Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 12. | Turniej Dnia | 10. czerwca
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turnieje dnia\Master League Mini-Cup > Turnieje Dnia
JustMe1987

Zapraszamy do dwunastego Turnieju Dnia na ISSOnline.pl
Rozpocznie się on dziś (10 Czerwca) około 15:00

Turniej będzie miał charakter meczów 1vs1 a więc zapisujemy się i czekamy na turniej.
-------------------------

Zagramy sredniakami których jeszcze nie graliśmy.
Others- nie znacza gorsze
wink.gif

Forme rozgrywek ustalmy w zależności od ilości uczestników
W turnieju może zagrać każdy, nie tylko ligowcy.
Jednak Ci którzy są na "czarnej liście" niech nawet się nie zapisują bo nie zostaną dopuszczeni:

CZARNA LISTA
REGULAMIN TURNIEJU:

Patch - PES 6.5 Zimowa Aktualka
Czas GRY - 10 minut
Kontuzje - Tak
Pogoda - Dobra
Czas na zapisy - Niedziela do 14:30

Drużyny jakie będą dolosowywane:

Club Brugge
Feyenord Rotterdam
Anderlecht Bruksela
Twente Enschede
Spartak Moskwa
Ajax Amsterdam
Panathinaikos Ateny
Dynamo Kijow
Sporting Braga
Trabzonspor
Mainz
Betis Sevilla
Sporting Gijon
Racing Santander
Osasuna Pampeluna
Catania Calcio

Pozostali trafią na liste rezerwową bo nigdy nie wiadomo czy "komuś coś nie wypadnie".
Panowie śmiało zapisywać się nawet po przekroczeniu limitu ponieważ decydować będzie kolejność zgłoszeń.

Stawką są również punkty w klasyfikacji generalnej PES6

CYTAT
Porozumiewamy
się przez chat stworzony specjalnie na takie turnieje, gdyż
ciągłe włączanie GG podczas meczy po nich może powodować
zamieszanie i lagi. Prosimy wszystkich którzy będą grać o obecność
na nim.
Nawet włączony chat nie powoduje lagow podczas gry, takze spokojnie możemy zostawić otwarte okienko.

WEJŚCIE

CYTAT
PAMIĘTAJCIE ŻE SŁOMIANY ZAPAŁ PODCZAS TAKICH TURNIEJÓW BĘDZIE SUROWO KARANY BANAMI NA KOLEJNE EDYCJE !!!
Nie wycofujemy się po porażkach, nie obrażamy nikogo,
nie stroimy fochów !!!
NIE O TO CHODZI, to ma być świetna zabawa smile.gif Zapraszamy do zapisów, a Ci którzy oleją mecze bez powodu lub nie będą ich wpisywać na forum czeka kara

Rezygnacje można złożyć najpóżniej pół godziny przed startem tura. Od tego turnieju spóźnienia i olania turniejów będą bardziej restrykcyjne karane.

Szablon zapisu:

Np.
JustMe1987

JustMe1987

LISTA ZAPISANYCH:

1. JustMe1987
2. Szopa1910
3. Edi092
4. Szymson
5. T-Mac
6. Witu
7. lukasz44
8. zibii75
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.

17.kuba12-15

kuba12-15
Zaqgram Kuba12-15
Edi092
Lecimy smile.gif
Szymson
zagram
T-Mac
Timak zagra
chelsonik
zagram
Witu
Zagram
kuba12-15
Just zapisz mnie na liste rezerwowa bo cos mi "wypadło" poprostu sie te 15-20 minut spoznie
Szopa1910
gram
chelsonik
Nie dam rady. Wypadł mi ważny wyjazd. - Sorry. Do następego tura.
niCejOke
ku***a jednak nie dam rady lipton ; /
lukasz44
zagram
zibii75
zagram
JustMe1987
Jest nas 8. Zamykam zapisy i zapraszam na irca. Link "wejscie" w pierwszym poscie.
JustMe1987

Witu

WituTimak

Screeny:

Krótki opis:
Cóż, zagrałem jak Polacy z Grecją, pierwsza połowa na dobrym poziomie a w drugiej coś się zacięło, rywal to wykorzystał i strzelił 2 gole. Dzięki za mecz.
Edi092

EdiJUST

Screeny:

Krótki opis:

Szczęście nie opuściło gospodarzy który w ostatniej akcji meczu uratowali remis na który zasłużyli, ładne bramki dla oka czeo chcieć wiecej smile.gif powodzenia dalej JustMe !

zibii75
Grupa A 1 runda
zibii75Szymson

Screeny:

Krótki opis:
! Połowa dla Szymsona i prowadzenie, jednak gra do końca i dyscyplina taktyczna zadecydowała o wygranej graczy Pampeluny dzieki za mecz i powo dalej
Szymson

SzymsonEdi

Screeny:

Krótki opis:
Fajne wyrówane spotkanie,równie dobrze mógł wygrać Edi,tym rzem szczęście było po mojej stronie i udałopsię zgarnąć 3 punkty,dzięki za meczyk i powodzenia dalej życze pozdrawiam;)

JustMe1987

JustMe1987zibii75

Screeny:

Krótki opis:

Ugryzl bym sie w jezyk ale nie potrafie. Gra gosci nastawiona na wynik za wszelka cene. To nie bylo przyjemne widowisko. Po trupach do celu - to zwyciestwo "musi smakowac". Ja mam inny gust. Graty za ladna bramke zza pola karnego ktora byla jedynym ladnym uderzeniem jakiego sprobowales.
lukasz44

lukasz44Szopa1910

Screeny:

Krótki opis:
Pogoń za wynikiem od 1-3 udała się. Mecz skończył się zwycięsko dla mojej ekipy, plus ładny wolej Suazo na 4-3 smile.gif Dzięki
T-Mac

Timakl44

Screeny:

Krótki opis:
nic nie pogralem w tym spotkaniu, l44 kontrolowal mecz od poczatku do konca
Szopa1910

Szopa1910Witu98

Screeny:
Zapomnialem, upss.... nastepnym razem beda. Sorki

Krótki opis:
Spartak... do pustej bramki nie potrafia trafic ;d Mecz rowny.
zibii75

zibii75Edii

Screeny:

Krótki opis:
Wynik i staty mówią same za siebie, brak podstawowego napadziora w zespole Osasuny był aż nad to widoczny, dzięi za mecz i powo dalej. Bezdyskusyjna wygrana Ediiego smile.gif
lukasz44

lukasz44Witu

Screeny:

Krótki opis:
Ciężko się grało przeciwko dużo lepszej ekipie i dlatego taki wynik. Szanse miał Suazo ale nie chciałem bawić się w perfidne mijanki więc modziłem i nic nie chciało wpaść smile.gif Dzięki.
JustMe1987

JustMe1987Szymson

Screeny:

Krótki opis:

Wyrownane spotkanie na pograniczu farta i wirutozerii. Dobry meczyk jednak wiecej szczescia i zimnej krwii zachowal Szymson. Gratulacje. Zabawilem sie przy strzalach troszke ale nie zaluje bo malo osob stac na lobika przy sam na sam czy ruletke ostatnim obronca tongue.gif

T-Mac

Timakszopa

Screeny:

Krótki opis:
do dupy mecz, zagralem rezerowoym gk - ktory okazal sie wspanialym siatkarzem smile.gif
JustMe1987

Gratulacje i powdzenia półfinalistom!

Szopa1910

Szopa1910Zibi75

Screeny:

Krótki opis:
Dominacja gospodarzy. Swietny mecz Spartaka.
lukasz44

lukasz44Szymson

Screeny:

Krótki opis:
Gol Suazo w dogrywce daje finał. Dzięki.
JustMe1987

Powodzenia! Niech wygra lepszy!

lukasz44

lukasz44Szopa1910

Screeny:

Krótki opis:
Mecz finałowy zapowiadał się ciekawie. Nasze pierwsze spotkanie w grupie było bardzo wyrównane i ekscytujące, nie inaczej było tutaj.
Zasłużona wygrana, szkoda że nie wyższa, ale brakowało skuteczności. Jednak i tak zasłużone zwycięstwo.
Udało się wygrać dzięki konsekwentnej i mądrej grze w ataku oraz solidności w obronie. Dzięki za turniej, o dziwo tak słabą ekipą udało się wygrać, he he.
JustMe1987

Piekniejsza strona turnieju:

Zibii75

JustMe1987

lukasz44

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.