Opis: 6-0 tak bylo prawie rok temu ale live a nie wirtualnie, bo online bylo calkiem inaczej, to górle z Bielsko-Białej rządzili od poczatku do konca spotkania. Znakomite spotkanie w obronie rozegral Bartłomiej Konieczny (az chyba mu jape zrobie do gry ) ktory byl tego dnia nie do przejscia. W przodzie atomowa pchla Sikora robil roznice, strzelil dwie bramki i glownie to on przyczynil sie do wygranej. Powodzenia Stu dalej.
Bohater spotkania: Bartłomiej Konieczny
Stuart17
Jun 26 2012, 20:22
Mecz numer: 045 Stuart17JustMe
Screeny:
Strzelcy: Dawid Nowak Dawid Nowak
Kartki: Sawala - żółta
Opis: Dobry mecz w wykonaniu obu drużyn. O wyniku zaważyła skuteczność, a właściwie jej brak. Lech w tym elemencie spisywał się fatalnie. GKS strzelił 2 gole i to wystarczyło. Powodzenia dalej Just i gratuluję świetnych napastników.
Opis: Cóż z wielkim bólem serca wstawiam ten wynik. Mecz zgody jak i na trybunach tak i na ławkach trenerskich. To już kolejne spotkanie Moje z Wolridem i troche szkoda, że zakończyło się tak wysoko. W sparingach były piękne mecze gdzie decydowała jedna bramka a tutaj ? Genialny Wolski z 4ma bramkami i 2 pechowe karne po których sędzia wskazał na wapno dla Legionistów. Pogoń strzeliła dwa honorowe gole w końcówce. Warto nadmienić, że mieli oni jeszcze karnego ale fenomenalną interwencją popisał się Dusan Kuciak. Dużo zdrowia w prowadzeniu Pogoni bo musi być zajebiście ciężko . Legia & Pogoń eo ;D.
Bohater spotkania:
Z czego on dzisiaj nie strzelał...?
Wolrid
Jun 26 2012, 22:11
Mecz numer: 062 WolridJustMe
Screeny:
Strzelcy: Arboleda
Opis: Z meczu na mecz zaczynam dochodzić do wniosku, że ewentualnym sukcesem w Pogoni będę mógł nazwać wygranie chociażby jednego spotkania. Mecz obfitujący w sytuacje pod bramkowe. Słupek i poprzeczka Sotirovicia, dwie poprzeczki Lechitów, nie jednokrotnie interwencje bramkarzy ratowały obie ekipy przed stratą bramki. W 88' minucie, wystawiony w napadzie Arboleda ogrywa swoją gibkością moich stoperów (na Hernaniego i Wilammsa taka elastyczność wystarczyła), i potężnym strzałem ustanawia wynik na 0 : 1. Dzięki za fajne spotkanie Bohater spotkania:
Arboleda - Manu odkrył w sobie instynkt napastnika.
Domino
Jun 26 2012, 22:26
Mecz numer: 057 SzymsonDomino
Screeny:
Strzelcy: Boguski
Opis: Mecz toczył sie w dobrym,szybkim tempie.Obie drużyny stwarzały sobie mnóstwo 100% sytuacji lecz tylko jedną znich zamienil na bramke Rafal Boguski. Dzięki za mecz:)
Jesli istnieje pojecie zwycieskiej porazki to takim mianem chcialbym ten mecz okreslic. Nie o wynik tu chodzi a o fakt ze chyba dostalem dostateczny dowod ze w Lechu wykreowal sie nowy napastnik ktory jest gwarantem jednej bramki na mecz a to juz sporo po ostatnich meczach posuchy. WKSRKS ma ekstraklasowego samograja i z cala pewnoscia z tercetu Hubnik Blanco Saganowski bedzie mial pozytek w jeszcze nie jednym spotkaniu. Dzieki za dobra lekcje pogladowa. Jesli nowy snajper byl w stanie dwa razy wykiwac Choto to z reszta ekip tez nie powinno byc najgorzej.
Opis: Ależ mecz. Fantastycznie zaczął się on dla gości bo już w 2 minucie bramke strzelił Dzalamidze. I to w pewnym sensie ustawiło mecz bo Jaga stojąc za podwójną gardą mogła sobie spokojnie wymieniać piłke. Zaryzykowałem i otworzyłem się i co za tym idzie straciłem bramki + do tego głupie, niepotrzebne faule które ybły nie udane i sprokurowały karnego. Mecz mógłby być inny ale troche pech Legionistów złapał. Słupek Alberta Bruce'a, czy wg mnie prawidłowa bramka Ljuboji który dla sedzi znajodował się na spalonym ;d. Mimo wszystko, jednak to Edi rozegrał świetnie to taktycznie i zaslużenie wygrał.Dzięki wielkiei powo dalej
Bohater spotkania:
Kreator drużyny, fantastyczny popis umiejętności i strzelecki
Wolrid
Jun 27 2012, 12:01
Mecz numer: 043 WolridDonKryst
Screeny:
Strzelcy: Swiatek Swiatek
Opis: Nie mam pomysłu na ten team. 3 porażki z rzędu, w tym dwa pogromy (z Legią i właśnie z Piastem). W tym meczu mogę mówić o dużej dawce szczęścia, bo wynik powinien być znacznie wyższy. Piłkarze z Górnego Śląska, mieli jednak litość i postanowili postrzelać w słupki, poprzeczki. Pogoni udało się przeprowadzić aż JEDNĄ składną akcje, w której to Edi sam na sam strzela wprost w bramkarza. No cóż jak na razie kibicom gospodarzy zostaje przyśpiewka : "odwróć tabelę, Pogoń będzie na czele"...
Bohater spotkania:
Adrian Świątek - nie do zatrzymania.
Witu
Jun 27 2012, 17:41
Mecz numer: 069 WituTomek
Screeny: Strzelcy: Smolinski
Jankowski
Opis: Typowa polska kopanina, znana z prawdziwych boisk. Do przerwy było 0 : 0 przeważał ŁKS, ale nie mógł się wstrzelić w bramkę, po przerwie się udało, lecz błyskawicznie odpowiedzieli piłkarze Ruchu i skończyło się na bądź co bądź sprawiedliwym remisie 1 : 1. Dzięki za mecz i powo dalej
Bohater spotkania: Nikt się specjalnie nie wyróżnił.
lukasz44
Jun 28 2012, 10:55
Mecz numer: 59 lukasz44DonKryst
Screeny:
Strzelcy: Voskamp Gikiewicz Swiatek
Opis: Zaczęło się świetnie, podanie z rożnego Sebastiana Mili i piękny gol głową Voskampa a później kolejnego gola po wrzutce ze skrzydła Ćwielonga zdobył Gikiewicz szczupakiem. Śląsk przejął całkowicie inicjatywę i był stroną dominującą praktycznie przez całą pierwszą połowę. W drugiej części gra nieco się wyrównała, Piast zdobył gola za sprawą Świątka ale to było za mało. Skończyło się zwycięstwem Wrocławian 2-1. Dzięki za fajny mecz powo dalej.
Skrót spotkania:
Bohater spotkania: Johan Voskamp - rozpoczął strzelanie w meczu
Domino
Jun 28 2012, 18:15
Mecz numer: 050 Dominolukasz44
Screeny:
Strzelcy: Zielinski Nakoulma Zielinski Nakoulma Nakoulma Voskamp Cristian Diaz Opis: Mecz od samego początku zapowiadal sie na dobre widowisko. Naprzeciw siebie stanely 2 rowne ekipy.Lecz juz 7 min po strzale Zielinskiego padla bramka co podcielo troche skrzydla Sląskowi.W 2 polowie ujrzelismy bardzo skuteczna gre Gornika , ale i druzynie z Wroclawia udalo sie zdobyc 2 honorowe bramki.Dzieki za mecz i powodzenia dalej
Bohater spotkania: Prejuce Nakoulma
Stuart17
Jun 28 2012, 19:25
Mecz numer: 063 Stuart17WKSRKS
Screeny:
Strzelcy: Danijel Ljuboja Tomasz Wróbel Janusz Gol Marcin Żewłakow Danijel Ljuboja
Opis: Znakomite spotkanie obfitujące w wiele sytuacji bramkowych z obu stron. Sapela robił, co mógł by uchronić swój zespół od porażki, ale to się nie udało. Ljuboja pokazał instynkt łowcy i wykonał swoje zadanie, a zatem w jego ręce ląduje nagroda gracza meczu.
Bohater spotkania: Danijel Ljuboja
Szymson
Jun 28 2012, 22:55
Mecz numer:039 SzymsonPiecia1990
Screeny:
Strzelcy: Wilk
Lukjanovs
Opis: Fajny wyrówany meczyk,sporo się w nim działo ale ja tradycyjnie miałem problem ze strzeleniem bramki,tym razem pomogło szczęście i po strzale Wilka z dystansu piłka odbiła sie od jednego z obrańców Lechii i kompletnie zmyliła bramkarza i wtoczyła się do bramki,dzięki za mecz i powodzenia dalej
Bohater spotkania: nikt
T-Mac
Jun 29 2012, 09:42
Mecz numer: 049 T-Maczibii75
Screeny:
Strzelcy: Róbert Demjan Róbert Demjan
Opis: Do B-B przyjechal utytułowany przeciwnik, eee historia Bardzo dobry mecz rozgeral Róbert Demjan ktory byl strzelcem 2 bramek. Przeciwnik mial pare sytuacji ale pudłował za kazdym razem. W drugiej polowie zawodnik Widzewa - Przemysław Oziębała ostro potraktował obronce Podbeskidzia, Krzysztofa Króla ktory musial zakonczyc wczesniej spotkanie. Mimo utraty czolowego obroncy dowiozłem wynik do konca. 3pkt dla gorali
Bohater spotkania: Róbert Demjan
zibii75
Jun 29 2012, 10:11
Mecz numer: 5 zibii75Tpmek
Screeny:
Sorki ale nie zapisało mi więcej ss??? Strzelcy: Piech
Opis: Zadecydowała 1 bramka, mecz wyrównany. CO do gola mam wąpliwości więc dodaje nagranie, wpisuje wynik 1:0 Dla Tomka, jeśli gol prawidłowy to zostaje taki wynik jeśli nie to0:0 http://www.youtube.com/watch?v=n6_BYk7Aka0...e=youtube_gdata
Bohater spotkania:
Rozwiewam wszelkie watpliwosci. Trafienie prawidlowe. Zibii75 pisz poprawnie numer meczu. Ulatwisz mi prace. Dziekuje.
Szopa1910
Jun 29 2012, 10:59
Mecz numer: 048 Szopa1910Szymson
Screeny: Strzelcy: Korzym Garguła Kiełb Opis: Stadion Miejski w Kielcach wypelnil sie po brzegi. Korona podejmowala u siebie faworyzowana Wisle Krakow. Od poczatku mecz byl bardzo wyrownany. Korona nie miala pomyslu na gre, lecz z czasem zaczeli zagrazac bramce Wisly. W 28 minucie bramke na 1:0 strzela Maciej Korzym. Niedlugo cieszyli sie z prowadzenia gospodarze, poniewaz za sprawa Lukasza Garguly, goscie doprowadzili do remisu. Gra byla bardzo zacieta i nic nie wskazywalo na to, ze ktos strzeli bramke. W 35 minucie pieknym strzalem w okienko popisal sie Kielb i wyprowadzil Korone na prowadzenie. Wszystkie bramki padly w 1 polowie meczu. Druga odslona, to takze bardzo wyrownana gra obu zespolow. Wisla miala swoje okazje, ktorych na szczescie nie wykorzystala. Korona rowniez mogla pokusic sie o decydujace trafienie lecz nie udalo im sie to i dowiezli jednobramkowe prowadzenie do konca. Dzieki za mecz, powodzenia.
Bohater spotkania: Jacek Kielb - nie do zatrzymania na lewej flance, strzelil gola dajacego 3 punkty Koronie.
Domino
Jun 29 2012, 12:27
Mecz numer: 064 DominoGoofy
Screeny:
Strzelcy: Nakoulma Samobój
Opis: Mecz z przewagą Cracovi, lecz zakonczony zwyciestwem Gornika,ktory nastawil sie na gre z kontrataku.Kolejny wysmienity mecz Nakoulmy ktory wpisal sie raz na liste strzelcow a po drugim jego rajdzie przez polowe boiska obronca wladowal sobie swojaka.
Bohater spotkania: Prejuce Nakoulma
Jason Bourne
Jun 29 2012, 12:47
Mecz numer: 046 pieciaGoofy
Screeny: brak wywalilo ;/
Strzelcy: A. R. Traore Lukjanovs samobój
Opis: Dominacja Lechii, słaba gra cracovii, która wyglądała jakby dzień wcześniej wróciła z dożynek. W końcu 2 zwycięstwo :] Dzięki i powodzenia dalej.
Bohater spotkania: Cała Lechia
Szopa1910
Jun 29 2012, 18:25
Mecz numer: 065 Szopa1910Woodi
Screeny:
Strzelcy: Janota Gołebiewski Wozniak Opis: Mecz zapowiadal sie na hit kolejki. Niestety slaba dyspozycja kilku podstawowych zawodnikow Korony oraz Zaglebia znacznie oslabila poziom spotkania. Od poczatku gra toczyla sie w srodku pola. Zawodnikom obydwu druzyn ciezko bylo sie przebic przez formacje defensywna rywala. Z czasem mecz zaczal sie rozkrecac. Po bledzie defensora gosci, bramke na 1:0 strzela Janota. Ten gol troche uspokoil Koroniarzy, ktorzy z jednobramkowym prowadzeniem zeszli na przerwe. Druga czesc spotkania to odwazne ataki gospodarzy. Niestety w niektorych sytuacjach brakowalo ostatniego podania lub wykonczenia. W 83 minucie Koroniarze strzelaja bramke na 2:0 i uspokajaja gre. Tuz przed koncem meczu, obrona gospodarzy bedac myslami w szatni przysnela i Wozniak strzela na 2:1. Pomimo slabszej dyspozycji motoru napedowego kielczan, udalo sie wygrac arcywazny mecz i zgarnac 3 punkty. Dzieki za mecz, powodzenia.
Opis: Cóż mogę napisać, po raz kolejny jestem zaskoczony tak dobrym meczem w moim wykonaniu ŁKS'em, kolejne zwycięstwo i na prawdę zaczyna mi się podobać gra Łodzianami. Wracając do meczu, ŁKS dominował przez większość część spotkania i zasłużenie wygrał, chociaż "miedziowi" walczyli do końca o honorową bramkę to jednak im się nie udało pokonać Velimirovicia, który po raz pierwszy w tym sezonie zachował czyste konto bramkowe. Dzięki za mecz i powo dalej.
Bohater spotkania: Marek Gancarczyk - Znakomicie kreował grą ofensywną w ty meczu i dołożył 2 gole.
woodi
Jun 30 2012, 17:55
Mecz numer: 056 woodipiecia1990
Screeny:
Strzelcy: M. Traore J. Gancarczyk Sernas Sernas Samobój Madera A.R.Traore Lukjanovs Tadic Opis: Dobry mecz w wykonaniu gospodarzy choć gosciom nie mozna odmowic walki bo walczyli dzielnie do samego konca... tak jak mowilem juz ze u siebie gospodarze graja dobrze a na wyjezdzie do dupy mecz był wyrownany i było duzo okazji zmarnowanych po obydwu stronach... dzieki i do rewanzu
Strzelcy: Cristian Diaz Voskamp Kiełb Korzym J. Bąk
Opis: Do wyniku 2-1 wszystko szło po myśli gospodarzy, później rywal zmienił taktykę i zdołał zdobyć dwie bramki które zmieniły wynik na 2-3. W rewanżu Śląsk zagra już inaczej i zabierze z całą pewnością to co powinien zdobyć w tym meczyku. Dzięki, powodzenia dalej. Skrót spotkania:
Bohater spotkania: Jakub Bąk - szczęśliwy ale decydujący o zwycięstwie gol...
zibii75
Jul 1 2012, 16:33
Mecz numer: 058 zibii75Witu
Screeny: Strzelcy: Szczot Szczot Artur Golanski
Opis: Tem Widzew to totalnie zje..na drużyna, nie ma na kim oprzeć gry w ataku zero gościa z przyśpieszeniem a obrona to totalna klapa na czele z Bramkarzem który chyba jest specialnej troski. Wynik mówi sam za siebie
Bohater spotkania: Witu i jego 2 połowa meczu.
JustMe1987
Jul 2 2012, 15:34
Mecz numer: 070 JustMe1987Nachos
Screeny:
Strzelcy:
Murawski Murawski Ubiparip
Opis:
Lechici postanowili zrobic niespodzianke swoim kibicom i... zagrali jak z nut! Druzyna Polonii w kryzysie co pokazuja ostatnie wyniki. Miejmy nadzieje ze to zwyciestwo na wlasnym obiekcie bedzie punktem zwrotnym dla Lecha.
Opis: Mecz Jaga vs Sotirovic zakończył się pomyślnie dla gości których kluczem do wygranej była niesamowita skuteczność i celność Serba. Wchodziło mu wszystko, Jaga strwarzała sytuacje i w odpowiedzi za niewykorzystaną sytuacje dostawała bramke. Dzięki za mecz i powodzenia dalej !
Bohater spotkania: Sotirovic za mecz życia
Mecz numer: 068 EdiLukasz
Screeny:
Strzelcy: Ćwielong Ćwielong Ćwielong
Opis: Bez niespodzianki w tym spotkaniu,Śląsk był typowany za faworyta i udowodnili to na boisku. Skuteczny Ćwielong dał cenne 3 punkty,dzięki za meczyk !
Skrót spotkania:
Bohater spotkania: Ćwielong
Tomek93
Jul 4 2012, 17:25
Mecz numer:060 Tomek93Timak
Screeny:
Strzelcy: Piech Piech Jankowski Sikora
Opis: Dużo walki i ambicji po stronie gości, ale to tym razem nie wystarczyło. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.
Opis: Jak zwykle jedną bramką, tym razem dzięki A.Jurado, który pokonał mojego bramkarza pięknym strzałem ze szpica buta. Dzięki i powo dalej
Bohater spotkania: Nikt szczególny.
Jason Bourne
Jul 5 2012, 10:45
Mecz numer: 067 pieciaZibi75
Screeny:
Strzelcy: A. R. Traore
Opis: Dobry mecz, w którym to Lechia ze spokojem konstruowała akcję i kontrolowała spotkanie. Zibi kaśliwie atakował, jednak jego ataki nie przyniosły zamierzonego sukcesu. Tym razem tylko 1 gol strzelony, a co ważne na 0 z tyłu :]
Bohater spotkania: Traore za bramkę na wagę 3 pkt
Tomek93
Jul 6 2012, 18:01
Mecz numer:051 Tomek93Stuart17
Screeny:
Strzelcy: Niedzielan Djokic Zienczuk Marcin Zewłakow Dawid Nowak Dawid Nowak Opis: Lagi nam trochę poprzeszkadzały. Niby moja przewaga, ale wynik mówi sam za siebie. Dzięki i powodzenia dalej.
Bohater spotkania: Nie ma takiego
donkryst
Jul 8 2012, 22:35
Mecz numer: 052 DonKrystNachos
Screeny:
Strzelcy: R. Jurado Kędziora Kędziora Świątek Docekal Tosik
Opis: Kurczaki w końcu zagrały tak, jak tego od nich oczekiwałem - skutecznie zarówno w obronie jak i ataku. Mecz ogólnie był wyrównany, jednak tak jak mówię, Nachosowi brakowało skuteczności pod bramką. Dzięki i powo dalej
Opis: Czarny koszmar ''Czarnych koszul'' trwa dalej... kolejna porazka w lidze, piłkarze nie mieli nic do powiedzenia przeciwko dobrze dysponowanej ekipie z Białegostoku. Franek 4 razy skutecznie osmieszyl obrone gosci i wynik 0-4. Moglo pasc jeszcze wiecej bramek jednak zabrakło skutecznosci.
Bohater spotkania: Tomasz Frankowski
woodi
Jul 15 2012, 15:04
Mecz numer: 038 woodiT-Mac
Screeny:
Strzelcy: Sernas Sacha
Opis: Bardzo wyrównane spotkanie i remis jak najbardziej sprawiedliwy dzięki i do rewanżu
Opis: Wynik 4:2, gdyż trzecia bramka Korony za porozumieniem stron uznana za hidden. Mecz arcytrudny, choć znów wynik tego nie oddaje. Cały czas musiałem być skupiony w obronie a w ataku przeciwnik nie pozwalał na wiele. Udało się stworzyć kilka akcji i strzelić bramkę, udało się też skontrować w końcówce gdy przeciwnik rzucił się do frontalnego ataku. Ostatnie minuty to był horror, trochę szczęścia mi pomogło.
Bohater spotkania: Bartłomiej Grzelak W końcu się przełamał, dał świetną zmianę i strzelił dwie bramki.
GooFy
Jul 19 2012, 19:00
Mecz numer: 037 GooFyWitu
Screeny:
Strzelcy: Artur Golanski van der Biezen van der Biezen van der Biezen van der Biezen Mieciel Mieciel Romanczuk Swojak
Opis: Cóż za mecz. Strzelnica, głównie za sprawą słabej obrony obu drużyn. Zaczął ŁKS, ale Cracovia odpowiedziała i wyszła na prowadzenie. Potem Łks już tylko wyrównywał, aż w końcu Cracovia wyszła na prowadzenie 2 bramkowe, które Łksowi udało się zmniejszyć tylko do jednej bramki. Mecz grany był na raty, bo po połowie nas rozłączyło
Bohater spotkania: Van Der Biezen - 4 bramki. Był zawsze gdzie trzeba.
donkryst
Jul 26 2012, 21:27
Mecz numer: 052 DonKrystLizaku
Screeny:
Strzelcy: Kędziora Urban Świątek Bruno Sikorski
Opis: Mecz, w którym rywal do około 70. minuty nie miał zbyt wiele do powiedzenia. Jednak wtedy Lizak się przebudził i już 8 minut później zdobył bramkę honorową. W doliczonym czasie gry udało mu się zdobyć bramkę kontaktową, fundując mi nerwową końcówkę, jednak ostatecznie zabrakło mu czasu, by powalczyć o coś więcej. Dzięki i powo dalej
Bohater spotkania: Nikt szczególny.
JustMe1987
Aug 8 2012, 11:13
Mecz numer: 070 JustMe1987Lizaku
Screeny:
Strzelcy:
Slusarski Cani Cani
Opis:
Poznanska lokomotywa zdaje sie byc nieco wykolejona od kilku spotkan. Kibice Lecha nie pamietaja juz kiedy ostatnio cieszyli sie z 3 punktow. Brawa dla trenera gosci ktory coraz lepiej rozumie sie ze swoimi podopiecznymi i moze uda mu sie wyciagnac cos wiecej z Polonii w drugiej rundzie rozgrywek.
Bohater spotkania:
Bez dwoch zdania byl to jego mecz. Drugim trafieniem uciszyl publike na bulgarskiej!
+
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.