Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 5 | 11.06 - 17.06 | kolejki 18-22
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 9 (II sezon MLO)
Jason Bourne

Tydzień 18
niCejOke (Saragossa) - Czubinho (Toulouse) wo 0-3 (Elano zawieszony w 5 tyg, mimo to wystawiony do składu)
wesoły89 (PSV) - Edi092 (Everton) 7-1
Rybson (Panata) - sylwek12b (Rangers) 4-2
Ferat (Udinese) - DonKryst (Marsylia)4-3
lukasz44 (Zenit) - Ogryz (Stoke) 6-8
BlueOle (Fener) - Szymson (Wolfsburg) 2-4
woodi (Sporting) - lizaku (Getafe)wo 0:3
WKSRKS (Szachtar) - milerinho (Mainz) 0-1
pauza: Boby1908

Tydzień 19
Czubinho (Toulouse) - wesoły89 (PSV)1-5
niCejOke (Saragossa) - Rybson (Panata) wo 0-3 (Elano zawieszony w 5 tyg, mimo to wystawiony do składu)
Edi092 (Everton) - Ferat (Udinese)0-1
sylwek12b (Rangers) - lukasz44 (Zenit)1-3
DonKryst (Marsylia) - BlueOle (Fener)1-2
Ogryz (Stoke) - woodi (Sporting) 4-5
lizaku (Getafe) - WKSRKS (Szachtar) 2-3
Boby1908 (Weder) - milerinho (Mainz)
pauza: Szymson (Wolfsburg)

Tydzień 20
Rybson (Panata) - Czubinho (Toulouse) 3-1
Ferat (Udinese) - wesoły89 (PSV)2-3
lukasz44 (Zenit) - niCejOke (Saragossa) wo 3-0 (Elano zawieszony w 5 tyg, mimo to wystawiony do składu)
BlueOle (Fener) - Edi092 (Everton) 2-2
woodi (Sporting) - sylwek12b (Rangers) 3-1
WKSRKS (Szachtar) - Ogryz (Stoke) 3-1
milerinho (Mainz) - Szymson (Wolfsburg)6-0/color]
[color="#008000"]Boby1908 (Weder) - lizaku (Getafe) 2-0

pauza: DonKryst(Marsylia)

Tydzień 21
Czubinho (Toulouse) - Ferat (Udinese) 1-7
Rybson (Panata) - lukasz44 (Zenit) 2-3
wesoły89 (PSV) - BlueOle (Fener)6-3
niCejOke (Saragossa) - woodi (Sporting) 5-0
sylwek12b (Rangers) - WKSRKS (Szachtar)2-4
DonKryst (Marsylia) - milerinho (Mainz)1-2
Ogryz (Stoke) - Boby1908 (Weder) 2-2
Szymson (Wolfsburg) - lizaku (Getafe) 2-2
pauza: Edi092(Everton)

Tydzień 22
lukasz44 (Zenit) - Czubinho (Toulouse) 5-3
BlueOle (Fener) - Ferat (Udinese) 4-4
woodi (Sporting) - Rybson (Panata)1-2
WKSRKS (Szachtar) - niCejOke (Saragossa) wo 3-0(Elano zawieszony w 5 tyg, mimo to wystawiony do składu)
milerinho (Mainz) - Edi092 (Everton) 3-0
Boby1908 (Weder) - sylwek12b (Rangers)3-2
lizaku (Getafe) - DonKryst (Marsylia) 2-8
Szymson (Wolfsburg) - Ogryz (Stoke) 5-2
pauza: Wesoly89 (PSV)

pomarańczowo- przedłużone
czerwony - wpis niezgodny z regulaminem, brak wpisu na forum , WO (pogrubione)
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem

WYCIAGI Z REGULAMINOW:

CYTAT
* Przywileje i obowiązki gospodarza:

- pierwszeństwo założenia gry na serwerze
- wybór strojów (muszą różnić się kolorami)
- wpisanie wyniku w panelu gracza (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie 3\4 screenów oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 2 PEŁNYCH ZDAŃ !!!
- aby uniknac sytuacji z brakiem screenow: Obie strony robia je po meczu i maja obowiazek zachowac na dysku do konca sezonu w formie katalogow z kazdego meczu. (opiekunowie maja prawo kontrolowac czy kazdy ligowiec posiada takie katalogi)
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi
Ronaldo
Messi
Kaka

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) spowoduje odebranie 1 punktu za każde ostrzeżenie.

-Wprowadzamy obowiązek robienia przedmeczowych screenshotów ze składami obu ekip.
Najlepiej aby robili je obaj gracze i po meczu wstawiali na forum. Nagminny ich brak będzie karany ostrzeżeniami.

CYTAT
Kary:
5 czerwonych kartek w sezonie (kumuluje się w czasie sezonu) - -1.000,000
Umyślny faul (udokumentowany nagraniem) - - 750,000
Celowe odłączenie z meczu - -1,000,000
Jason Bourne
CYTAT
Zawieszeni w tygodniu 5 (kolejki 18-22)
Shakhtar (WKSRKS) - O'Shea
Zaragoza (nicejoke) - Elano
Rangers (Sylwek) - Anichebe

Niebieski - kontuzja lekka
Czerwony - kartka
Pomarańczowy - żółte kartki
wesoly89
18 kolejka
wesoly89Edi092

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Menez
Menez
Menez
Demba Ba
Alex - samobójcza
Hajnal
_________

Cahill
Opis:
Mecz w 1 polowie raczej pod dyktando gospodarzy.. Swietne interwencje Isakssona uratowaly PSV przed utratą bramek. W drugiej natomiast zespol gosci otworzył sie i nacinał sie na skuteczne kontry. Dzień konia miał menez ktoremu wszystko wpadało. Bramke meczu zdobył debiutant w barwach PSV - Hajnal. Przeciwnicy miesli sporo pecha i rozregulowane celowniki.

Kartki:
żółta - Tinga

Kontuzje:
BRAK

Bohater spotkania:

Jeremy Menez - strzelec 3 bramek

Milerinho

22 kolejka
MilerinhoEdi092

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Forlan
Forlan
Yakubu

Opis:
Mecz walki od początku lecz w sytuacjach podbramkowych ze wskazaniem na Mainz, Niemcy dobrze się bronili i kontrowali rywala, udał się rewanż za odpadnięcie z PL. Dz, powo dalej.

Kartki:
brak

Kontuzje:
BRAK

Bohater spotkania:
David James - obronił kilka razy fenomenalnie strzały Zarate !
Diego Forlan - Nie chcieli go w Werderze to rehabilituje się w Mainz !

BlueOle10
22 kolejka
BlueOle10Ferat

Screeny:

Strzelcy:
Ganso
Demba Cisse
Totti
totti
Ledesma
Di Natale
Utaka
Mark Gonzalez

Opis:
Pierwsza polowa to znaczna przewaga Ferata i po koncowym gwizdku prowadzenie 2:0. w przerwie wszedl ganso i sie troche ruszylo, najpierw kilka groznych strzalow i doskonale interwencje bramkarza Udinese, a pozniej 2 gole pod rzad dla Fenerbahce. Totti wspanialym golem o poprzeczke wysunal Turkow na prowadzenie, jednakze 2 szybkie akcje no i ferat znowu na prowadzeniu. Ostatnia akcja meczu i faul przed polem karnym Udinese. Barton wysuwa pilke Tottiemu a ten po raz drugi fantastycznym uderzeniem pakuje pilke do siatki.

Kartki:

Kontuzje:

Bohater spotkania:
Totti, najpierw golem wysunal Turkow na prowadzenie, a pozniej zapewnil im jeden cenny punkt.

WKS
18 kolejka
WKSRKSmiler

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Forlan
Opis:
Zero pomysłu na gre, wszystko było czytelne w moim wykonaniu i przy dobrym ustawieniu pary Knight-Cambell nie miałem jak sie przedostać pod bramke Jamesa. Obrońcy Szachtaru zrobili jeden błąd i za ten błąd zostali pokarceni.

Kartki:
Czysto

Kontuzje:
Brak

Bohater spotkania:

WKS
22 kolejka
WKSRKSNicejoke

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Karadeniz
Karadeniz
Karadeniz
Karadeniz
Hoarau
Florin Bratu
Jesus Navas
Lisandro Lopez

Opis:
Z pełnym uśmiechem mogę stwierdzić, że to był mecz sezonu. Rywal pomimo pierwszej bramki był trzymany bardzo wysoko od bramki Pyatova a ofensywa rządziła jak nigdy. Godeniz Karadeniz dzieki swojej przebojowosci pokazuje ze warto bylo go kupic. No cóż, zdarzają sie mecze gdzie wychodzi zupełnie wszystko i po fali porażek i wymęczonych remisów/zwycięstw zagrałem mecz, który od dawien dawna potrzebowałem.

Kartki:
Grosskreutz - czerwona

Kontuzje:
Brak

Bohater spotkania:

Boby1908
20 kolejka
Boby1908Lizaku

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Diaz - samobój
Lucio - samobój

Opis:
Po pierwszym meczu tych ekip obawiałem się drugiego spotkania i słusznie;D trudno było się wstrzelić napastnikom gospodarzy,ale na szczęście goście postanowili wyręczyć snajperów z Werderu i sami sobie wbili dwa gole. Obie ekipy miały szanse wygrać ten mecz jednak Getafe po za bramkami strzelonymi własnemu bramkarzowi nic więcej nie ukłuli. Tak więc w pierwszym meczu w rundzie rewanżowej komplet punktów zostaje w Bremie.Dzięki i powodzenia w kolejnych spotkaniach.Obyś strzelał do właściwej bramki:D

Kartki:
brak

Kontuzje:
brak

Bohater spotkania:
Adler - po jednym ze strzałów snajpera Getafe myślałem, że mu wyrwało ręce.Jednak bronił dalej i zachował czyste konto;)

lizaku
22 kolejka
lizakuDonKryst

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Barcos
Barcos
Cardozo
Cardozo
Remy
Remy
De Rosario
Remy
De Rosario
Remy

Opis:
Mecz się dobrze ułożył dla gospodarzy i po 27 min prowadzili 2-0. W tym momencie za bardzo wylajtowało Getafe bo myslało ze mamy mecz wygrany. No i zemściło się to na koniec połowy, goście strzelają 2 bramki i mamy remis. A to co sie stało w drugiej połowie to niewiem sam co to było. Poprostu brak słów. Jak tak bedziemy grać całą rundę rewanżową to spadek bedzie jak nic. Gratuluję zmiażdżenia Getafe.

Kartki:

Kontuzje:

Bohater spotkania:
Cała ekipa Żabojadów tongue.gif

DONE

Ferat
18 kolejka
FeratDonKryst

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Romaric
Varela
Carew
Carew
Gignac
Remy

Opis:
Oj slaby mecz Wlochow, goscie byli druzyna lepsza, mieli wiecej z gry, ale mimo wszystko Udinese przechylilo szale zwyciestwa na swoja korzysc, wyroznic nalezy Carewa i Diego Lopeza, dzieki i powodzenia dalej:)

Kartki:
czysto tongue.gif

Kontuzje:
czysto tongue.gif

Bohater spotkania:
Carew - norweski tur.

Rybson
18 kolejka
RybsonSylwek12b

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Julio Baptista
Toche
Toche
Owusu-Abeyie

Rodallega

Samobój Spolli

Opis: Udany rewanz za pierwsza pechowa porazkę, cieszy fakt ze szczescie sylwka jakie miał do tej pory grając przeciwko mnie mineło:D 2 polowa zdecydowanie pod dyktando gosci jednak to nie był ich dzien, dzieki za mecz powo dalej!

Kartki:
czysto

Kontuzje:
czysto

Bohater spotkania:
Toche

wesoly89
20 kolejka
Feratwesoly89

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Carew
M.B.Diouf
________

Demba Ba
Baros
Lavezzi

Opis:
mecz bardzo wyrownany. Duzo sytuacji zarowno gospodarzy jak i gosci... PSV gralo defensywnie i kontratakowalo co przynioslo skutek.. Włosi rowniez mieli swoje sytuacje ale albo swietnie spisywala sie defensywa albo Isaksson byl na posterunku.. Czy wynik zasluzony ? nie wiem. Ale zwyciestwo z niepokonanym liderem cieszy

Kartki:
żółta: Bodmer

Kontuzje:
Carew - lekka

Bohater spotkania:
cala druzyna PSV zasluzyla na to wyroznienie

donkryst
19 kolejka
DonKrystBlueOle

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Cardozo
Podolski
Alex

Opis:
Spotkanie ogólnie wyrównane, ale dwa rzuty wolne Alexa z okolic 16 metra sprawiły, że 3 punkty pojechały do Turcji. Dzięki i powo dalej wink.gif

Kartki:
Czysto.

Kontuzje:
Czysto.

Bohater spotkania:
Alex - fenomenalnie wykonane dwa rzuty wolne.

21 kolejka
DonKrystMilerinho

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Andre Ayew
Forlan
Forlan

Opis:
Mecz rozegrany w normalnej atmosferze, po wyrównanym pojedynku niestety po raz kolejny musiałem uznać minimalne zwycięstwo gości. Dzięki i powo dalej.

Kartki:
Czysto.

Kontuzje:
Czysto.

Bohater spotkania:
Forlan - dwie bramki w tym meczu.

wesoly89
21 kolejka
wesoly89BlueOle

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Dos Santos
Dos Santos
Lavezzi
Menez
Menez
Demba Ba
_________

Demba Cisse
Demba Cisse
Ganso

Opis:
pierwsza polowa do zdecydowana dominacja gospodarzy. Wypunktowali gosci. W drugiej polowie turecka druzyna postawila wyzej poprzeczke i zagrala duzo lepiej.. co nie zmienia ze gospodarze wygrali zasluzenie

Kartki:
BRAK

Kontuzje:
BRAK

Bohater spotkania:

Giovanni Dos Santos - rządził i dzielił w srodku pola.. 2 bramki oraz 2 asysty

aktualka strzelcow
sylwek12b
19 kolejka
sylwek12bŁukasz44

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Melikson
_______
Grafite
Bance
Ceni

Opis:
W 1 polowie mecz wyrownany i szcześliwe prowadzenie mojej ekipy. 2 polowka - nie wiem co sie stało ale zawodnicy zaczeli grac zle stad te stracone gole, bledy inddywidualne rowniez decydowaly o straconych golach

Kartki:
żółta - Juan Vargas

Skrót spotkania:

Kontuzje:
Juan Vargas - lekka
Miccoli - lekka

Bohater spotkania:
Ceni - bronił wszystko i zdobyl gola

sylwek12b
21 kolejka
sylwek12bWKSRKS

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Miccoli
Arda Turan
_______
Makukula
Makukula
Hoarau
Hoarau

Opis:
W 1 polowie mecz wyrownany i szcześliwe prowadzenie mojej ekipy. 2 polowka - szkoda gadac, stracoe prowadzenie i gole, narastala moja frustracja stad zółtko Heitingi w koncowce

Kartki:
żółte - Heitinga, R. Carvalho, Makukula, Hamit Altintop

Kontuzje:
brak

Bohater spotkania:
Makukula i Hoarau - za perfekcyją gre w 2 polowie spotkania

czubinho
21. kolejka
CzubiFerat

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Raul
Di Natale
Carew
Carew
Carew
Varela
K. Asamoah
K. Asamoah

Opis:
Demolka. Pierwsza połowa jako tako ze strony Francuzów, lecz w drugiej połowie Ferat znowu znalazł sposób na omijanie obrony jak tyczki. Dzięki za mecz
Pozdro

Kartki:

Kontuzje:

Bohater spotkania:
Carew

lukasz44
22 kolejka
lukasz44Czubinho

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Danny
Grafite
Grafite
Grafite
Lazovic

Pogrebnyak
Pogrebnyak
Raul

Opis:
W pierwszej połowie grę prowadzili rosjanie, jednak francuzom udało się strzelić kontaktową bramkę i mecz zaczął się na nowo. Po przerwie podwyższył Pogrebnyak, chwilę później na 3-1 strzelił Raul i zdawać się mogło że jest już po ptokach. Jednak zmiana ustawienia i przejście do sprawdzonego ostatnimi dwoma meczami 3-4-3 z dwoma środkowymi napastnikami dało wymierny skutek. Świetną partię rozegrał Grafite i to on poprowadził swoją ekipę do odrobienia 2 goli a później zwycięstwa. Mecz zacięty, ostry, sporo ciekawych dyskusji między nami jak zawsze smile.gif
Dzięki, powo dalej.

Kartki:
Donovan (Zenit)
Bruno Alves (Zenit)
Moussa Sissoko (Toulouse)

Kontuzje:
brak

Bohater spotkania:

Grafite - zdobywca hat-tricka
Rybson
20 kolejka
RybsonCzubinho

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Katsouranis
Maxi Lopez
Julio Baptista
Raul

Opis:
Zacięty mecz, sporo szczęścia i udało się wygrać co cieszy:0
dzieki za mecz powo dalej!

Kartki:
żółta dla
Riquelme
Sissoko

Kontuzje:
lekka kontuzja Chimbonda

Bohater spotkania:
Katsouranis świetne zawody w srodku pola.
lukasz44
20 kolejka
lukasz44niCejOke

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
samobój
Donovan
Donovan
Elano

Opis:
Kolejny wielki mecz Zenitu, kolejny raz wszystko chodziło tak jak trzeba przy nowej taktyce. Pierwsza połowa = totalna dominacja Rosjan, mogło być i nawet 5-0 a nie tylko trzy bramkowa różnica... W drugiej odsłonie postanowiłem przejść na standardowe 4-4-2 i postarać się zagrać bardziej defensywnie i mądrze w środku. Dlatego też na boisku pojawił się prawy obrońca Criscito oraz defensywny pomocnik Denisov. Zmiana taktyki przyniosła efekt, w środku było dużo więcej podań i wymienności, jednak gracze Saragossy dużo częściej dochodzili do świetnych okazji sam na sam, być może też coś zmienili. Ale to co w tym meczu pokazał Rogerio Ceni broniący na linii w fantastycznym stylu strzały Fabiano, Cassano czy Navasa chyba wbiło w fotel niCejOke. Sam byłem zdumiony że udawało mi się przejmując bramkarza wybraniać takie setki smile.gif W ataku świetnie zagrał Grafite i Donovan, pomimo nieobecności Bance i Dannyego udało się wygrać z trudnym rywalem.

Skrót spotkania:

Kartki:
brak

Kontuzje:
brak

Bohater spotkania:

Rogerio Ceni - kolejny wielki mecz Brazylijczyka który wywalczył sobie bluzę z numerem 1 !
czubinho
19. kolejka
CzubiWesoły

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Llorente
Menez
Menez
Menez
Baros
Hugo Almeida

Opis:
Dobry początkek, słaba reszta meczu. Zakup Ronaldinho okazuje sie niewypałem. Reszta dostosowuje sie do gry zębatego. Dzięki za mecz

Kartki:
Fabio Simplicio
Chygrynskiy
Sissoko

Kontuzje:
Hajnal - lekka

Bohater spotkania:
Żeremi Mene - hattrick, dobra skuteczność, brawo

WKS
20 kolejka
WKSRKSOgryz

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Karadeniz
Karadeniz
Makukula
Niang

Opis:
Mecz zdominowany totalnie przez graczy z Doniecka. Anglicy zmuszeni byli do kontr, które i tak nie wiele im dawały. Szczególnie zapadła mi jedna gdzie Marek Saganowski nie trafił na pustą bramke. Następnie w 90 minucie chciałem wyjść bramkarzem ale zapóźno przełączyłem zawodnika i tym samym sposobem w polu karnym była głupia kosa która kosztuje mnie pauze najlepszego zawodnika defensywy ;(

Kartki:
Hamit Altintop - żółta
Huth, Shawcross - żółta
Djourou - czerwona

Kontuzje:
Brak

Bohater spotkania:

lukasz44
18 kolejka
lukasz44Ogryz

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Bruno Alves
Grafite
Grafite
Bance
Donovan
Danny
Elia
Elia
Niang
Niang
Yattara
Yattara
Yattara
Giovinco

Opis:
Dużo goli, dużo walki. Mecz był w garści do momentu czerwonej kartki dla mojego obrońcy, wtedy musiałem zdjąć Bance i w osłabienu gra nie była już taka jak chciałem. Rywal wykorzystywał swoje atuty i strzelał.

Kartki:
Demichelis - czerwona

Kontuzje:

Bohater spotkania:

woodi
20 kolejka
woodiSylwek12b

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Briand
Briand
Izmailov
Polanski

Opis:
Mecz świetnie sie zaczął dla gospodarzy juz w 1 minucie po prostopadłym podaniu Izmailova Briand sprytnie mija obrońce i technicznym strzałem z ostrego kąta daje prowadzenie swojej drużynie smile.gif później gra sie wyrównała i zaczęło sie duzo walki w środku pola o kazda piłke. W 73 minucie Briand znów pokonuje bramkarza gości i Sporting prowadzi już 2:0 smile.gif 10 minut po drugiej bramce dla gospodarzy Rengersi zdobywaja kontaktowego gola po błędzie obrońcy Portugalczyków, który podaje wprost pod nogi Polańskiego gdzie bez chwili zastanowienia uderza z 20 metra w samo okienko i robi sie 2:1 końcówka nerwowa... Gospodarze nie chcieli oddać 3 pkt ale nie cofali sie do obrony tylko dzielnie atakowali co sie opłaciło w końcówce meczu a dokładnie w doliczonym czasie gry, gdy już wszyscy mysleli ze bedzie wynik 2:1 Izmailov dostaje piłke przed polem karnym ma troche miejsca markuje strzał co dezorientuje obronce gości i wtedy uderza w prawy róg bramki pieknie technicznie po ziemi smile.gif i koniec Sporting nie dał sobie zabrac punktów u siebie smile.gif powodzenia dalej i dzieki za mecz

Kartki:
żółta: Amauri

Kontuzje:
brak

Bohater spotkania:
Briand - strzelec 2 goli ( a chciałem go sprzedać w tym okienku transferowym biggrin.gif )

Aktualka kartek.
woodi
22 kolejka
woodiRybson

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Bukharov
Julio Batpista
Owusu-Abeyie

Opis:
Mecz pod dyktando gości którzy juz od pierwszych minut cisneli gospodarzy i stwarzali znakomite sytuacje do zdobycia gola... Niewykorzystane sytuacje sie mszczą i to gospodarze pierwsi trafiaja do bramki przeciwników, którzy szybko odpowiadają tym samym po 100% sytuacji Bukharova, który na pusta bramke uderzył fatalnie nad bramka :/ i w koncówce meczu goście wykorzystują błąd w ustawieniu defensywy Sportingu i zdobywaja 3 pkt tongue.gif dzieki i powodzenia dalej

Kartki:
brak

Kontuzje:
brak

Bohater spotkania:
Nikt sie nie wyróżnił szczególnie

Rybson
21 kolejka
Rybsonlukasz44

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Julio Baptista
Maxi Lopez

Ignashevich
Danny
Kolodin

Opis:
Mecz zaczal sie nie ciekawie, ciagle ataki gosci, ktorzy raz po raz groznie atakowali, jednak szczescie mi sprzyjalo i nic nie wpadalo. jednak z biegiem czasu widocznie cisnienie roslo w pilkarzach gosci i stalo sie... Niezły mecz, który zepsuł gosc strzelajac lamowatego gola na koniec meczu, takie jest moje zdanie. czekalem na kontry prawie sie udalo, okazji bylo wiecej, ale poraz kolejny lipa, ale skoro to jest ladna gra to w takim razie powodzenia.

Skrót spotkania:

Wrzucam skrót który obrazuje całość, nic nie muszę dodawać, wystarczy obejrzeć, choć rozumiem frustrację po stracie gola w ostatnich sekundach smile.gif Co do gola Kolodina nawet nie myślałem aby się cofać, bo niby czemu, błąd obrony, wykończenie i tyle ? I jeżeli moje gole to dla Ciebie brzydka gra to proszę sam pokazuj na boisku coś więcej smile.gif

Kartki:
Ranocchia zolta.

Kontuzje:
brak

Bohater spotkania:
brak.

Boby1908
... kolejka
Boby1908Sylwek12b

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Klose
Biabiany
Felipe
--------------
Miccoli
Miccoli

Opis:
Szczerze mówiąc nie pamiętam tego meczu, ale musiało być ciekawie.Dzięki i powodzenia dalej.

Kartki:
brak

Kontuzje:
brak

Bohater spotkania:

Rybson
nie sa brzydkie, ale podanie wzdłuż bramki na 7 metrze jest lamerskie, jak już powiedziałem graj sobie tak na orliku:)
Ogryz
19 kolejka
OgryzWoodi

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Niang
Niang
Jones
Samobój
-------------------------------------
Bukharov
Bukharov
Schaars
Briand
Amauri
Opis:
Po porażkach w ostatnich meczu chciałem się odegrać w tym spotkaniu. Formy przed meczem dopisały i to bardzo jednak to rywal wyszedł na prowadzenie udało się odrobić szybko straty i atakować Sporting Lizbona. Jednak to goście strzelają przed przerwą bramkę na 2-1. I Do przerwy po 2 golach Bukharova Sporting prowadzi 2-1. Po przerwie Stoke City bierze się do roboty i w 50 minucie doprowadza do wyrównania.Chwile później po bramce samobójczej gracza Sportingu, Stoke City wychodzi na prowadzenie. Jednak rywale nie zamierzają odpuszczać. Najpierw Schaars doprowadza do remisu, a w 81 minucie Briand wyprowadza Sporting na prowadzenie. 3 minuty później i znów był remis Jones doprowadza do remisu. Jednak żadnej z drużyn nie zadowalał remis obie drużyny chciały za wszelką cenę wygrać ten mecz. I Udało się to Sportingowi Lizbona w doliczonym czasie gry Amauri strzela gola dającego 3 pkt piłkarzom Sportingu. Dzięki i powodzenia dalej. Stoke City bez formy....
Kartki:
Brak
Kontuzje:
Brak
Bohater spotkania:
Amauri - Wszedł w końcówce meczu strzelił gola dającego 3 punkty Sportingowi.

21 kolejka
OgryzBoby1908

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Niang
Fuller
-------------------------------------
Juninho
Klose
Opis:
Wyrównany bój jak to bywa zawsze w naszych meczach z Bobym. Szybko prowadzenie objęli piłkarze Stoke City po golu w 5 minucie Nianga radość gospodarzy nie trwał długo, bo 2 minuty później Juninho doprowadza do wyrównania. W 1 połowie obie strony miały jeszcze kilka szans na strzelenia gola, ale nic nie wpadło do siatki bramkarzy. Po przerwie w 48 minucie Klose strzela bramkę wyprowadzając Werder na prowadzenie. Piłkarze Stoke City nie zamierzali odpuszczać i starali się za wszelką cene strzelić gola. Udało im się to w końcówce meczu kiedy to Fuller wpuszczony kilka minut wcześniej strzela bramkę na wagę 1 punktu dla Stoke City w tym meczu. Dzięki za fajny meczyk i powodzenia dalej.
Kartki:
Brak
Kontuzje:
Brak
Bohater spotkania:
Hmm. Nikt się nie wyróżnił

Szymson
.22 kolejka
SzymsonOgryz

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Asamoah Gyan x4
Andy Johnson

Yattara
Niang

Opis:
Po bardzo wysokiej porażce w pierwszym spotkaniu obowiałem się bardzo tego spotkania,ale chłopaki byli zmotywowani do zwycięstwa i to było zdecydowanie widać na boisku,świetnie poruszali się po boisku a swój dzień miał Gyan który był nie do powstrzymania dla obrońców Stoke,Anglicy mieli swoje szanse ale tego dnia piłkarze VFL byli lepsi i tyle;)Słodka zemsta;)Dzięki za meczyk,powdzenia,pozdro

Kartki:
Czysto

Kontuzje:
czysto

Bohater spotkania:

Edi092
19 kolejka
EdiFerat

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Rakitsky

Opis:
Ofensywne ustawienie Evertonu nie pomogło w dzisiejszym meczu zdobyć chociażby punktu z czołowym graczem ligi, były okazje nawet stuprocentowe na podwyzszenie rezultatu jednak to co sie nie udawało przez całe spotkanie i jak to bywa w PESie zemściło się w ostaniej meczowej akcji. Dzięki za meczyk !

Kartki:
Czysto

Kontuzje:
Czysto

Bohater spotkania:
Rakitsky i jego brameczka w 90'

20 kolejka
BlueoleEdi

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Juanfran
Negredo

Totti
Alex

Opis:
Przez moje kapiostwo wpisuje dopiero teraz gdyż kompletnie zapomniałem że to ja screenowałem nasz mecz,a był on już wcześniej rozegrany. Co do meczu to wyraźna przewaga Evertonu w strzałach i posiadaniu piłki,ale oczywiście i w tym meczu to się zemściło w ostatniej akcji meczu i gdzie Alex zachował spokój i zimną krew. Dzięki za spotkanie !

Kartki:

Kontuzje:
Zółta Baloy ( Everton )

Bohater spotkania:
Alex - Strzelec bramki która dała cenny punkt gospodarzą

niCejOke
Kol 19 kolejka
niCejOkeRybson

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Elano
Elano
D"allesandro
Jesus Navas

Tuncay
Owosu-Abeiye

Opis:
Zaragoza grała lepiej i wygrała. Utrzymywanie się przy piłce i kapitalne bramki Elano dały wkońcu 3 pkt. Walke o utrzymanie czas zacząc.

Kartki:
Żółta : Tuncay

Kontuzje:
Brak

Bohater spotkania:
Elano

lizaku
19 kolejka
lizakuwks

Składy:
Do 78 min

Od 78 min

Screeny:

Strzelcy:
Chevanton
Hoarau
Olic
Makukula
Florin Bratu

Opis:
Mecz lepiej zaczeli gosp i w 1 połowie dwukrotnie wychodzili na prowadzenie, lecz goście doprowadzali do wyrównania i mamy 2-2. W drugiej połowie się fajnie grało do czasu. W 65 min zaczęły mi się mega lagi jakby wks wlączył gadu czy coś bo stało sie to po przerwie na zmiany, oczywiscie sie zarzekał że nie właczył. Mimo to postanowiłem kontynuować grę bo myślałem że cos sie zmieni, no i zmieniło sie jedynie to że wks strzelił bramkę, tylko ja tą bramkę zobaczyłem po 2 sekundach tak przycieło. Postanowiłem przerwać mecz żeby dokończyć w innym terminie i liczyłem że wks zachowa sie fair i zagramy od 65 min od kiedy pierwszy raz zgłosiłem lagi. Tak sie jednak nie stało i zagralismy jedyne 12 min, które nic nie zmieniły. Brawo dla pana opiekuna za gre fair heh, ja bym się zachował inaczej i myślę że większość graczy także. Widać jakie parcie gościu ma na pkt, boji się chyba że spadnie z ligi, heh, poodzenia dalej "mistrzu" !!!

Kartki:

Kontuzje:

Anty Bohater spotkania:
wks i jego FAIR PLAY !!!

niCejOke
18 kolejka
niCejOkeCzubinho

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Luis Fabiano
Luis Fabiano
Luis Fabiano
Luis Fabiano
Luis Fabiano
Lisandro Lopez
Lisandro Lopez

Raul

Opis:
Mecz pod dyktando gospodarzy. Kapitalne zawody hiszpanów. Francuzi wkońcu polegli. Pierwsze zwycięstwo w historii klubu na Touluza.

Kartki:
żółte: Pogrebnyak
Chimbonda
Raul

Kontuzje:
Lekka: F.Meira

Bohater spotkania:
ZARAGOZA!

DONE

Aktualka kartek.

niCejOke
21 kolejka
niCejOkeWoodi

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Luis Fabiano
Lisandro Lopez
Lisandro Lopez
Lisandro Lopez
Lisandro Lopez

Opis:
Gospodarze każdy mecz grają z nożem na gardle po odebraniu 7pkt. przez zarząd ligi Zaragoza walczy o utrzymanie. Mecz z Sportingiem zdecydowanie dla nich. Kapitalna gra ofensywna zespołu dała wysokie zwycięstwo. Duet Fabiano Lopez namieszał i mógł zdobyć wiele więcej bramek. Na słowa pochwały zasługuje również defensywa gospodarzy, która w bramce z Jimenzem zagrała na 0 z tyłu. dzięki za mecz

Kartki:
Brak

Kontuzje:
Brak

Bohater spotkania:

Lisandro Lopez- kapitalne zawody Argentyńczyka!

Szymson
21 kolejka
SzymsonLizaku

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Odemwingie x2

Anelka
Olic

Opis:
Cóż by tu napisać dobre spotkanie sporo walki z obydwu stron,ale to ja stworzyłem sobie zdecydoowanie więcej sytuacji,ale Lizaku był skuteczny i stąd mamy remis,walczymy dalej,widać że drużyna zrobiła progres w porównaniu do pierwszej rundy.Dzięki za meczyk i powodzenia dalej;)

Kartki:
czysto

Kontuzje:
czysto

Bohater spotkania:
Nie wiemkogo można wyróżnićwink.gif

BlueOle10
18 kolejka
blueole10szymson

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Podolski
Demba Cisse
Odemwignie
Odemwingie
Andy Johnson
Andy Johnson

Opis:
Mecz, w ktorym Szymson okazal sie skuteczniejszy, strzelil wiecej bramek no i co za tym oczywiscie idzie- wygral wink.gif Dwoch swietnych napastnikow strzela po dwie bramki, u mnie caly przod na slabo/srednich formach no i nie dalo sie wiecej wskurac.

Kartki:

Kontuzje:

Bohater spotkania:
Andy Johnson- mieszial niemilosiernie

Milerinho
20. kolejka
Milerinhoszymson

Składy:

Screeny:
Brak ze wzgledu na to ze mecz byl grany na raty i ani nie ma z polowi ani konca meczu

Strzelcy:
Forlan
Forlan
Forlan
Forlan
Yakubu
Forlan

Opis:
Ataki gosci i skuteczne kontry Mainz tak w skrocie mozna opisac ten mecz, nic nie wychodzilo napastnikom VFL.

Kartki:
brak

Kontuzje:
czysto

Bohater spotkania:
Cała druzyna Mainz

aktualka strzelcow
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.