Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z rozdzielczością
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Problemy z grą online
StraY
jak gram na full screen, albo rozdzielczości takiej jak na pulpicie to widzę całe... pòł gry :? wyrzuciłem całego epsxe( z rejestru też) i nic nie pomogło, sugestie?
StraY
pomoc needed bitte?
kemot
plugin? moze karta niekompatybilno-pasujaca wink.gif
snake
spròbuj w opcjach plugina graficznego ustawić żeby gra uruchamiał się w oknie...i pòźniej podczas wczytywania się gry (logo Konami i takie tam) wcisnąć alt+enter i wskoczy Ci na Pełen ekran(chyba). Mi pomogło...tylko że ja widziałem 1/4 gry :mrgreen:
Tobi
hey Stray ja mialem podobny problem i spoczko juz jest masa
ja sie odpali juz gra to daj al+enter i alt+enter i az do skutku bedzie w koncu full screen i bedziesz gral elegancko smile.gif
JTK
Wlasciwosci ekranu >ustawienia > jakos kolorow 32 bity to w takim wypadku ustawiamy w epsxe 16 bitow i wtedy juz epsxe ladnie wskakuje na fullscrena smile.gif
StraY
snake -> teraz tylko gram w oknie :? przeskakiwanie nie pomaga
Kjace -> mam tak tongue.gif
Tobi -> też nic :cry:
w sumie to już się do tego przyzwyczaiłem i niejako rozwiązałem( ustawiłem rozdzielczość w oknie o 1 pixel na width mniejszą niż na pulpicie i zajmuje cały ekran tongue.gif ) ale jak ktoś ma inne sugestie to walcie śmiało chętnie sprawdze
StraY
i po kłopocie tongue.gif myślałem, że to coś poważnego i, że może emu jest skopany, albo znowu rejestr rozpieprzyłem tongue.gif ale to naszczęście okazało się, że to mòj dżiforz się kopnął (jakiś łobuz go za mocno podkręcił i tylko 3 dni wytrzymał tongue.gif ). W innych grach mam to samo... ale tyko podczas wczytywania i menu :roll: podczar właściwej gry tylko gry na epsxe się chowają po bokach :wink:
Bizon
Może mi ktoś pomòc. Niby się ustawia rozdzielczość gry a ona u mnie nonstop wygląda choćby było 320 na 240 i nie umiem tego zminić. Czy to tak po prostu ma być czy ja coś źle ustawiam ?
StraY
możesz bardziej konkretnie, bo nie rozumiem troche wink.gif
ftomekk
Bizon:
Cytat
Może mi ktoś pomòc. Niby się ustawia rozdzielczość gry a ona u mnie nonstop wygląda choćby było 320 na 240 i nie umiem tego zminić. Czy to tak po prostu ma być czy ja coś źle ustawiam ?

:roll: :?: :?: :?:
Bizon
Chodzi mi o to że ta gra wygląda kiepsko graficznie duże piksle i wygląda choćby była w rozdzielczości 300/200. Na piłce są takie piksle że jest bardziej kwadratowa niż okrągła czy u was też to tak wygląda. Bo niby w opcjach ustawia się rozdzielczość w tym emulatorze że niby 800/600 a za cholere to tak nie wygląda
mc
po prostu ta gra tak wyglada....
musialbys zobaczyć grę rownie miodną Box 4D,i tamtą grafikę...bo wiesz kiedys nie bylo kart graficznych z samodzielnymi kostkami ramu, nie bylo kwizyliarda Hz na budziku....wyobraź sobie ze kiedyś to nawet nie było kolorowych monitoròw.
ale to niewazne. liczą się emocje a nie powierzchowność.
pzdr
Bizon
Cytat
po prostu ta gra tak wyglada....
musialbys zobaczyć grę rownie miodną Box 4D,i tamtą grafikę...bo wiesz kiedys nie bylo kart graficznych z samodzielnymi kostkami ramu, nie bylo kwizyliarda Hz na budziku....wyobraź sobie ze kiedyś to nawet nie było kolorowych monitoròw.
ale to niewazne. liczą się emocje a nie powierzchowność.
pzdr

Dzięki za odpowiedź. Wyobraź sobie że moją przygode z kompami rozpocząłem troche lat temu od atari a co za tym idzie na bieżąco obserwowałem rozwòj grafiki pozatym grałem kiedyś w to we2002 grałem na konsoli i wyglądało o wiele lepiej dlatego mnie dziwi wygląd tej gry.
kemot
Ulala, pewnie dlatego na konsoli wygladalo lepiej bo miales ladny telewizor biggrin.gif Albo czekaj... bo tv ma gorsza jakosc wyswietlania? Nie... laugh.gif
Bakel
Cytat
Chodzi mi o to że ta gra wygląda kiepsko graficznie duże piksle i wygląda choćby była w rozdzielczości 300/200. Na piłce są takie piksle że jest bardziej kwadratowa niż okrągła czy u was też to tak wygląda. Bo niby w opcjach ustawia się rozdzielczość w tym emulatorze że niby 800/600 a za cholere to tak nie wygląda

Ustaw mniej więcej tak:

Powinno wyglądać w miarę znośnie ;)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.