prosze pisac relacje w odpowiednich tematach. w tym na przyklad opisujemy kolejki dotyczace tego tygodnia, czyli 5, 6, 7 i 8
Bardzo dobry mecz, wyrownany i zaciety wymiana ciosow mnostwo sytuacji ale niestety malo bramek . Zdaniem sumujac mecz godny finalu 8) nie wiem czy sie zgodzisz ziomallo ? wysoki poziom meczu i wspaniale widowisko z mojego puntku widzenia...
No i stalo sie, poleglem z tym malym szatanem...
shai(Celtic) 2-0 kemot(Olympiacos)
Poczatek spotkania, zdecydowanie badanie formy, ale niedlugo, i zaczelo sie... Shai niezle probowal atakowac skrzydlami, a ja srodkiem pola, obie formacje szybko i sprytnie dazyly do zdobycia goli, ale brakowalo precyzji badz klarownej syt. Niestety pod koniec I polowy dostalem czerwona kartke(defensywny pomocnik), szybka korekta ustawienia(wszyscy do przodu) i wznawiamy gre od faulu. Niestety dzisiaj los nie sprzyjal lepszym, i po szybkiej akcji, i bledzie w kryciu shai strzela bramke uderzajac w dlugi rog. Zaczela sie 2 polowa shai jakby czesciej przy pilce ale ja skutecznie kontruje czego wynikiem sa klarowne sposobnosci do odrobienia strat, niestety dzisiaj nie bylo mi dane pokonac szatanka, co wiecej jedna akcja nie zostala skutecznie pokryta i z najblizszej odleglosci ustalil wynik na 2-0
Chcialbym dodac ze mialem min. 2x wiecej strzalow i super okazji, ale nerwy zawiodly...
Matias (Glasgow) 4-0 Amar (Dortmund) Mecz z bezdyskusyjnym liderem Amarem. Na początku spokojnie. Udalo m isie strzelic pierwszą bramę i z tej przyczyny Amar wprowadza bardzo ofensywną taktyke co mi otworzylo wrota do goli. Amar dzielnie atakowal ale ja odpieralem kontrami i strzelilem nastepne 3 gole.
do relacji kemota dodam tylko, ze byl to najgorszy mecz, jaki wczoraj zagralem (inne wyniki - 2:3, 4:0, 4:0), ale dzieki temu, ze moj przeciwnik nie potrafil wykorzystywac stuprocentowych sytuacji, wynik jest taki, jaki jest :-)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.