Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 5 | 16.02 - 26.02 | kolejki 16-19
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > ISS Polska Ekstraklasa - Archiwum > T Mobile Polska Ekstraklasa - Sezon 2
lukasz44

Kolejka 16
NiCejOke (Zagłębie Lubin) - JustMe1987 (Lechia Gdańsk) 3-5
Wolrid (Cracovia Kraków) - DonKryst (Wisła Kraków) 1-3
Ferat (Jagiellonia Białystok) - piecia1990 (ŁKS Łódź) 5-0
lukasz44 (Lech Poznań) - Boby (GKS Bełchatów) 3-0
Szymson (Korona Kielce) - WKSRKS (Ruch Chorzów) 1-2
Milerinho (Widzew Łódź) - Tomek93 (Śląsk Wrocław) 2-5
stalowka84 (Górnik Zabrze) - Nalep (Polonia Warszawa) 1-2
witu (Legia Warszawa) - zibii75 (Podbeskidzie) 5-1
Ogryz (Warta Poznań) - Edi (Bogdanka Łęczna) 1-2

Kolejka 17
JustMe1987 (Lechia Gdańsk) - Wolrid (Cracovia Kraków) 1-3
NiCejOke (Zagłębie Lubin) - Ferat (Jagiellonia Białystok) 3-4
DonKryst (Wisła Kraków) - lukasz44 (Lech Poznań) 7-2
piecia1990 (ŁKS Łódź) - Szymson (Korona Kielce) 5-1

Boby (GKS Bełchatów) - Milerinho (Widzew Łódź) 1-2
WKSRKS (Ruch Chorzów) - stalowka84 (Górnik Zabrze) 0-2
Tomek93 (Śląsk Wrocław) - witu (Legia Warszawa) 1-3
Nalep (Polonia Warszawa) - Ogryz (Warta Poznań) 4-3
zibii75 (Podbeskidzie) - Edi (Bogdanka Łęczna) 1-7

Kolejka 18
Ferat (Jagiellonia Białystok) - JustMe1987 (Lechia Gdańsk) 3-2
lukasz44 (Lech Poznań) - Wolrid (Cracovia Kraków) 9-4
Szymson (Korona Kielce) - NiCejOke (Zagłębie Lubin) 1-3
Milerinho (Widzew Łódź) - DonKryst (Wisła Kraków) 3-2
stalowka84 (Górnik Zabrze) - piecia1990 (ŁKS Łódź) 3-2
witu (Legia Warszawa) - Boby (GKS Bełchatów) 2-3
Ogryz (Warta Poznań) - WKSRKS (Ruch Chorzów) 1-1
Edi (Bogdanka Łęczna) - Tomek93 (Śląsk Wrocław) 1-1
zibii75 (Podbeskidzie) - Nalep (Polonia Warszawa) 1-1

Kolejka 19
JustMe1987 (Lechia Gdańsk) - lukasz44 (Lech Poznań) 0-2
Ferat (Jagiellonia Białystok) - Szymson (Korona Kielce) 2-2
Wolrid (Cracovia Kraków) - Milerinho (Widzew Łódź) 0-6
NiCejOke (Zagłębie Lubin) - stalowka84 (Górnik Zabrze) 3-1
DonKryst (Wisła Kraków) - witu (Legia Warszawa) 4-1
piecia1990 (ŁKS Łódź) - Ogryz (Warta Poznań) 2-2
Boby (GKS Bełchatów) - Edi (Bogdanka Łęczna) 5-1
WKSRKS (Ruch Chorzów) - zibii75 (Podbeskidzie) 4-2
Tomek93 (Śląsk Wrocław) - Nalep (Polonia Warszawa) 2-2

pomarańczowo- przedłużone

czerwony - wpis niezgodny z regulaminem, brak wpisu na forum , WO (pogrubione)
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem

WYCIAGI Z REGULAMINOW:

CYTAT
* Przywileje i obowiązki gospodarza:

- pierwszeństwo założenia gry na serwerze
- wybór strojów (muszą różnić się kolorami)
- wpisanie wyniku w panelu gracza (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie 34 screenów oraz wprowadzenie opisu

składającego się z przynajmniej 2 PEŁNYCH ZDAŃ !!!

- aby uniknac sytuacji z brakiem screenow: Obie strony robia je po meczu i maja obowiazek zachowac na

dysku do konca sezonu w formie katalogow z kazdego meczu.
(opiekunowie maja prawo kontrolowac czy

kazdy ligowiec posiada takie katalogi)
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi
Ronaldo
Messi
Kaka

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują
odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) spowoduje odebranie 1 punktu za każde
ostrzeżenie.
Jason Bourne
17kolejka
Piecia1990Szymson
Screeny:

Strzelcy:
Mięciel
Mięciel
Szczot
Szczot
Samobój

Zieliński

Opis:
W końcu przekonywujące zwycięstwo Łodzian. Mega skuteczni, dobijali kolejnymi bramkami piłkarzy z Kielc. Nawet świetnie dysponowany Zieliński nie pomógł piłkarzom z miasta Scyzoryka.
Dobry mecz i powodzenia dalej Szymson.

Man of the match:

Mięciel- w końcu przypomniał sobie o najlepszych latach.
Ferat
16 kolejka
FeratPiecia

Screeny:

Strzelcy:
Plizga
Plizga
Rasiak
Maycon
Kupisz

Opis:
Olśniewające zwyciestwo Jagiellonii, pierwsze tak okazale i mam nadzieje ze nie ostatnie, czyzby Zubry budzily sie z zimowego snu? biggrin.gif

Bohater spotkania:
Rasiak - nagroda przyznawana z urzedu.

JustMe1987
17. kolejka

JustMe1987Wolrid

Screeny:

Strzelcy:

van der Biezen
van der Biezen
Ntibazonkiza
Lukjanovs

Opis:

Twierdza Gdansk podbita! Outsider deklasuje druzyne z czuba tabeli! Lechia przegrala ten pojedynek fizycznie, taktycznie i w wyniku kontuzji "Wtorka" ktorego zmienil holenderski wiezowiec i przesadzil o losach meczu. Przeraza procent posiadania pilki ktory najlepiej opisuje jak nieporadny byl to mecz w wykonaniu pilkarzy Lechii. No coz... rywal byl lepszy i zasluzenie wygral to spotkanie.

Bohater spotkania:

@=>Koen VAN DER BIEZEN

Kluczowe dla losow meczu wydarzenie. Holender zalicza wejscie smoka i zdobywa dwa gole!

Tomek93
19 kolejka
Tomek93Nalep

Screeny:

Strzelcy:
Cani x2
Elsner
Omar Diaz

Opis:
Cały mecz prowadzić 2:0, kontrolować przebieg meczu. Stwarzać sytuację, mieć piłkę i zremisować 2:2 w doliczonym czasie meczu. BRAWO JA!!!

Bohater spotkania:
Cani - zrobił co trzeba 2 bramki, oby tak w realu mu szło. Dzisiaj na 2:0 z ŁKS wpakował biggrin.gif.

lukasz44
18 kolejka
lukasz44Wolrid

Screeny:

Strzelcy:
Slusarski
Slusarski
Slusarski
Ubiparip
Ubiparip
Ubiparip
Stilic
Stilic
Stilic
Dudzic
Dudzic
Suvorov
Suvorov

Opis:
Świetne spotkanie w wykonaniu obu ekip. W pewnym momencie gospodarze prowadzili już 6-1 a jednak goście nie poddali się i przejęli inicjatywę doprowadzając do wyniku 6-4 ! Ostatnie 10 minut spotkania to popis Semira Stilicia który w niecałe 6 minut ustrzelił hat tricka !!! Niewiele gorszy był Slusarski który potrzebował na to 34 minut ! A jakby tego było mało trzeciego zdołał jeszcze ustrzelić Ubiparip. Niesmowita skuteczność Lechitów i bezdyskusyjne zwycięstwo w tym meczu.
Choć przy 3 golach zawinił bramkarz gości - Kaczmarek. Dzięki, powodzenia dalej.

Lech u siebie nadal bez porażki smile.gif Bilans 4-4-0 !

Bohater spotkania:

Stilić i Slusarski
WKS
17 kolejka
WKSRKSStalowka
Screeny:

Strzelcy:
Zahorski
Zahorski

Opis:
Porażka Chorzowian od bardzo dobrej serii. Ruch w Wielkich Derbach Śląska z pewnością sie nie skompromitował. Zagrali fajne spotaknie, jednak to Górnik był skuteczniejszy. Po stwierdzeniu dwóch trenerów mecz na remis, jednak Zahorski zrobił różnice dwoma bramkami smile.gif. Dzięki i do rewanżu. Powo dalej.

Bohater Spotkania:
Dwie bramki zapewniające 3 pkt.

donkryst
19 kolejka
DonKrystWitu

Screeny:

Strzelcy:
Iliev
Iliev
Boguski
Małecki
Kucharczyk

Opis:
Hit polskiej ekstraklasy nie zawiódł, obie drużyny wymieniały niemal cios za ciosem, jednak to Wisła okazała się efektywniejsza. Dzięki i powo dalej wink.gif

Bohater spotkania:
Iliev - dwie bramki, do tego obrona gości nie była w stanie sobie z nim poradzić.

Ogryz
18 kolejka
OgryzWKSRKS

Screeny:

Strzelcy:
Foszmanczyk
-------------------------
Zienczuk
Opis:
Przewage w tym meczu mieli piłkarze z Chorzowa to oni stwarzali sobie więcej groźniejszych sytuacji. Po pierwszej połowie Ruch prowadził po golu Zieńczuka strzelonym w doliczonym czasie gry. Piłkarzom Warty udało się doprowadzić do wyrównania w 2 części meczu kiedy to młody Foszmanczyk po odbitej piłce przez bramkarza Ruchu dobił sprytnym strzałem nad głową bramkarz i doprowadził do remisu. Ogólnie szczęśliwy remis, bo piłkarze z Chorzowa byli lepszą drużyna w tym spotkaniu. Dzięki i powodzenia dalej.
Bohater spotkania:
Nikt się jakoś specjalnie nie wyróżnił.
JustMe1987
19. kolejka

JustMe1987lukasz44

Screeny:

Tradycyjny bs/exe rywala dlatego screeny z drugiej polowy jedynie

Strzelcy:

Ubiparip
Ubiparip

Opis:

Nic nie mialem do powiedzenia. Lech byl o 2324235. klas lepszy. Zasluzone zwyciestwo rywala.

Bohater spotkania:

@=>Vojo UBIPARIP

Strzelil dwa razy.

Jason Bourne
19kolejka
Piecia1990Ogryz

Screeny:

Strzelcy:
Mięciel
Mięciel

Klatt
Klatt

Opis:
Niestety, to był mecz z serii tych, które trzeba wygrywać. Cóż, znów dali 4 litery obrońcy LKS i skończyło się na 2-2. Ogryz atakował i jego akcje były groźne, ale jeszcze niebezpieczniej były, kiedy piłkę mieli obrońcy Łksu. Dzięki i powo Ogryz z Wartą wink.gif

Bohater spotkania:
Mięciel i Klatt za 2 bramki.

Milerinho
16 kolejka
MilerinhoDOnKryst

Screeny:

Strzelcy:
Dudu Paraiba
Dudu Paraiba
Okachi

Biton
Iliev

Opis:
Poczatek meczu dla Widzewa, dwie prostopadle i mamy 2-0 pozniej Wisla strzela na 2-1 blyskawiczna odpowiedz Okachiego i pozniej wchodzi na boisko Biton i strzela na 3-2 fajny mecz i piekne 3 prostopadle pilki otwierajace droge do bramki Widzewiakom ! dzieki powo dalej wink.gif

Bohater spotkania:
Dudu Paraiba - dwie bramki i asysta, czego chciec wiecej?!

18 kolejka
MilerinhoTomek93

Screeny:

Strzelcy:

Cwielong
Voskamp
Voskamp
Voskamp
Sobota

Oziebala
Grzelczak

Opis:
Mecz jeden z tych w ktorych nic nie wychodzi, rozporowadzanie akcji ani przechwyty. CIezko bylo zatrzymac skrzydlowych Slaska i bronic sie przed uporczywymi akcjami Q+W. Widzew strzela dwie bramki moglo pasc wiecej Slaskowi wychodzilo wszytko w tym dwie akcje wyzej wymienione, kolejna to uderzenie z glowy z 18m pilka leci trzy dni i wpada do bramki przy slabej reakcji Mielcarza. Mam nadzieje ze w rew nie bedziesz staral sie jednym sposobem zdobywac bramek smile.gif powo dalej

Bohater spotkania:
Voskamp - strzelec 3bramek

Ferat
18 kolejka
FeratJustMe1987

Screeny:

Strzelcy:
Rasiak
Rasiak
Maycon
Benson
Tadic

Opis:
Fajny radosny meczyk, remis byłby tutaj sprawiedliwym wynikiem, ale taka jest piłka, dzięki Just.

Bohater spotkania:
Maycon - hasał niemiłosiernie.

Tomek93
CYTAT(Milerinho @ Feb 20 2012, 01:28) *
18 kolejka
MilerinhoTomek93

Screeny:

Strzelcy:

Cwielong
Voskamp
Voskamp
Voskamp
Sobota

Oziebala
Grzelczak

Opis:
Mecz jeden z tych w ktorych nic nie wychodzi, rozporowadzanie akcji ani przechwyty. CIezko bylo zatrzymac skrzydlowych Slaska i bronic sie przed uporczywymi akcjami Q+W. Widzew strzela dwie bramki moglo pasc wiecej Slaskowi wychodzilo wszytko w tym dwie akcje wyzej wymienione, kolejna to uderzenie z glowy z 18m pilka leci trzy dni i wpada do bramki przy slabej reakcji Mielcarza. Mam nadzieje ze w rew nie bedziesz staral sie jednym sposobem zdobywac bramek smile.gif powo dalej

Bohater spotkania:

Trochę mistrzuniu przesadziłeś z tym opisem... Akcje q+w na pewno nie były dla Ciebie aż tak uporczywe, bo wiele ich nie było, no ale co, czymś trzeba usprawiedliwić tą porażkę, bo gdzież tym, że rywal był po prostu lepszy. Wpadka niezła, nie? Przegrać 5:2 z ligowym średniakiem. Nie zaprzeczę, że miałem trochę szcześcia, a z akcji Q+W, padła tylko jedna bramka - Ćwielonga do pustaka,szczupakiem, trochę lamerska, ale prawidłowa. Wolej Voskampa to było ostre dośrodkowanie (dla niezoorientowanych 2x wrzutka). Tyle z mojej strony tongue.gif. Nie lubię jak ktoś mnie oczernia bez powodu ...
Nalep
17. kolejka
NalepOgryz

Screeny:

Strzelcy:
Brzyski
Sultes
Sikorski
Gajtkowski
Klatt
Klatt
Sadlok

Opis:
Bardzo wyrównany mecz, choć prawdę mówiąc wynik w pełni nie odzwierciedla tego co działo się na boisku. Piłkarze gości zasłużyli co najmniej na remis. To piłkarze stołecznej drużyny mieli więcej szczęścia. Cieszę się z tego, że ono w końcu mi dopisało. Dzięki za emocjonujący co mecz, choć tak jak napisał Ogryz, mamy już dość tego sezonu biggrin.gif Powo dalej ;]

Bohater spotkania:

Sebastian Przyrowski - swoimi pewnymi interwencjami sprawił, że 3 punkty zostają w Warszawie.

T-Mac
CYTAT
Bohater spotkania:

ze tak się wtrącę
na zdjeciu jest Spahic nie Voskamp smile.gif
Milerinho

Faktycznie biggrin.gif moje niedoPaczenie biggrin.gif

dzieki Timak za czujność smile.gif
Boby1908
17 kolejka
Boby1908Milerinho

Screeny:

Strzelcy:
Wrobel
Dudu Paraiba
Zigajevs

Opis:
Śmiem twierdzić, że byłem lepszy w tym meczu i niezasłużenie przegrałem. Mimo wszystko dzięki za mecz i powodzenia dalej.

Bohater spotkania:

Tomek93
17kolejka
Tomek93Witu

Screeny:

Strzelcy:
Rybus x2
Cetnarski
Ljuboja

Opis:
Ja gram przeciwnik strzela, tak było przynajmniej do 16 minuty. Dwa cudowne gole Rybusy kompletnie podcieły mi skrzydła. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.

Bohater spotkania:
Rybus - strzelec dwóch ważnych i jakże pięknych goli.

Milerinho
CYTAT(Boby1908 @ Feb 20 2012, 16:05) *
17 kolejka
Boby1908Milerinho

Screeny:

Strzelcy:
Wrobel
Dudu Paraiba
Zigajevs

Opis:
Śmiem twierdzić, że byłem lepszy w tym meczu i niezasłużenie przegrałem. Mimo wszystko dzięki za mecz i powodzenia dalej.

Bohater spotkania:

Było jak napisałeś, w pierwszej połowie nie istniałem w drugiej przypadkowa bramka i w dodatku mam wrazenie, że był spalony. Mecz minimum na remis miejmy nadzieje ze w rewanzu nie bedzie rządził przypadek i bedzie sprawiedliwy wynik. Powodzenia dalej smile.gif
Ferat
19 kolejka
FeratSzymson

Screeny:

Strzelcy:
Rasiak
Rasiak
Sobolewski
Zielinski

Opis:
Wyrownany mecz i sprawiedliwy remis, choc czuje niedosyt bo Jaga miala szanse na oszalamiajaca passe 3 zwyciestw z rzedu:) dzieki Szymon.

Bohater spotkania:
Rasiak - bo kto inny:P

Wolrid
19 kolejka
WolridMilerinho

Screeny:

Strzelcy:
Dzalamidze
Dzalamidze
Ben Radhia
Ben Radhia
Okachi
Grzelczak

Opis:
Początek spotkania był fantastyczny, miałem kilka setek i mogłem prowadzić 2-3 bramkami. Jednak albo Mielcarz wyłapywał piłki, albo Ntibazonkiza w nie zwykle dogodnych sytuacjach posyłał piłki na trybuny. Widzew z czasem się przebudził i ustrzelił bramkę, która tak naprawdę była początkiem do egzekucji. Nie jest jednak powiedziane, że Cracovia dalej nie atakowała. Bramkarze z Krakowa jak zwykle nawet nie próbowali pomóc drużynie. Gasiński nie które piłki mógł śmiało wybronić, jednak po co ? Lepiej przyglądać się jak piłka szybuje obok niego i wpada do bramki. Ciężko jest się pogodzić z taką porażką (a raczej z jej wielkością i brakiem CHOCIAŻ honorowej bramki przy tylu okazjach). Dzięki za mecz i do rewanżu.

Bohater spotkania:

Dzalamidze - to on tchnął ducha walki w Widzewiaków.

niCejOke
16 kolejka
niCejOkejustme

Screeny:

Strzelcy:
Galkevicius
Sernas
J.Gancarczyk

A.R. Traore
A.R. Traore
A.R. Traore
Tadic
Pietrowski

Opis:
Dobry mecz w wykonaniu gośći. Mieli przewagę i dużo sytuacji. Zaglebie próbowało odpowiadać na kłucie rywali ale mało skuteczznie. zasłużone zwycięstwo lechii. gg i powo dalej

Bohater spotkania:
A.R TRAORE

Szkoda że go nie kupiłem w MLO kapitalny występ tego napadziora ; ]

Witu
16 kolejka
Wituzibi75

Screeny:

Strzelcy:
Zyro
Efir
Efir
Borysiuk
Radovic

Kolodziej

Opis:
Cóż mogę napisać, Legia wygrała zasłużenie, ale chyba trochę za wysoko myślę że 3 : 1 zwycięstwo było by bardziej odpowiednie, co prawda przewaga Legii była duża, ale górale próbowali kontrować i mogli spokojnie jeszcze coś ustrzelić, no a Legia ostatnie 15 min wykorzystała zmęczenie fizycznie gości i przez to wynik jest taki wysoki. Dzięki za mecz, powo dalej.

Bohater spotkania:
Michał Efir

Strzelca 2 bramek dla Legii
niCejOke
19 kolejka
niCejOkeStalówka

Screeny:

Strzelcy:
Sernas
Sernas
J.Gancarczyk

Zahorski

Opis:
Mecz z dużą przewagą miedziowych. Multum sytuacji. Wynik tylko 3;1. Górnik starał się kontrować ale znakomicie dysponowana obrona Zaglebia nie pozwolila na za duzo. powo dalej

Bohater spotkania:
Sernaas- kapitalny mecz znowu strzela!

niCejOke
18 kolejka
szymsonniCejOke

Screeny:

Strzelcy:
Sernas
Sernas
Galkevicius

.Korzym
Opis:
Fajny mecz dla oka. Dużo sytuacji i walki. Smuda potym meczu napewno nie może narzekać na poziom naszej piłki. Zwycięstwo gości zasłużone. dzieki powo dalej

Bohater spotkania:
Sernas- Znowu udowadnia ze jest królem miedziowych!

Szymson
16 kolejka
SzymsonWKSRKS

Screeny:

Strzelcy:
Zieliński

Olszar
Olszar

Opis:
Cóż mam powiedzieć w pierwszej połowie dominowałem i nic nie wpadało dopiero w 45 minucie udało się strzelić gola,w połowie to diametralna zmiana i dominacja gości którzy byli lepsi w każdym elemencie gry,szkoda bo sznasa na punkt była ale nie udało się.Dziękiza meczi pwodzenia dalej,pozdro:)

Bohater spotkania:
Olszar-za dwa gole dające 3 punkty Ruchowi

Edi092
18 kolejka
EdiTomek93

Screeny:

Strzelcy:
Omar Diaz
Paluchowski

Opis:
Trudny mecz dla Bogdanki której nie zabrakło szczęścia i dzieki temu mogli urwać punkty dobrze wyglądającej na papierze jedenastki Śląska,dzięki za mecz !

Bohater spotkania:

Nikt się nie wyróżnił
donkryst
17 kolejka
DonKrystŁukasz44

Screeny:

Strzelcy:
Małecki
Małecki
Małecki
Małecki
Genkov
Melikson
Nunez
Stilic
Rudnev

Opis:
Cóż, na pewno nikt nie spodziewał się aż tak wysokiego wyniku. Graczom Wisły, mimo niemrawego początku wychodziło niemal wszystko, a aż 7 z 11 celnym strzałów znalazło drogę do siatki. Lech próbował się jakoś odgryźć, lecz z reguły każdy atak zatrzymywał się na parze stoperów Krakusów. Dzięki i powo dalej wink.gif

Bohater spotkania:
Małecki - 4 bramki, był prawie wszędzie.

WKS
19 kolejka
WKSRKSZibi
Screeny:

Strzelcy:
Olszar
Piech
R.Grzelak
Komac
Sikora
Demjan

Opis:

Mecz wyrównany. Szczerze mówiąc, pomimo 6 bramek to drużyny nie kwapiły się aby stworzyć emocjonujące widowisko. W Pierwszej połowie radość na trybunach wzbudził Komac kapitalną bramką z 16 m. W drugiej połowie troche niemrawe widowisko i w 90 minucie bramka Demjana, który strzałem głową zdobywa drugą bramkę dla Bielszczan. Rewanż za pierwszy mecz udany. Dzięki.

Man of The Match:
Nie było wyrózniającego się gracza.
zibii75
17. kolejka
zibii75Edi

Screeny:

Strzelcy:
Sikora
Paluchowski
Paluchowski
Nildo
Falkowski
Matic
Renusz
Paluchowski

Opis:
Kolejny mecz z dupy, schwardz Dildo zrobił swoje sam strzelił 1 gola i chyba ze 4 wypracował podając na noge innym. Troche mi mecz zje..lo takie ustawienie stadionu no ale trudno byle do końca rozgrywek, dzieki za lanie i powo dalej.

Bohater spotkania:

Ogryz
16 kolejka
OgryzEdii

Screeny:

Strzelcy:
Klatt
------------------
Renusz
Nildo
Opis:
W 1 połowie dobra gra gospodarzy to Warta była stroną dominująca 1 połowę spotkania i do przerwy prowadzenie 1-0 po ładnej bramce Marcina Klatta. Po przerwie coś się zepsuło i piłkarze Bogdanki strzelają 2 gole najpierw Renusz doprowadza do wyrównania, a w 82 minucie Nildo wyprowadza gości na prowadzenie. Do końca meczu wynik nie uległ zmianie i Bogdanka wygrywa to spotkanie 2-1. Niech się kończy ten sezon ekstraklasy, bo nie mam przyjemności z gry tą ekipą. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.
Bohater spotkania:
Nikt nie zasłużył na to miano.

Witu
18 kolejka
WituBoby

Screeny:

Strzelcy:
Ljuboja
Efir

Marcin Zewłakow
Dawid Nowak
Wrobel
Opis:
Udany rewanż Bełchatowian za 1 mecz. Wyrównane spotkanie w którym raczej gra się toczyła w środku pola, ale nie brakowało okazji pod bramkowych GKS wygrał dzięki znakomitym kontrom, natomiast Legia nie zagrała słabego meczu, ale brakowało dobrego wykończenia akcji. Dzięki za mecz, powo dalej.

Bohater spotkania:
Marcin Żewłakow

Strzelił gola otwierającego wynik spotkania i bardzo utrudniał życie moim obrońcom w całym meczu
stalowka84
18 kolejka
Stalowka84piecia1990

Screeny:

Strzelcy:
Saganowski
G.Nowak
Zahorski
Szałachowski
Nakoulma

Opis:

Kolejny dobry meczyk zakończy "hapy endem" dla Zabrzan. Gości prezentowali się w tym spotkaniu solidnie ale ostatecznie ostatnie słowo należało do Nakoulmy, który ustalił wynik spotkania. Dzięki powo dalej

Bohater spotkania:
Nowak - pierwsza bramka dla Górnika w sezonie.

Boby1908
19 kolejka
Boby1908Edii

Screeny:

Strzelcy:
Marcin Zewlakow
Marcin Zewlakow
Marcin Zewlakow
Dawid Nowak
Bozok
Pesir

Opis:
Mecz dosyć wyróewnany i wynik zdecydowanie za wysoki. Do 76 minuty było tylko 1-0, ale gdy padła druga bramka to Edii odpuścił z czego postanowiłem skorzystać.Na uwagę w tym meczu zasługuje nietypowy gol z wolnego (Bozok uderzył z kąta i na dodatek zdobył bramkę z wolnego 'podcinką" wrzucając pikę bramkarzowi za kołnierz. Dzięki i powodzenia dalej.

Bohater spotkania:
Marcin Zewlakow

Wolrid
16kolejka
WolridDon Kryst

Screeny:

Strzelcy:
Niedzielan

Malecki
Genkov
Wilk
Opis:
A więc nadszedł czas na derby ! Pierwsza połowa to totalna dominacja Wisły, Małecki, Genkov, Melikson, Iliev wszyscy oni mieli po kilka setek których nie wykorzystali. Cracovia miała jedną sytuacje który wykorzystała. Druga połowa zaczęła się nieźle dla gospodarzy, kilka klarownych sytuacji po których mogłem podwyższyć prowadzanie. 88 minuta, nic nie zapowiada tego co się stało. Naglę olśnienia doznaje Małecki mija 3 obrońców i pokonuje Gasińskiego. Cracovia wznawia ale goście przechwytują. Genkov idzie w przykład za Małecki, mija 3 obrońców i już jest 1 : 2. Nagłe przebudzenie gości ! Niedzielan sam na sam ale piłka wędruje na trybuny (żeby tradycji stało się zadość ). Wilk dobija rywali strzałem zza pola karnego. Dzięki za meczyk.

Bohater spotkania:
Ciężko powiedzieć, ale chyba będzie to Gasiński.

stalowka84
16 kolejka
Stalowka84Nalep

Screeny:

Strzelcy:
Sultes
Cani
Nakoulma

Jak tylko zaczęliśmy grać ten meczyk wiedziałem że ciężko będzie coś ugrać. Rywal był bardzo dobrze dysponowany i aż dziwię się że zajmuje tak odległe miejsce w ligowej tabeli. Po statystykach można rzec ze to ja powinienem wygrać to spotkanie ale staty nie grają a liczy się to co w sieci. Dzieki Nalep za meczyk powodzenia dalej.

Bohater spotkania:
NIkt się nie wyróżnił

zibii75
18. kolejka
zibii75Nalep

Screeny:

Strzelcy:
Metelka

Cani

Opis:

Powiem tak, stały fragment gry uratował Polonii 1 punkt, Canie-go ni jak nie pokryjesz przy rogalach. dzięki za mecz powo dalej
Bohater spotkania:

.
niCejOke
17 kolejka
niCejOkeFerat

Screeny:

Strzelcy:
J.Gancarczyk
J.Gancarczyk
M.Kowalczyk

Rasiak
Plizga
M.Burkhardt
Cetkovic

Opis:
Kapitalny mecz dla oka. Akcja za akcję wymiana ciosów. jednak zwycięsko niestety dla mnie wychodzi drużyna gości trenowana przez ferata. Przepraszam, że tak póżno budzę się z wstawieniem tego meczu. Zasługuje na ostrzeżęnie bo totalnie zapomniałem o tym . jeszcze raz przepraszam. dzieki ferat powo dalej

Bohater spotkania:
Oba zespoły za super gre

KOD
AKTUALKA STRZELCOW I 1 POSTU
lukasz44
16 kolejka
lukasz44Boby1908

Screeny:

Strzelcy:
Drygas
Rudnev
Ubiparip

Opis:
Drygas dostał szansę pierwszy raz w tym sezonie od początku i już w 13 minucie strzelił ładnego gola. Cóż, Lech grał lepiej, mieli motywacje to i biegali jak szaleni za piłką. Trzecie miejsce w lidze zostało ugrane i chyba jest to dobry wynik. Mogło być oczko wyżej, ale jednak zabrakło trochę szczęścia w środku sezonu i meczach ze słabszymi rywalami. Dzięki za cały sezon wszystkim graczom Esy.

Bohater spotkania:

Kamil Drygas - świetny mecz w jego wykonaniu
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.