Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Grupa D
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > Champions League 2012
lukasz44

CYTAT
W grupie każdy będzie miał do rozegrania 6 meczy. Awansują 2 pierwsze ekipy tak jak w prawdziwej Lidze Mistrzów.

Termin na rozegranie wszystkich kolejek to 11.02.12.
Ogólny regulamin ligowy jest tym panującym w tym turnieju. Ustawienia bez zmian, patch to PES 6.5 defualt ! Pamiętajcie o przedłużaniu meczów, wpisywaniu ich w terminach i przede wszystkim graniu Fair Play !
Prośby o przedłużenia składamy w tym temacie KLIK

POWODZENIA PANOWIE !!!
Jason Bourne

Tomek93Piecia1990

Screeny:

Strzelcy:
Huntelaar
Huntelaar
Holtby
Holtby

C. Ronaldo
C. Ronaldo
Higuain
Higuain
Kaka

Opis:
Mecz dobry, choć... dziwny. Real przegrywał po 45 min 0-3. W szatni ogarnęli sięi zdołali wygrać 5-4. Gra wyrónana, a zresztą nie będę pisał o grze, ponieważ zauwazyłem pewną rzecz niepokojącą. Po kilku meczach stwierdzam wszem i wobec i to poważnie, że wolałbym mieć taki lyon czy \Cska niż Real...
Bohater spotkania:

Cristiano. W trudnych momentach brałciężar gry na siebie.

PS Zauważyłem, że co poniektróym odechciewa się wrzucania meczów po przegranej. fajne podejście.
Tomek93
Wyluzuj, ziomek, nie wszyscy żyją tylko PES'em, poza tym się nie wpierdzielaj, ja gospodarzem byłem to ja wstawiam.
Jason Bourne
Gdybyś wygrał po 5 minutach byłby wynik na stronce. Pozdro
Tomek93
Nie będę się kłócił, czy wygram, czy przegram to tak samo mi się nie chce wstawiać tego wyniku ....
Jason Bourne

Piecia1990Similio

Screeny:

Strzelcy:
Higuain
Higuain
Ozil
Ozil
Kaka

Opis:
W końcu wynik o jakim kibice i sam marzyłem. Mimo tak wysokiego rezultatu, mecz wyrównany i Similio zabrakło szczęścia. Fajnie się z nim gra, bo nie gra schematami, a preferuje ofensywny styl gry. Similio miał skład na czerwono, ja w kratkę, jednak Lyon raził nieskutecznością. Dzieki i do rewanżu smile.gif

Bohater spotkania:
Ozil- do tej pory w cieniu Kaki, dziś najlepszy na boisku.

Edi092

EdiTomek

Screeny:

Strzelcy:
Bulykin
Bulykin
Bulykin

Opis:
Dobre zaprezentowanie w 1 rundzie jest bardzo wazne gdyż daje ona wiekszocze pewność siebie w następnych meczach. Trener dobrze zmotywował swoją drużyne i było to udokumentowane już w pierwszej akcji meczu na liste strzelców wpisał się Bulykin który jak okazało się później został bohater tego meczu. Groźne ataki ze strony Schalke nie robiły wrażenia na obronie która była dziś świetnie dysponowana i nie popełniała za dużo błędów. Goście zasłużyli w tym meczu na honorowe trafienie,ale cieszy też czyste konto. Dzięki i do rewanżu smile.gif

Bohater spotkania:

EdiPiecia1990

Screeny:

Strzelcy:
El Hamdaoui
Eriksen
Lodeiro
Bulykin
C.Ronaldo
Kaka
Benzema

Opis:
Bardzo porawny mecz w wykonianiu Ajaxu którzy otworzyli strzelanie i zakończyli za sprawą niezawodengo Bulyikina, Gospodarze nie byli gorszą drużyną w tym meczu i stwierdzenie,że należały im się te 3 punkty nie byłoby błędem gdyż Real kompletnie nie mogł się momentami przedrzeć przez obrone udawało się to jedynie za sprawą idywidualnych umiejetności poszególnych piłkarzy z Madrytu. Dzięki za mecz i do rewanżu smile.gif

Bohater spotkania:

similo14

SimiloEdi

Screeny:

Strzelcy:
Yannis Tafer
El Hamdaoui
Opis:
Wyrównany mecz z lekką przewagą gości i dużym szczęściem miejscowych. Wynik nie odzwierciedla przebiegu spotkania. Do rewanżu.

Bohater spotkania:
Bez wyróżnień.

SimiloTomek93

Screeny:

Strzelcy:
Draxler
Draxler
Marica
Gomis
Lisandro Lopez
Opis:
Mecz do wygrania niestety zabrakło skuteczności.

Bohater spotkania:
Draxler

Jason Bourne

PieciaTomek93

Screeny:

Strzelcy:
C. Ronaldo
Higuain

Baumjohann
Huntelaar

Opis:
Mecz lepiej zagrali piłkarze Tomka. Byli częściej przy piłce i zagrażali co rusz bramce Casillasa

Bohater spotkania:

Raul, pomimo tylu lat gra dalej bajeczną piłkę.
Tomek93

Tomek93Edi

Screeny:

(Screeny tylko z I połowy sad.gif )
Strzelcy:
Oojer
Enoh
Marica x2
Huntelaar x2

Opis:
Ciężki mecz, ale zwycięski. Pełna mobilizacja, 100% koncentracja szczególnie w obronie, dała spodziewany rezultat.Dzięki za mecz i powodzenia dalej.

Bohater spotkania:
Wszyscy zagrali na wysokim poziomie.

Tomek93Similo

Screeny:

Strzelcy:
Huntelaar x3
Raul
Gomis
Lisandro Lopez
Opis:
Wyrównane spotkanie. Skuteczniejsi okazali się zawodnicy Schalke. Dzięki i powo.

Bohater spotkania:
Huntelaar - strzelec 3 bramek.

Edi092

EdiSimilo14

Screeny:

Strzelcy:
Gomis
Briand
Theo Janssen
Eriksen

Opis:
Patrzac na przebieg meczu to remis zasłużony choć Similo już praktycznie mógł się cieszyć po bramce na 2-1 strzelonej przez Brianda w jednej ostatniej akcji meczowe,Ajax grał do końca i po ładnej kombinacyjnej akcji do pustej bo ominięciu bramkarza do pustej bramki trafił Eriksen ktory daje cenny remis smile.gif dzięki za mecz !

Bohater spotkania:

Jason Bourne

pieciaedi

Screeny:

Strzelcy:
Eriksen
Bulykin
Bulykin

Opis:
Szkoda czasu, żeby pisać coś o grze realu. Sądziłem, że mogę coś ugrać tym zespołem jednak niestety kompletnie nie potrafiłem nim grać. Dzięki Edi i powodzenia dalej. Zasłuzona wygrana.

Bohater spotkania:
"wielki real madryt" bohaterem.

similo14
[quote name='piecia1990' date='Feb 6 2012, 13:06' post='342154']

similopiecia

Screeny:

Strzelcy:
Yannis Tafer
Reveillere
Reveillere
Gomis
Gomis
Higuain
Higuain
Kaka

Opis:
Bardzo dobre spotkanie gospodarzy. Zawodnicy Lyonu w końcu załapali taktykę swojego selekcjonera, i zagrali tak że nawet najbardziej wybredni fani nie mieli sie do czego doczepić

Bohater spotkania:
Gomis- W koncówce odwrócił losy spotkania.

KOD
AKTUALKA
lukasz44

Rozgrywki w grupie D zakończone.

Awans wywalczyli :

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.