Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Maly Problem...a Raczej Duzy
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
isaac
witam...mam problem...zainstalowalem Pes-a 5 na moim laptopie i wgralem do niego lite patcha...niestety gra wywala do windowsa przy wybieraniu skladow i jak wchodze w edit...mam 3d analyzera ale nie wiem jak ustawic na laptopie...moze wiecie jak ustawic 3d analyzera lub macie jakies inne rady,zeby gra dobrze chodzila...blagam pomozcie bo juz nie wytrzymuje bez gry w Pes-a
Kriss91
Spróbuj wybrać Force SW TnL oraz Emulate HW TnL Caps.
qazwsx
Bzdura... w pes5 po wgraniu patcha najlepiej jest wyciac wszystkie oprocz tego z koncowka OF save z folderu w moich dokumentach i uruchomic gre a potem wyjsc z niej i wpakowac spowrotem save. Tak samo poradzilem mlodemu bo mial ten sam problem i mu zadzialalo, ja mialem tak samo tez mi to zadzialalo. A jakies analyzery to byly do pesa 4 a nie do pes5 !!
Kriss91
dry.gif Na niektóre problemy 3D Analyzer pomaga. A poza tym, Isaac-nie masz za przypadkiem zainstalowanego KitServera i czy wgrywałeś Lite Patcha na "czyste" pliki??
Baryz
Czy mógłby ktos podac usatwienia 3d analyze do pes 5 z patchem Orange Ekstraklasa ??
Mój sprzęt;d:Celeron 2,4 Ghz,768RAM ,Rodeon 9200 SE . A i dodam jeszcze że gra mi się wiesza nawet gdy uruchamim przez 3d Analyze ale to pewnie przez złe ustawienia biggrin.gif z góry dzięki za pomoc biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.