CYTAT(zibii75 @ Aug 16 2011, 10:32)

szkoda ze nikt nie odpowiedział na moją propozycje zmiany ekip, wnosiłem o to aby Izrael podmienić na Szwajcarie i co dostaje Izrael, he w cuda nie wierze i ironie losu, to pograłęm hehe. Przynajmnie cza było odpisać w temacie dla czego nie można zmienić tych ekip lub coś. No chyba ze nie czytacie, sam Łukasz chciałeś wypowiedzi na ten temat i propozycji, ja je podałem i zostało to zlane szkoda.
Spójrz na składy i dopiero coś mów.
Szwajcaria ?
- Senderos, Lichsteiner, Magin, Barnetta, Fernandes, Inler, Derdiyok a na ławie równie dobrzy piłkarze i to jest ekipa która nawiązuje poziomem do Walii bądż nawet Słowacji ?
W
Izraelu wcale nie masz złych grajków : Benayonu, Ben Haim , Barda, Sahar ? No panie to jest poziom ekip które są na liście a nie wyjeżdżasz z jedną z lepszych europejskich ekip w zamian za nich...
A po drugie gdy już napisałeś wczoraj posta wszystko było polosowane i czekało na wpis na forum, także wiesz...
A kolejną sprawą jest że na ławce rezerwowych mamy 3 ludzi, masz problem nie trzymamy na siłe... Jeżeli z Twojej strony ma być tylko narzekanie to dziękujemy...