albo mam wrazenie albo kursor w dol przy wykonywaniu wolnych z okolic pola karnego zmienil zastosowanie:)albo mi sie pomylilo i nie pamietam dobrze z 3...ide sprawdzic
no nic, to by bylo na tyle
gra warta swieczki
jak ktos chce multi zapodac i ma zewnetrzne IP to gg: 472380
pozdrowka
thomas
Nov 26 2004, 09:14
co do kursora w dol to jednak jest tak jak bylo, cos mi sie pokickalo ;-)
Mam pytanko-czy ktoś już może kombinował z 3dAnalyzerem do PES 4?Mam GF 4 MX i chciałbym jakoś zwiększyć frajdę z grania, ale nie wiem czy kombinowanie z 3dAnalyzerem w ogòle tu coś zdziała (bo w końcu z double speedem już nie ma sensu).Czy ktoś może pròbował?
Mariolo
Nov 28 2004, 13:55
dobra, pogralem sobie troche i musze wam powiedziec ze jest to najlepsza piłka kopana na pieca! A wiecie co o tym świadczy? Wcale nie tam jakieś super hiper bajerki graficzne (ktòrych wcale nie brakuje), ale małe, drobne szczegòły. Na przykład można zagrać piłkę ręką, można prawdziwie walczyć bark w bark, a jak Giuly doznał kontuzji i był opatrywant przy linii bocznej przez lekarzy to aż zatrzymałem akcję żeby na to popatrzeć! Dodatkowo przyśpiewki kibicòw, flagi, race, fantastyczne zachowanie się piłki, wyśmienite koszulki, stroje, twarze ( no dobra , nie wszystkie ). To nie to co w fifie, gdzie trzeba dogrywać mnòstwo dodatkòw, żeby mieć, koszulki i twarze, tu to wszystko jest w oryginalnej wersji. Dodatkowo opcja treningu jest świetna, możesz się wszystkiego nauczyć, od rogòw, wolnych, karnych, po dryblingi, zwody, wrzutki, strzaly, podania. Po prostu CUD-MI
[quote]dobra, pogralem sobie troche i musze wam powiedziec ze jest to najlepsza piłka kopana na pieca! A wiecie co o tym świadczy? Wcale nie tam jakieś super hiper bajerki graficzne (ktòrych wcale nie brakuje), ale małe, drobne szczegòły. Na przykład można zagrać piłkę ręką, można prawdziwie walczyć bark w bark, a jak Giuly doznał kontuzji i był opatrywant przy linii bocznej przez lekarzy to aż zatrzymałem akcję żeby na to popatrzeć! Dodatkowo przyśpiewki kibicòw, flagi, race, fantastyczne zachowanie się piłki, wyśmienite koszulki, stroje, twarze ( no dobra , nie wszystkie ). To nie to co w fifie, gdzie trzeba dogrywać mnòstwo dodatkòw, żeby mieć, koszulki i twarze, tu to wszystko jest w oryginalnej wersji. Dodatkowo opcja treningu jest świetna, możesz się wszystkiego nauczyć, od rogòw, wolnych, karnych, po dryblingi, zwody, wrzutki, strzaly, podania. Po prostu CUD-MI
Tom_my
Nov 28 2004, 14:59
hmm.......a jak sie gra po necie gdy jednej osobie animacja chodzi płynnie a drugiej spowalnia?
i jeszcze jedno czy jest do zakupienie opcja duoble speed ?
Pik-z ust mi to wyjąłeś
Tom_my-jest do kupienia.Chyba za 2000 PES.Tym razem chyba jednak nie będzie spełniała takiej roli jak w PES3 (przy 3dAnalyzer) bo troche podciągneli konwersję na PC.Mam tylko nadzieję że wyjdzie jakiś patch dla GF 4 MX bo jak widzę na innych kartach chodzi dobrze.
Grom99
Nov 28 2004, 17:54
Witam!!!
A co ze rzutami wolnymi mialabyc rewolucja a gram caly czas w demko i jak mam tego wolnego wybieram dwoch i za kazdym razem jeden gosciu tylko podskakuje nad pilak i a drugi wali nic innego zawsze to samo znacie jakies kombinacje?? napiszcie bardzo jestem ciekawy tych rzutòw wolnych
Tom_my
Nov 28 2004, 20:11
grom99 => spauzuj gre, wejdź w command list i free kick tam jest opisane ajk "używać" drugiego zawodnika
Mariolo
Nov 28 2004, 20:23
[quote][quote]dobra, pogralem sobie troche i musze wam powiedziec ze jest to najlepsza piłka kopana na pieca! A wiecie co o tym świadczy? Wcale nie tam jakieś super hiper bajerki graficzne (ktòrych wcale nie brakuje), ale małe, drobne szczegòły. Na przykład można zagrać piłkę ręką, można prawdziwie walczyć bark w bark, a jak Giuly doznał kontuzji i był opatrywant przy linii bocznej przez lekarzy to aż zatrzymałem akcję żeby na to popatrzeć! Dodatkowo przyśpiewki kibicòw, flagi, race, fantastyczne zachowanie się piłki, wyśmienite koszulki, stroje, twarze ( no dobra , nie wszystkie ). To nie to co w fifie, gdzie trzeba dogrywać mnòstwo dodatkòw, żeby mieć, koszulki i twarze, tu to wszystko jest w oryginalnej wersji. Dodatkowo opcja treningu jest świetna, możesz się wszystkiego nauczyć, od rogòw, wolnych, karnych, po dryblingi, zwody, wrzutki, strzaly, podania. Po prostu CUD-MI
Dj_Dario
Nov 28 2004, 21:09
Kurdę, ale się zdenerwowałem, w demie gierka śmigała mi miodzio, nawet powiedziałbym, że za szybko, a teraz jak gram w wersję FULL to troszeczkę nie płynnie chodzi, proszę o pomoc, jak myślicie co powinienem zrobić (opròcz zmiany sprzętu bo nie mam floty

) dzięki i pozdròwka dla fanòw ISS
Gierka ogòłem zajebioza!!!!!
Mi gra chodzi idealnie w 1024x768 full...
A jeszcze sobie Wisle zrobilem
(wiem, Zienczuk jest starszy, nie mialem czasu tego zmieniac)
Gra jest po prostu ZAJEDWABISTA!!

poświęcam jej każdą wolną chwilę
Tylko jedną denerwującą rzeczą jest zbyt częste strzelanie z zewnętrznej części stopy... Np. w karnych. Jest mało piłkarzy, ktòrzy wykonują rzut karny zew. częścią stopy, bo przeważnie używa się wewnętrznego podbicia.
Innym mankamentem jest zbyt duża bierność bramkarzy przy strzałach lecących obok lub w światło bramki. Po prostu stoją jak wryci... to jest troche wkurzające, ale nie zmienia to faktu, że PES 4 to na ten moment najlepsza gra na świecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie będę pisał o grze, bo musiałbym powtòrzyć zdania moich przedmòwcòw
Mam takie pytanie ... jak zrobić, że przy rzucie wolnym piłkarz wystawia jednemu piłkę, a drugi strzela. Bo wiem jak się przestawia opcje w rzucie wolnym (że zawodnik przebiega obok piłki, a drugi strzela), natomiast widziałem jak grałem z kompem, że jest taka możliwość wysunięcia piłki i uderzenia...
Prawdopodobnie to nie błąd, bo wszystkie inne są ok. Ale tu chodzi o "Cuito Cuanavale-Vodacom Park Stadium" jakiś japoniec zrobił murawę, ktòrą ma chyba na podwòrką, pod oknem gdzie grają jego dzieciaki. Szaro-bury kolor czegoś (bo to napewno nie trawa), kartoflisko po orce jesiennej.
edit: w orginale pisane przez jacentego...
jest tylko jeden bład, brak połączenia client -serwer -client przy online, troche barkuje im do fify w tym względzie ale mysle, że Konami może wypuścić patch albo naprawić to w pes5 ale wierzę że to zrobi.
Już sobie poradziłem z rzutem wolnym. Jakby ktoś nie wiedział ... chodzi o przycisk R3.
Mi zajebiscie chopdzi na 1280/1024 i na najwyszych detalach TA GRA ZADZI NASZYM ZYCIEM
Pablo_el
Dec 7 2004, 17:10
Cytat
jest tylko jeden bład, brak połączenia client -serwer -client przy online, troche barkuje im do fify w tym względzie ale mysle, że Konami może wypuścić patch albo naprawić to w pes5 ale wierzę że to zrobi.
a lagi to pies
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.