Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 6, 29.07 - 07.08 , kolejki 21-24
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > ISS Polska Ekstraklasa - Archiwum > ISS Polska Ekstraklasa - Sezon 1
lukasz44

Kolejka 21
dj_adriano - Tomek93
craxa93 - Rybson
Ferat - WKSRKS
witu - snajper1929
JustMe1987 - Edi
DonKryst - Szymson

Kolejka 22

Rybson - dj_adriano
WKSRKS - Tomek93
snajper1929 - craxa93
Edi - Ferat
lukasz44 - witu
Szymson - JustMe1987
zibi75 - Ogryz

Kolejka 23
dj_adriano - WKSRKS
Rybson - snajper1929
Tomek93 - Edi
craxa93 - lukasz44
Ferat - Szymson
DonKryst - Ogryz

Kolejka 24

snajper1929 - dj_adriano
Edi - WKSRKS
lukasz44 - Rybson
Szymson - Tomek93
zibi75 - witu
Ogryz - JustMe1987

pomarańczowo- przedłużone
czerwony - wpis niezgodny z regulaminem, brak wpisu na forum , WO (pogrubione)
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem

WYCIĄG Z REGULAMINU:
CYTAT
Przywileje i obowiązki gospodarza:
- wpisanie wyniku w panelu gracza na stronie głównej (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie screenów oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 50 znaków
(np. "Dobry mecz. Dzięki za grę. Powodzenia w kolejnych meczach.")
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi
Ronaldo
Samobój
Messi
Kaka

(jest to niezbędne do szybkiej aktualizacji klasyfikacji strzelców, która zostaje wprowadzona od VI sezonu)

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) spowoduje odebranie 1 punktu za każde ostrzeżenie.
Ogryz

24 kolejka
Ogryz JustMe1987
Screeny:

Strzelcy:
Smolarek
--------------
Mezenga
Kucharczyk
Opis:
Derby Warszawy zapowiadały się bardzo ciekawie i tak też było. Przed meczem obaj trenerzy mieli problemy z zestawieniem składu ponieważ w Polonii 2 napastników miało słabe formy, a trener Legionistów nie mógł skorzystać ze swojego najlepszego napastnika Chinyamy, a w 2 połowie kontuzjowany Mezenga musiał opuścić boisko. Kibice na gola nie musieli długo czekać, bo już w 10 minucie po niepotrzebnym wyjściu Przyrowskiego do Bruno Mezengi ten okiwał go zszedł do środka i strzelił na pustą bramkę w samo okienko. Po straconym golu piłkarze gospodarzy rzucili się do odrabiania strat, ale w tym meczu celowniki Polonistów były nastawione fatalnie nie potrafili z najprostszych sytuacji umieścić piłki w bramce. 1 połowa kończy się wynikiem 1-0 dla Legionistów po bramce Mezengi. 7 minut po przerwie faulowany w polu karnym był Mezenga przez jednego z obrońców Polonii a wykonawcą rzutu karnego okazał się Kucharczyk który kompletnie zmylił bramkarza i uderzył w okienko bramki. Po tym golu Poloniści otrząsnęli się i zdobyli kontaktową bramkę Smolarek wyszedł sam na sam z bramkarzem Legii minął go i lekkim lobikiem strzelił bramkę na 2-1. Po tej bramce Poloniści dążyli do strzelenia wyrównującej bramki, ale po raz kolejny fatalne pudła z najprostszych pozycji do zdobycia bramki. Niestety mecz kończy się zwycięstwem Legionistów i to kibice Legii mogą się cieszyć z wygranych Derbów na terenie rywala. Fatalne pudła zawodników Polonii w tym 2 słupki nie pozwoliły zdobywać jakiego kol wiek punktu, a Legioniści mogą mówić o dużym szczęściu. Dzięki. Powodzenia dalej.
Zawodnik meczu:
Szczęście Legionistów, że Piłkarze Polonii nie potrafili strzelić bramki.
zibii75

22 kolejka
zibii75 Ogryz
Screeny:

Strzelcy:
Gołębiewski x 2
Smolarek
Mięciel

Opis:
Co tu pisać, zesra.. komp zrobił karnego i było 2:0 dla przyjezdnych. Po tym karnym odechciało mi sie grać a patałach Mięciel 3-krotnie miał przed sobą bramkarza gości i nie umiał strzelić bramki jedynie obijał golkipera Poloni. Ten Łks tak sie nadaje na zespół ekstraklasy jak ja na ministra obrony, co zreszta widać po 1 meczu w T-mobile ekstraklasa.

Zawodnik meczu:
Gołębiewski

Ogryz
CYTAT(zibii75 @ Jul 31 2011, 18:16) *

22 kolejka
zibii75 goryz
Screeny:

Strzelcy:
Gołębiewski x 2
Smolarek
Mięciel

Opis:
Co tu pisać, zesra.. komp zrobił karnego i było 2:0 dla przyjezdnych. Po tym karnym odechciało mi sie grać a patałach Mięciel 3-krotnie miał przed sobą bramkarza gości i nie umiał strzelić bramki jedynie obijał golkipera Poloni. Ten Łks tak sie nadaje na zespół ekstraklasy jak ja na ministra obrony, co zreszta widać po 1 meczu w T-mobile ekstraklasa.

Zawodnik meczu:
Gołębiewski

Twój opis jest trochę śmieszny to, że ŁKS w grze jest bardzo słabo zrobiony, a niektóre ekipy za mocne i poszczególni gracze to nie znaczy ze ŁKS nie nadaje się do ekstraklasy, bo akurat komu, ale Ełkaesowi Ekstraklasa się nalezą jak psu zupa, bo to lata historii i tradycji. Więc za przeproszeniem nie pierdol. I jestem Ogryz a nie goryz
zibii75
Wkradła się literówka, sorki poprawiłem a co do reszty to o awansie do ekstraklasy decyduje chyba aspekt sportowy a nie to jakie kto ma tradycje, wygraliście 1 lige i macie awans a jak bedzie dalej zweryfikuje czas i kolejne mecze tyle, na pewno Smolarkiem czy Gołębiewskim jest łatwiej strzelić gola i zrobić akcje bramkową niż Łkaesikiem smile.gif
Ogryz
CYTAT(zibii75 @ Jul 31 2011, 21:38) *
Wkradła się literówka, sorki poprawiłem a co do reszty to o awansie do ekstraklasy decyduje chyba aspekt sportowy a nie to jakie kto ma tradycje, wygraliście 1 lige i macie awans a jak bedzie dalej zweryfikuje czas i kolejne mecze tyle, na pewno Smolarkiem czy Gołębiewskim jest łatwiej strzelić gola i zrobić akcje bramkową niż Łkaesikiem smile.gif

Tak masz rację decyduje aspekt sportowy, ale takie drużyny jak Górnik,Ruch,Wisła,Legia,ŁKS,Widzew tworzyły tą ekstraklasę więc nie mów, że ta Ekstraklasa im się nie należy, bo ci w grze nimi nie idzie. ŁKS jest bardzo słaby na tym patchu nie wiedząc czemu taki Kosecki jest wolniejszy od Kaczmarka no ale to już inna sprawa. Gołębiewskim tak łatwo nie jest:)
snajper1929

24 kolejka
snajper djadriano
Screeny:

Strzelcy:
Edi Andradina
Lech
samobój
R.Grzelak

Opis:
Gospodarze mieli przewagę przez całe spotkanie i każdy inny wynik niż zwycięstwo Korony byłby dla niej krzywdzący.

Zawodnik meczu:
Nikt się nie wyróżnił

donkryst

21 kolejka
DonKryst gracz2
Screeny:

Strzelcy:
Jonczyk
Zahorski
Jeż
Ntibazonkiza

Opis:
W tym meczu było wszystko - emocje, strzały, w końcu piękne bramki. Myślę, że kibice, którzy wybrali się tego dnia na stadion przy ulicy Roosevelta 81 na pewno się nie nie zawiedli. Dzięki i powo dalej.

Zawodnik meczu:
Jeż z Górnika - Rozdzielał grę, i Kaczmarek z Cracovii - w tym meczu miał sporo roboty.

23 kolejka
DonKryst Ogryz
Screeny:

Strzelcy:
Bonin
Sobiech

Opis:
Bardzo wyrównane spotkanie, gra toczyła się zarówno pod bramką Zabrzan, jak i graczy Polonii. Dzięki i powo dalej.

Zawodnik meczu:
Chyba nikt sobie na to nie zasłużył. Chociaż być może Ogryz ma jakiś pomysł.

Witu

22 kolejka
witu snajper
Screeny:
nie ma ;/

Strzelcy:
Jankowski
dla Korony nie wiem kto strzelił dlatego proszę snajpera o dopisanie strzelców swojej ekipy

Opis:
Mecz w którym Korona dała lekcje gry piłkarzom z Chorzowa i ta lekcja kosztowała ich porażkę aż 1 : 5, ale gdyby Ruch strzelił 2 gola ( poprzeczka Zająca i śłupek Piecha w ostatnich 10 minutach ) to myślę że nikt nie narzekał ale trudno. Dzięki za mecz i powo dalej

Zawodnik meczu:
Edi Andrandina - bardzo naprzykrzał się moim obrońcą.
snajper1929
Jańczyk
Jańczyk
Puri
Niedzielan
Edi Andradina
dj_adriano

21 kolejka
dj_adriano Tomek93
Screeny:

Strzelcy:
Grzelczak
Grzelczak

Galkieviciu
s

Opis:
nieznaczne ,ale pewne zwycięstwo gości ,którzy przeważali przez większość spotkania..
dzieki za mecz,pozdrawiam..

Zawodnik meczu:
Piotr Grzelczak

zibii75

24 kolejka
zibii75 Witu
Screeny:

Strzelcy:
Jankowski x 3
Olszar x 3

Opis:
Kolejna przegrana łkaesiku, kompletny brak kontroli nad padem i wynik jak widać, zawodnicy wogóle nie grali tak jak chciał tego trener, katastrofalne błędy w obronie i widać jak jest.

Zawodnik meczu:

snajper1929

22 kolejka
snajper craxa
Screeny:

Strzelcy:
Tataj
Tataj
Jańczyk
samobój
Melikson
Melikson

Opis:
Korona przegrałaby ten mecz na własne życzenie ale na szczęście zmiana taktyka odwróciła losy meczu i cenne 3pkt zostały w Kielcach.

Zawodnik meczu:
Nikt się nie wyróżnił.
lukasz44
22 kolejka
lukasz44 witu

Screeny:

Strzelcy:
Duarte
Duarte
Lisowski

Opis:
Bardzo wyrównane spotkanie. Mecz toczony w miłej atmosferze, ale jednak z walką o każdy centymetr boiska. Duarte w końcówce wykorzystał fatalny błąd Chorzowskiej obrony i w akcji sam na sam pokonał golkipera gości. Spotkanie powinno zakończyć się remisem, ale jednak tym razem to mi się poszczęściło.
Dzięki, powo dalej.

Zawodnik meczu:

Giovanni Duarte
Ferat

21 kolejka
Ferat WKSRKS

Screeny:

Strzelcy:
Marcus da Silva

Opis:
Zalosne widowisko i najskromniejsze z mozliwych zwyciestwo Belchatowian..

Zawodnik meczu:
Marcus da Silva - jego gol dal 3 punkty gosciom..
JustMe1987

JustMe1987 Edi

Screeny:

Hubnik
Rybus
Makuszewski
swojak

Opis:

Przyjemny mecz z graczem ktory gra ciekawa pilke. Ja wywalczylem punkt w tym spotkaniu a pozostale dwa dolozyl bramkarz gosci.

Zawodnik meczu:

@ => Maciej RYBUS

Penetrowal lewa flanke rywala siejac spustoszenie w szeregach obrony druzyny z Bialegostoku.

WKS

22 kolejka
WKSRKS Tomek
Screeny:

Strzelcy:
Buzała
Pawłowski
Galkevicios

Opis:
Mecz na remis. Bełchatów straciło 3 pkt a Zagłębie "dostało" te trzy oczka.
Zawodnik meczu:

Tomek93

23 kolejka
Tomek93 Edi
Screeny:

Strzelcy:
J.Pawlowski

Opis:
Lepsi o jedną bramkę okazali się goście. Gratuluje. Powo dalej.

Zawodnik meczu:

Ferat

23 kolejka
Ferat Szymson

Screeny:

Strzelcy:
Ntibazonkiza
Klich
Samobój
Barcik
Matawu

Opis:
Bytomianie przegrywali 2:0 ale pokazali hart ducha i pokonali gości 3:2..

Zawodnik meczu:
Matawu - bardzo aktywny w ataku..
Edi092

22 kolejka
Edi Ferat
Screeny:

Strzelcy:
Jarecki

Opis:
Zółto czerwoni nie dali rady przyjeznym choć wynik remisowy był bardzo bliski do osiągniecia lecz niewykorzystane sytuacje się mszczą i tak też było w tym meczu.

Zawodnik meczu:

NIkt się nie wyróżniał

24 kolejka
Edi WKSRKS
Screeny:

Strzelcy:
Frankowski
Bogusławski

Nowak
Marcin Żewłakow
Opis:
Spotkanie prowadzone w szybkim tempie co pokazuje wynik i aż cztery strzelone bramki,Jaga rozpoczeła od prowadzenia lecz jeszcze przed przerwą udało się gością wyrównać.W drugiej połowie już rozważniejsza gra obu ekip i tylko jedna bramka strzelona która dała remis Gospodarzą. Dzięki za dobre mecze ! smile.gif

Zawodnik meczu:
Cały zespół Jagli za walke do końca

JustMe1987

Szymson JustMe1987

Screeny:

Chinyama
Chinyama
Chinyama

Ntibazonkiza

Opis:

Zwyciestwo odniesione bez wiekszego wysilku mimo trudnego zadania jakim bylo upilnowanie zawodnika z Burundii ktory szalal jak wsciekly mijajac moich kolejnych zawodnikow. PS co do strzelcow to nie mam pewnosci ale nie ja zawalilem wstawienie wraz z screenami.

Zawodnik meczu:

@ => Takesure CHINYAMA

Po raz kolejny zapewnil zwyciestwo stolecznej druzynie.

lukasz44
24 kolejka
lukasz44 Rybson

Screeny:

Strzelcy:
Demjan
Demjan
Patejuk
Ivanovski
Labukas

Opis:
Bardzo ciekawe wyrównane spotkanie, dwóch powiedzmy sobie nie szczególnie mocno kadrowych ekip. Ja nie mogłem skorzystać z najlepszego pomocnika Skeli i niestety gra nie kleiła się wogóle. Trudno sprawiedliwy byłby remis, ale Moretto na spółkę z obrońcami pokazał co potrafi spierdzielić i punkty odleciały w kosmos...
Dzięki, powo dalej. Udany rewanż za porażkę u siebie w pierwszej rundzie ;]

Zawodnik meczu:

Linka- bramkarza Podbeskidzia

AKTUALKA
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.