Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Moze Poradnik Do Pes5?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
Stron: 1, 2
lala6000
Niektorzy z nas dopiero niedawno zaczeli przygode z pes-em!!moze moglibyscie zamieszczac tu wasze porady aby pes5 stal sie jeszcze piekniejszy!! a mam np pytanie co najlepiej naciskac po strzale zza pola karnego(czy X czy R2 czy moze trojkat)?? jesli temat nie odpowiada mozna wykasowac, wink.gif wink.gif ale nie trzeba koniecznie !! pozdro for wam speszal from me !!
Koziou
Ta jest poradnik po angielsku, wyglada na solidny. Jest na jakiejs stronce do sciagniecia ale jego cena to zaledwie....
... 15 "OJRO" blink.gif Takze poki co nie spotkalem sie z dobrym poradnikiem. PZDR
lualua
QUOTE(lala6000 @ Nov 3 2005, 21:22:38)
Niektorzy z nas dopiero niedawno zaczeli przygode z pes-em!!moze moglibyscie zamieszczac tu wasze porady aby pes5 stal sie jeszcze piekniejszy!! a mam np pytanie co najlepiej naciskac po strzale zza pola karnego(czy X czy R2 czy moze trojkat)?? jesli temat nie odpowiada mozna wykasowac,
lala6000
przy wolnych są rozne mozliwosci!! strzalka do dolu=techniczny strzal,,do gory= mocny sztrzal!! jakj trzymamy r1 strzxal jest techniczny(z deka podonbny do strzlki w dol ale inny)a jak trzymamy SPEED to strzal zdecydowanie szybhszy jest!! PS> czy u was klepka tez jest taka beznadziejna(malo kiedy wychodzi<zawodnik podajacy rzadko wybiega szybko do przodu) dry.gif sad.gif
o-skar
r1 i speed to przeciez to samo dry.gif
lala6000
QUOTE(o-skar @ Nov 5 2005, 10:23:14)
r1 i speed to przeciez to samo  dry.gif
[right][snapback]42067[/snapback][/right]

przyznaje mòj błąd...ale chodziło mi o L1(zmiana zawodnika) soory wszystkich za błąd!!
sad.gif jeszcze jedno jak najlepiej robic wrzutki?? 2 razy czy raz naciskac wrzutke??(i czy robic to na speedzie czy nie) pozdro for wam speszal from me
lala6000
PS: czy komus wychodzi klepk??,czy programisci postarali sie zeby stracila na znaczeniu?? blink.gif blink.gif blink.gif [SIZE=7][SIZE=7][COLOR=red][FONT=Times][FONT=Arial][B]
lala6000
prosze umiesczajcie tez wasze pytania bo wychodze na c***e ktora nic nie wie o serii pes(zaznaczam gram w ta serie jeszcze od psx!!)
lualua
No więc pytanie takie samo jak kolegi z 1 postu. Jest sens coś naciskać po zwykłym strzale z akcji? Bo ja trzymam kierunek w ktòrrym pròbuje posłać piłe.
who_me
sorry ze zmieniam temat ale dziwny blad jest w option file;/ wgralem of ,pozmienialem troche sklady teamow.w meczu towarzyskim sklady sa takie jak je ustawilem A GDY BIORE cup SKLADY WYGLONDAJA JAK NA CZYSTYM of..
troche te sklady w of nie sa takie jak powiny byc.larsson na ataku barcy;/ itp jest tego sporo;]

wsadzam ten post gdzie popadnie;p sorry

wie ktos dlaczego tak sie robi z tym ofile w cup po moich zmianach skladow?

moze trzeba jakims programem tego of potraktowac???
amar
Opcji po strzale jest kilka. Pewnie wszyscy je znaja, ale co tam wink.gif

Lob miekki
Wciskamy square.gif, napelniamy moc ile chcemy, ale tuz po napelnieniu paska wciskamy r1.gif . Efektem bedzie mieciutki lob, w zaleznosci od mocy, lecacy nad polozonym bramkarzem badz lobujacy go :> Osobiscie udalo mi sie za pomoca tego rodzaju loba strzelic gola zza pola karnego. Do sciagniecia TUTAJ. Jest to gol PSV2.avi

Lob pionowy
To taki, ktory wykonuje zawodnik uderzając pilke czubkiem buta. Wykonuje sie go trzymajac wcisniete l1.gif i naciskajac w tym czasie square.gif. Dobre z duzych odleglosci.

Ultra MEGA ($*(@(@#* strzal
Nie bede mowil jak BARDZO kocham ta opcje w WE9/PES5. Powiem tylko, ze dzieki niej gra sie tak mega przyjemnie, ze... ph34r.gif
TZW. Middle Shot, czyli strzal ze srodka. Jego zaleta jest piekielna predkosc i, niekiedy, precyzyjnosc. Wykonuje sie go za trzymajac r2.gif podczas napelniania paska mocy strzalu. Wtedy wazne sa rowniez kierunki na padzie, ktory trzymamy, bo od nich zalezy gdzie pilka poleci i z jaka predkoscia.

PS. samuel666 - ta fraza z siga to z kawalka Perfect Circle? :>
lala6000
ten temat moze zawierac rowniez inne rzeczy(nie tylko temat strzałow)!!moga to byc wrzutki, podania ziemia ,wypuszczajace! piszcie co wiecie przeciez niektorzy malo wiedza o serii pes!! rolleyes.gif rolleyes.gif dopiero niektorzy zaczynaja w nią grac!! piszcie tez rowniez ciekawostki!!! ohmy.gif
who_me
AMAR---> oczywiscie. album EMOTIVE utwor PASSIVE tongue.gif

cholera nich ktos mi odpowie na pytanie bo odechciewa mi sie grac CUP przez ten blad biggrin.gif
TeDi
ok ja opowiem troche o wrzutkach smile.gif

circle.gif normalna wrzutka
2x circle.gif niższa i szybsza wrzutka
3x circle.gif wrzutka po ziemi ( dobra przy kontrach, gdy nasz gracz znajduje się sam w polu karnym)

ważną role odgrywa ròwnież czy zawodnik biegnie sprintem czy nie, moim zdanie jak chcemy wrzucać to lepiej nie trzymać R1 oraz czy przy pròbie wrzucania, nie ma przy graczu obrońcy, ktòr by przeszkadzał w dośrodkowaniu.

Bardzo ważną sprawą przed wrzuceniem piłke na pole karne jest sprawdzenie czy lub w jakim miejscu pola karnego znajduje się piłkarz do ktòrego chcemy wrzucać, bo można stosować kombinacje, korzystają z kierunkòw strzałek, ktòre trzymamy w momenie naciśnięcia circle.gif i tak np. jeżeli piłka ma zostać wrzucona blisko bramkarza do przywrzutce dajemy circle.gif i strzałka ->, jak chcemy piłke dać na 16 metr to circle.gif + <-, jak posłać ją na drugą stronę pola karnego circle.gif + strzałka w gòrę.
Jest więcej kombinacji takich jak 2x kòłko + ->, ktòra daje mocną, niższą piłke na dojście w okolicach 5 metra. Oczywiści można przy wrzutce trzymać -> i strzałka dolny ukos. No ale po tych przykładach co podałem możecie się już domyślić co zrobić, bo przecież nie będe pisał wszystkich możliwośi.

Oczywiście dośrodkowanie takie jak podałem nie gwarantują zdobytej bramki. Moim zdaniem wygranie głòwki w polu karnym w PES5 jest znacznie trudniejsze niż w poprzednich częściach i dla przykładu powiem, że grałem ostatni w turnieju zorganizowanym przez mojego kumpla w ktòrym brało udział 6 graczy, to na ok 30 ileś goli, nikt nie zdobył gola z głòwki
No ale wròćmy do tego co trzeba zrobić zawodnikiem stojącym w polu karnym, żeby wygrać głòwkę. Ja ja tylko przełączy mi na zawodnika będącego w polu karnym staram się iść przed obrońce i przepychać się używając R2 a jak już piłka jest blisko mnie to wciskam kwadrat i wybieram ròg. Nieraz jest tak, że nikt nas nie kryje, to wtedy logiczne jest, że się nie przepychamy. no a jak chcemy uderzyć z woleja, nożyc i tym podobnych spraw, to czekamy aż piłka będzie na niższej wysokości.

No mam nadzieje, że komuś pomogłem, bo troszkę się zmęczyłem tym pisaniem
Mass_86
Wiecie może jak wyłączyć nazwiska piłkarzy nad głowami? Wgrałem patch ze strojami ligi francuskiej + kitserwer i mam tak że jak grał to nad głowami zawodnikòw są ich nazwiska. W opcjach niemoge znaleść jak to cus wyłaczyc
TeDi
QUOTE(Mass_86 @ Nov 5 2005, 17:11:13)
Wiecie może jak wyłączyć nazwiska piłkarzy nad głowami? Wgrałem patch ze strojami ligi francuskiej + kitserwer i mam tak że jak grał to nad głowami zawodnikòw są ich nazwiska. W opcjach niemoge znaleść jak to cus wyłaczyc
[right][snapback]42150[/snapback][/right]

Przy wejściu do meczu, gdy jest moment, gdy wybierasz czy chcesz grać jako gospodarz czy gość wciskasz triangle.gif ( klawisz odpowiedzialny za zagranie na dojście) i strzałkami przesuwasz, aż będzie opcja default. smile.gif
cro1
QUOTE(TeDi @ Nov 5 2005, 18:18:00)
Przy wejściu do meczu, gdy jest moment, gdy wybierasz czy chcesz grać jako gospodarz czy gość wciskasz  triangle.gif ( klawisz odpowiedzialny za zagranie na dojście)  i strzałkami przesuwasz, aż będzie opcja default.  smile.gif
[right][snapback]42154[/snapback][/right]

TeDi pomyłka wciskamy circle.gif czyli lob albo wślizg i wtedy zmieniamy. Pozdrawiam
lala6000
A ja se napisze jak najlepiej wolne strzelac!! Moim zdaniem(bo ja tak robie) przesuwam ekran tak aby głowa ostatniego obroncy w murze pokrywala sie ze slupkiem a nastepnie strzalka w dol(jesli jest bliska odleglosc--jesli dalsza bez strzalki w dol) i odpowiednia sila strzalu(na oko polowa) i GOOOOOL!! Zamiescil bym przyklad ale nie umiem!! tongue.gif dziękòwa dla Tediego!(za mini wyklad) cool.gif cool.gif prosze wpisywac swoje uwagi,spotrzezenia,odkrycia(nikt was nie wysmieje smile.gif )
pozdro for wam speszal from me!!
lala6000
QUOTE(lualua @ Nov 5 2005, 11:00:16)
No więc pytanie takie samo jak kolegi z 1 postu. Jest sens coś naciskać po zwykłym strzale z akcji? Bo ja trzymam kierunek w ktòrrym pròbuje posłać piłe.
[right][snapback]42079[/snapback][/right]

Jest ròżnica....jak po strale w odpowiednim momenice dasz triangle.gif to wychodzi szybki,soczysty strzal......jesli x2.gif (chyba nie jestem pewien bo nie uzywam)to strzal jest techniczny(zaznaczam ze w odpowiednim momencie bo po strzale x2.gif to wychodzi unik strzalu).......a jak po strzale dasz r2.gif to strzal jest silnie podkrecony!!!!! pozdro for wam speszal from me!! cool.gif
Michu23
No moze ja napisze o strzalach:
square.gif ... + r1.gif -płaski lob, najefektywniejszy wtedy ,gdy jestesmy w polu karnym a bramkarz rzuca sie nam pod nogi.
square.gif + l1.gif -wysoki lob, do wykorzystania podczas akcji przed polem karnym, gdy widzimy ze bramkarz wychodzi dosc daleko.
square.gif + r2.gif - jest to mocny, czesto podkrecony strzal, ktory czasem jest zabojczy nawet z duzej odleglosci.
Labona shot- strzal ze skrzyzowanych nog. Najlatwiej wedlug mnie zrobic go Recoba. Wbiegam w prawa czesc pola karnego bez r1.gif , drepczac. Pozniej robie sidestep( r2.gif + dol). Po jakichs dwoch sekundachwciskam przod, po to zeby Recoba wypuscil sobie pilke i prawie w tym samym momencie wciskam strzal plus kierunek. Strzleam po dlugim slupku bo tylko wtedy nogi sie krzyzuja
Drive shot- Polego on na tym ze musimy wcisnac strzal tuz przed tym, jak pilka opadnie na ziemie. Prosze o komentarze... Jezeli sie podobalo napisze wiecej... np. o dryblingu czy czyms podobnym:) PEACE
lala6000
MICHU mozesz napisac o dryblingu!! biggrin.gif pozwalamy<lol>
Michu23
[] + X -standardowy zwod. Pilkarz udaje strzal i oszukuje obronce. Mozemy wybrac kierunek, w ktorym pilkarz ma powedrowacpo zwodzie.Osmieszamy tym obroncow w srodku pola i bramkarzy.
[] , [] + X -podwojne markowanie strzalu
[] , [] , [] + X - potrojne markowanie strzalu, najtrudniejsze do wykonania
[] , [] + R1 - markowanie strzalu a tuz po nim lob. Wymaga niezlego refleksu. Ja polamalem od tego R1 .
O + x2.gif - markowanie podania
L1 (x2)-przekladanka
R2 (x2)- tez przekladanka ale nieco szybsza i bardziej przydatna
R2: (x3)- flip flap aka elastico... tylko nie ktorzy to potrafia
Sidestep- gdy biegniesz z R2 wystarczy nacisnac gora lub dol w zaleznosci od tego w ktora strone nasz gracz ma zrobic ten zwod
Poruszanie sie z pilka do tylu po sidestepie- podczas wykornywania sidestepu wcisnij tyl
Markowanie minięcia- po zatrzymaniu z r2.gif wcisnij dwa razy szybko gora lub dol.
Wypuszczenie pilki do strzalu lub podania- po zatrzymaniu z r2.gif wcisnij jednoczesnie L1 i R1
Roulette- wystarczy zakrecic pelne kolko prawa galka analogowa.
Podrzucenie pilki- szybkie machniecie dol-gora na prawej galce analogwej.
Zmylenie przeciwnika balansem ciala- kiedy biegniesz trzymajac r2.gif z lewej na prawa stroneekranu, wcisnij prawo- gora tuz przed tym jak stopa dotknie pilki.
Napiszcie czy wam sie podoba... bo nikt tego nie skomentowal... PEACE
lala6000
tongue.gif mnie pasi,a jak komus nie pasi to won do kasi ona was wypasi!! prosze o kolejne odpowiedzi!! tongue.gif pozdro for wam speszal from me biggrin.gif PS:kto umie flip-flapa??powiedzcie zlitujcie się nad sierotą........... huh.gif blink.gif
maciek_ssi
QUOTE(lala6000 @ Nov 6 2005, 21:12:57)
tongue.gif mnie pasi,a jak komus nie pasi to won do kasi ona was wypasi!! prosze o kolejne odpowiedzi!! tongue.gif  pozdro for wam speszal from me biggrin.gif PS:kto umie flip-flapa??powiedzcie zlitujcie się nad sierotą........... huh.gif  blink.gif
[right][snapback]42390[/snapback][/right]

widac nie czytasz postow, Michu23 napisal dokladnie
matek
lala6000 przeciez "flip-flap" to BANAL, wez se Ronaldinhem na treningu pocwicz naciskajac 3 razy szybko R2, sa trudniejsze zagrania i bardziej przydatne, oraz wymagajace wiecej refleksu. flip-flap za to ladnie wyglada tongue.gif

PS: tak to jest jak sie cale zycie gralo w fife biggrin.gif
pancer
wiecie co ja wam powiem?? taki temat zrobilem do pesa 4 w tym roku ale sie nie przyjal, od razu olali mnie i wykasowali dry.gif , ale co tam, ja wiem ze to byl dobry pomysl, jak widze nie tylko ja tak sadze. pisac panie(??) i panowie, co ciekawego umiecie. ja mam takie jedno spostrzezenie ze w przeciwienstwie do pesa4 juz nie ma tak ze jak po cornerze da sie na triangle.gif to bramkarz od razu wychodzi i "pozamiatane" dla napastnikow. szkoda, to byl dobry sposob na neutralizowanie lamerow w grze przez neta (jak i kompa oczywiscie ;p)

ps. nadal chuje z ULTIMY nie przyslali mi gry. gosciu odpowiadajacy tam na maile twierdzi ze wyslali w czwartek blink.gif moze dzisiaj podesla smile.gif
lala6000
[quote=matek,Nov 6 2005, 21:57:11]
lala6000 przeciez "flip-flap" to BANAL, wez se Ronaldinhem na treningu pocwicz naciskajac 3 razy szybko R2, sa trudniejsze zagrania i bardziej przydatne, oraz wymagajace wiecej refleksu. flip-flap za to ladnie wyglada tongue.gif

PS: tak to jest jak sie cale zycie gralo w fife biggrin.gif
[right][snapback]42415[/snapback][/right]
przeczytaj początek a dopiero potem kozacz cool.gif cool.gif MATEK lepiej zamiast kozaczyc biggrin.gif napisz jakis ciekawszy post !! (prosze przyjac to bez urazy biggrin.gif )
wania1982
www.piggybackinteractive.com

To jest poradnik kosztuje 10 funtow jest w nim wszyst ko 220 stron o PES5 cool.gif
lukasso
tak sie zastanawiam ..
po co komu poradnik do pesa5
rozumiem jakies przygodòwki w stylu silent hill ale pes5?
ludzie co tu radzic
grasz i strzelasz gole
zadna filozofia i do tego bulić jeszcze tyle kasy
paranoja
wania1982
uwierz mi polwy rzeczy nie wiesz laugh.gif triangle.gif square.gif r1.gif r2.gif l1.gif l2.gif circle.gif
culles
QUOTE(lukassoronaldo @ Nov 7 2005, 22:19:05)
tak sie zastanawiam ..
po co komu poradnik do pesa5
rozumiem jakies przygodòwki w stylu silent hill ale pes5?
ludzie co tu radzic
grasz i strzelasz gole
zadna filozofia i do tego bulić jeszcze tyle kasy
paranoja
[right][snapback]42542[/snapback][/right]

Wiesz, bo te gwiazdki da się dodawać...
lala6000
wie ktos moze jak strzela sie nozycami lub przewrotka??(wiem ze trzeba jakas tam kombinacje wklepac i elegancko wychodzi ale nie wiem jakie klawisze)
lualua
Zdaje mi się że nie trzeba żadnych kombinacji, tylko dobrego podania górą na nogę zawodnika. U mnie Fernando Torres lubi tak strzelać. Nie wiem, może chodzi o poziom kilku statów np. Agility (zwinność), Response, Shoot technique.
Wchodzi rzadko!
lala6000
QUOTE(lualua @ Dec 27 2005, 15:27:08)
Zdaje mi się że nie trzeba żadnych kombinacji, tylko dobrego podania górą na nogę zawodnika. U mnie Fernando Torres lubi tak strzelać. Nie wiem, może chodzi o poziom kilku statów np. Agility (zwinność), Response, Shoot technique.
Wchodzi rzadko!
[right][snapback]46825[/snapback][/right]

jest na pewno jakas kombinacja klawiszzy wcesniej o tym bylo ale nie wiem gdzie to jest(nie moge znalezc)
Morte
o to sposub na zajebanie gwiezdnej przewrotki

gdy piłka spada na klatę wciskamy R2 piłka unosi się spada gdzieś na wysokość bańki wciskamy 2 razy kwadrat mòwie wam efekt jest zajebisty.

Niewiem czy to działa ale chyba warto spróbować tongue.gif
Lanek
muszę tego spróbować wink.gif
lala6000
moze inne propozycje strzalu nozycami lub przewrotka??
(dam se recy obciac ze to bylo gdzies ale nie wiem gdzie)
SWiergi
ZNALAZŁEM PORADNIK DO PES 5 PO ANGIELSKUhttp://rapidshare.de/files/6438777/pes5_manual.pdf.html i jak wam sie podoba?? zeby go otworzyc trzeba miec acrobat reader smile.gif smile.gif
atomic
QUOTE(Morte @ Dec 27 2005, 16:42:34) [snapback]46833[/snapback]

Niewiem czy to działa ale chyba warto spróbować tongue.gif

ale ty ku8** ****(zeby cie nie obrazac) jestes ..w pes5 ujrzec przewrote to tak jak zobaczyc spadajaca gwiazde.Ziomek nozyce to nie przwrotka.
Tomak
Zajebanie gwiezdnej przewrotki... OMG.. A ludzie jeszcze się nabierają laugh.gif To świadczy tylko o wysokim IQ coniektórych tongue.gif

Lala6000- taaak, jasne, napewno zaczynałeś grać w serię od KONAMI od PSX'a... Wróć lepiej do Fify jeśli chcesz kombinację na przewrotkę... Tam zawsze idealnie wychodzi...

Pozdro dla normalnych
albin99
mi tylko raz wyszło pszewrotka ale to taka ze połozył sie plecami na ziemie i strzeliłem bramke biggrin.gif
lala6000
QUOTE(Tomak @ Feb 11 2006, 08:44:27) [snapback]52368[/snapback]

Zajebanie gwiezdnej przewrotki... OMG.. A ludzie jeszcze się nabierają laugh.gif To świadczy tylko o wysokim IQ coniektórych tongue.gif

Lala6000- taaak, jasne, napewno zaczynałeś grać w serię od KONAMI od PSX'a... Wróć lepiej do Fify jeśli chcesz kombinację na przewrotkę... Tam zawsze idealnie wychodzi...

Pozdro dla normalnych

Szczerze mowiac wisi mi twoja opinia na moj temat.............ja pytam jak mozna zrobic przewrotke czy to wogole komus wyszlo !! nie pytam o przepis bo nie jestem ułomny i wiem ze to rzadko wychodzi...(widzialem ze 2-3 razy we wszystkich seriach) blink.gif

aaa to co wspominalem o tym sposobie to chodzilo mi o sposob na NOZYCE......==>trza czasem pomyslec sz.p. Tomak
Rand
Mam pare pytań i byłbym wdzięczny za pomoc:
1. czy podczas strzału na bramke (normalnego z gry) robi róznice czy trzymam przy tym strzałke w dół czy w góre?? ( bo np przy wolnych robi duza różnice a jak jest ze zwykłymi strzałami)
2. Jak najlepiej podkręcić strzał?? trzeba trzymac jakis dodatkowy klawisz, oprócz kierunku rzecz jasna tongue.gif??
3. Czy jest sposób by strzał był po ziemi?? Bo wydaje mi sie ze strzały te wychodza mi zupełnie przypadkowo, wiec czy da sie celowo z zamiarem strzelic silną piłke po ziemi??

Zgóry dzieki wszystkim pomocnym biggrin.gif
kusik
QUOTE(Rand @ Feb 13 2006, 01:32:12) [snapback]52659[/snapback]

1. czy podczas strzału na bramke (normalnego z gry) robi róznice czy trzymam przy tym strzałke w dół czy w góre?? ( bo np przy wolnych robi duza różnice a jak jest ze zwykłymi strzałami)
2. Jak najlepiej podkręcić strzał?? trzeba trzymac jakis dodatkowy klawisz, oprócz kierunku rzecz jasna tongue.gif??
3. Czy jest sposób by strzał był po ziemi?? Bo wydaje mi sie ze strzały te wychodza mi zupełnie przypadkowo, wiec czy da sie celowo z zamiarem strzelic silną piłke po ziemi??

1. Nie, nie ma najmniejszego znaczenia przy strzalach z gry.
2. Z tego co sie orientuje nic nie trzeba naciskac.
3. Strzal po ziemii mowisz... Wiem ze jak jestes w polu karnym i po zapelnieniu paska energii przytrzymasz trojkat to idzie mocna pila przy ziemii. Nie wiem jak z dalszych odleglosci...
SWiergi

1.zalezy jak bedziesz trzymal strzalke w gore to pila poleci w prawo a w dol to w lewo
2. R2 + kierunek - mocny strzal podkrecony
3.niewiem

jak znasz angielski to tu maszporadnik po angielsku tam jest wszystko
Poradnik biggrin.gif biggrin.gif
Rand
dzieki za pomoc. jeszcze jedna sprawa tongue.gif Kiedyś do PES 3, na pc oczywiscie, znalazłem taką rozpiske co dokładnie oznaczają przed meczem strzałki. Chodzi mi o forme np czerwona strzałka w góre, zielona w bok itp. Było tam dokładnie wyliczone jaki czynnik( np stamina,czy acceleration) o ile spada lub wzrasta. Dowiedziałem sie np ze nie warto grac kolesiem z żółtym krzyżykiemm juz lepieej wpuscic takiego ze strzałką w dół. Było mi to dość pomocne szczerze mówiąc, a wiec czy ma ktoś podobna tablicee do Pes 5 ??? Bo nie wiem czy moze sie te czynniki sie nie pozmieniały, zreszta tamta tablice gdzies zgubiłem ( była w formie jpg, zwykłe zdjęcie tongue.gif no i gdzieś musiałem ja wywalić niechcący).
lala6000
QUOTE(Rand @ Feb 13 2006, 17:04:59) [snapback]52715[/snapback]

dzieki za pomoc. jeszcze jedna sprawa tongue.gif Kiedyś do PES 3, na pc oczywiscie, znalazłem taką rozpiske co dokładnie oznaczają przed meczem strzałki. Chodzi mi o forme np czerwona strzałka w góre, zielona w bok itp. Było tam dokładnie wyliczone jaki czynnik( np stamina,czy acceleration) o ile spada lub wzrasta. Dowiedziałem sie np ze nie warto grac kolesiem z żółtym krzyżykiemm juz lepieej wpuscic takiego ze strzałką w dół. Było mi to dość pomocne szczerze mówiąc, a wiec czy ma ktoś podobna tablicee do Pes 5 ??? Bo nie wiem czy moze sie te czynniki sie nie pozmieniały, zreszta tamta tablice gdzies zgubiłem ( była w formie jpg, zwykłe zdjęcie tongue.gif no i gdzieś musiałem ja wywalić niechcący).

Wejdz na www.gryonline......tam jest poradnik albo poszukaj po newsach i tam bedzie link do tego poradnika(darmowy link biggrin.gif) tam wszytko elegancko opisane !!
lala6000

D cool.gif ołączam się do 3 zapytania .......<tylko tyle>
Levuss
siemka mam pytanko:
a mianowicie jak podkręcać strzały z wolnych z odległosci małych i dużych np wykonywanych Carlosem
jak to zrobić zeby strzał nie był prosty ale podkręcony???
linea1
ja mam poradnim do pes 5 jak ktos chce moge mu wysłac gg 1640953
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.