Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nowa Liga
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Turnieje i Inne ligi > Inne ligi
switek
zapraszam do turnieju w we2002 jest 32 miejsca jush niedlugo ruszamy!!!!!!!!!!!!!!!!
www.weliga.fora.pl
Cebula
Hmmm, wybacz ale gdzieś już widziałem ten regulamin a najbardziej utkwiło mi w pamięci
Nicku nie trzeba, ponieważ przyjmujemy automatycznie nicki które macie na forum aby ułatwić prace i kontakt (jeżeli ktoś chce zmienić to prosze o kontakt na PW).

A pozatym
CODE
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
świadczy tylko o Tobie przemyśl to wink.gif
Czarny
switek cały mój regulamin skopiował dry.gif
zmienił tylko, że będą grupy 4-osobowe ale zapomniał zmienić tego że każdy rozegra 5 mecz i 5 rewanży laugh.gif
ehhh szkoda gadać...
whan
Tylko Świtek nie odpisuj że to nie prawda (wiem wiem wpadłeś dokładnie na ten sam pomysł co Czarny i nawet słowa ci na myśl identyczne przyszły biggrin.gif ). Daj sobie spokój z tym turniejem. Bo to już lekka przesada. Niech turnieje robią ci którzy to potrafią.

PS
Niech sie każdy kto chce robić turniej zastanowi 10 razy: czy ma czas, chęci na prowdzenie tego, bo jak tak dalej pójdzie to każdy bedzie miał swój turniej (tylko z kim wtedy zagra???)biggrin.gif Po co brać sie za coś czego sie nie potrafi a jeszcze do tego są inni którzy robią to lepiej.

snake
7. Gramy na Patchu WE2006PL

huh.gif Że co?

Udostępnianie, modyfikowanie oraz rozgrywanie turniejow tylko za zgodą autorow.
Autorami patcha są korzeń i snake.
Rivaldinho
Kolejny żałosny pomysł samotnego gracza,to już druga liga w ciągu dwóch dni i do obu nie ma chętnych.....komercja laugh.gif i on na paczyku 2006 będzie turniej prowadził. laugh.gif
switek
głupio wyszło ale to nie ja napisałem tego posta tylko mój kumpel któremu powiedziałem że kiedyś coś sprobuje a ten bedac u mnie na moim kompie osmieszyl mnie sad.gif heh nawet zasad sam ułożyć nie potrafił żebyście widzieli jaka miałem mine jak to dzisiaj zobaczyłem przepraszam wszystkich ktorych to obraziło chociaż i tak to nie moja wina.

PS. turnieju oczywiście nie ma:(
StraY
kolega... teraz sie jeszcze bardzie osmieszasz, nawet jak to jest prawda co piszesz to i tak nikt nie uwierzy :] mogles sie przyznac wink.gif
makgregor
switek zedytuj tego posta a my nie powiemy nikomu
Rafalinsky
byl jakos rok albo 2 lata temu taki chlopaczek co tez za niego kolega cos pisal,jak on mial....vadim bodajze,pamietacie to? smile.gif,
a jesli mowa o kopiowaniu to... ekhm chlopaki czy wasz regulamin rankingu nie jest czasem wierna kopia tego z weleague? rolleyes.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.