Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 3, 24.06 - 03.07 , kolejki 9-12
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > ISS Polska Ekstraklasa - Archiwum > ISS Polska Ekstraklasa - Sezon 1
lukasz44

Kolejka 9
dj_adriano - lukasz44
Edi - Szymson
snajper1929 - gapa
Rybson - zibi75
Tomek93 - Ogryz
craxa93 - DonKryst (do 23.08)
Ferat - Arczi333
witu - JustMe1987

Kolejka 10

Szymson - dj_adriano
gapa - lukasz44
Tsu - Edi
zibi75 - snajper1929
Ogryz - WKSRKS
DonKryst - Rybson
Arczi333 - Tomek93

JustMe1987 - craxa93
witu - Ferat

Kolejka 11
dj_adriano - gapa
lukasz44 - zibi75
Edi - Ogryz
snajper1929 - DonKryst
WKSRKS - Arczi333
Rybson - JustMe1987
Tomek93 - witu
craxa93 - Ferat

Kolejka 12

Tsu - dj_adriano
zibi75 - gapa
Ogryz - Szymson
DonKryst - lukasz44
Arczi333 - Edi
JustMe1987 - snajper1929
witu - WKSRKS
Ferat - Rybson
craxa93 - Tomek93

pomarańczowo- przedłużone
czerwony - wpis niezgodny z regulaminem, brak wpisu na forum , WO (pogrubione)
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem

WYCIĄG Z REGULAMINU:
CYTAT
Przywileje i obowiązki gospodarza:
- wpisanie wyniku w panelu gracza na stronie głównej (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie screenów oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 50 znaków
(np. "Dobry mecz. Dzięki za grę. Powodzenia w kolejnych meczach.")
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi
Ronaldo
Samobój
Messi
Kaka

(jest to niezbędne do szybkiej aktualizacji klasyfikacji strzelców, która zostaje wprowadzona od VI sezonu)

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) spowoduje odebranie 1 punktu za każde ostrzeżenie.
snajper1929

9 kolejka
snajper_ gapa_
Screeny:

Strzelcy:
Janczyk
Janczyk
Janczyk
Puri
Puri
Edi Andradina
Ćwielong
Omar Diaz

Opis:
Początek Korony słaby bo gra na węższym monitorze jest o wiele wolniejsza i musiałem się dostosować co udało się dość szybko i pewna wygrana stała się faktem.

Zawodnik meczu:

Kolejny hat-trick napastnika Korony
snajper1929

11 kolejka
snajper_ donkryst_
Screeny:

Strzelcy:
Janczyk
Edi Andradina

Opis:
Mecz pod pełną kontrolą Koroniarzy szczególnie w 1 połowie i w pełni zasłużone zwycięstwo.
Zawodnik meczu:
Cała jedenastka z Kielc
gapa

10 kolejka
gapa lukasz44
Screeny:

Strzelcy:
Szewczuk

Opis:
Mysle ze zasluzone zwyciestwo gospodarzy poniewaz sporo strzelali a gosciom tylko raz udalo sie trafic w swiatlo bramki. dzieki i powo dalej

Zawodnik meczu:
Szewczuk- no kto jak nie on, strzelil jedynego gola w meczu

zibii75

12 kolejka
zibii75 gapa
Screeny:

Strzelcy:
Swojak- Wyparło
Omar Diaz

Opis:

Co mam pisać znowu plegary tym dziadostwem i tyle, byle dograc sezon i oddac punkty.
Zawodnik meczu:
brak
craxa93

12 kolejka
Craxa93 Tomek93
Screeny:

Strzelcy:
Andy Rios
Genkov
Boukhari

Plizga

Opis:

Może tym meczem Wiślacy odbiją się od dna i w końcu zaczną prezentować się tak jak wszyscy tego oczekują. Choć to i tak nie był mecz z którego mogę być do końca zadowolony, gdyż wynik wynikiem ale gra już tak bardzo nie cieszy. W drugiej połowie były momenty w których tylko patrzyłem jak wybić piłkę po za swoją połowe było to jeszcze przy wyniku 2:1 więc bardzo drżałem o wynik. Lecz wtedy z pomocą przyszedł mi Rafał Boguski który świetnie na skrzydle zszedł do środka pola pokazując świetny drybling i wysuną piłkę Bukhariemu który umieścił ją po długim słupku bramki. I od tego czasu z "miedziowych" trochę zeszło powietrze i nie byli już tak groźni a wynik już się nie zmienił.
Dzięki za mecz i powo dalej.
Zawodnik meczu:

Nordin Bukhari - Dobrze rozgrywał piłkę i do tego dobijający gol.

Tomek93

kolejka
Tomek93 Witu
Screeny:

Strzelcy:
Jankowski
Djokic

Opis:
Nieco przeważałem w tym meczu, ale przez brak skuteczności, dość dziwnie straconego gola oraz dzięki mojemu bramkarzowi który w jednej sytuacji naprawdę pokazał klasę remisuje ten mecz. Dzięki i powo dalej.

Zawodnik meczu:

Ogryz

12 kolejka
Ogryz Szymson
Screeny:

Strzelcy:
Sobiech
-----------
Masaryk
M.Bartczak
Opis:
Pechowa i nie zasłużona porażka piłkarzy ze Stolicy. Jeden z lepszych spotkań w tym sezonie moich piłkarzy, ale niestety nie chciało nic wpaść chociaż cały mecz kontrolowałem i to moja drużyna była drużyną która prowadziła grę i stwarzała sobie więcej sytuacji. Wynik spotkania otworzył Masaryk po prostopadłym podaniu i strzale obok Gliwy. Polonia Warszawa po tym golu rzuciła się do ataku i cały czas próbowała coś strzelić niestety nie chciało nic wpaść. Dopiero w 90 minucie Sobiech doprowadził do wyrównania dostał piłkę w polu karnym minął bramkarza i strzelił lekkim lobikiem nad obrońcą gości. Kiedy wszystko wskazywało, że mecz zakończy się remisem sędzia podyktował rzut wolny z niczego z boku pola karnego. Krótko rozegrali goście Bartczak minął jedno obrońce i strzelił w sam środek bramki, a Gliwa nie wiadomo co zrobił przepuścił tą piłkę. Po tym golu sędzia zakończył mecz. Nie zasłużone zwycięstwo Cracovii i pechowa porażka Polonii. Dzięki. Powodzenia dalej.
Zawodnik meczu:
Hmm. Ciężko wybrać zawodnika meczu.
JustMe1987

JustMe1987 snajper1929

Screeny:

Maliszewski
Puri

Opis:

Idealnie do opisu tego spotkania pasuje zdanie - gra sie tak jak przeciwnik pozwala. Bylem fenomenalnie bezradny wobec kapitalnie zorganizowanej grze zespolu z Kielc. Korona jest moim faworytem do mistrzostwa.

Zawodnik meczu:

@ => Sander PURI

Swietnie spisywal sie w roli skrzydlowego i zdobyl gola.

Tomek93

9 kolejka
Tomek93 Ogryz
Screeny:

Strzelcy:
Sobiech x2
Gołebiewski
Abwo

Opis:
Cóż za euforia w Warszawie !!! Wygrana nad Zagłębiem !!! Na dodatek 2 słupki i poprzeczka !!! Gratulację dla trenera !!! Rywal pokonał mnie prostymi środkami - prostopadła piła i jedziesz Sobiech!!! Tylko raz udało mi się przebić przez SOLIDNĄ obronę "Czarnych Koszul" - dawno nie widziałem aż tak cofniętego DP smile.gif Dzięki za mecz i powodzenia dalej.
Zawodnik meczu:
Sobiech - sypnął 2 bramy
JustMe1987

witu JustMe1987

Screeny:

Olszar
Olszar

swojak
Olszar
swojak
Hubnik
swojak

Opis:

Yyy Smieszny mecz. Moze z powodu liczby bramek samobojczych. Moze z powodu tego jak moj bramkarz puszczal strzaly i prowadzone pilki przez Olszara pod brzuchem.. Powiem tak ze gdyby w rzeczywistosci gole liczone byly tak jak robi to PES to jedne z najpiekniejszych bramek Jacka Krzynowka ( m. in. w meczu Bayer - Real i Portugalia - Polska ) bylyby own golami dry.gif

Zawodnik meczu:

@ => Srđa KNEŽEVIC

Za przepiekny wolej zza pola karnego w slupek-bramkarza Ruchu-i do siatki biggrin.gif

donkryst

12 kolejka
DonKryst Łukasz44
Screeny:

Strzelcy:
Gasparik
Mawaye
Ivanovski
Ivanovski

Opis:
Od początku spotkania to Arka miała przewagę, w 27. minucie wychodząc na prowadzenie. Górnikowi udało się wyrównać w doliczonym czasie pierwszej połowy, co dawało nadzieję na korzystny wynik. Jednak nieporadność obrońców Zabrzan dwukrotnie wykorzystał Mirko Ivanovski i po raz kolejny w tym sezonie drużyna przyjezdna wywozi z ul. Roosevelta 81 komplet punktów. Dzięki i powo dalej! smile.gif

Zawodnik meczu:
Ivanovski - autor dwóch bramek.

Szymson

.. kolejka
Szymson dj adriano
Screeny:

Uploaded with ImageShack.us

Strzelcy:
Grzelczak

Opis:
Ja zagrałem kompletnie bez pomysłu,sam nie wiedziałem co chciałem grać,najgorszy mój mecz w sezonie,ale taki też musiał się zdarzyć;/
Goście wygrywaja jak najbardziej sprawiedliwie,prezentując przy tym ciekawą pilke.Dzieki za mecz i pwo dalej:)

Zawodnik meczu:
Może Grzleczak dlatego że strzelił gola

arczi333

..12 kolejka
Arczi EDI
Screeny:

Strzelcy:
2x Frankowski
Burkhard
Bedi Buval

Opis:
Jaga była lepsza i wygrała taki żywot Polskiej ligi dzieki

Zawodnik meczu:
Franek łowca bramek

Ferat

9 kolejka
Ferat Arczi

Screeny:

Strzelcy:
Trytko
Abdou Traore
Podstawek

Opis:
Fantastyczna passa Polonii B. podtrzymana, drugie zwycięstwo z rzędu pozwala myslec o utrzymaniu:)

Zawodnik meczu:
Grzesiu - zapewnil Bytomianom trzy punkty..
Witu

10 kolejka
witu Ferat
Screeny:

Strzelcy:
Jankowski
Piech
Kobylik
Trytko
Podstawek

Opis:
Cóż mogę napisać mecz w którym ostatnie 20 minut to katastrofa w grze obronnej Ruchu i Polonia wykorzystało to w 100% jednakże Ruch na pewno nie zasłużył na porażkę z przebiegu meczu, ale cóż rywal strzelił 3 gole a ja 2 i przegrałem. Dzięki za mecz i powo dalej.

Zawodnik meczu:
Cały atak Polonii Bytom
Edi092

9 kolejka
Edi Szymson
Screeny:

Strzelcy:

Sotirovic

Opis:

Mimo wiecej aktaków ze strony Cracovi to Jagielonia zdobyła 3 punkty w tym meczu w którym nie zabrakło ładnych akcj.Mecz był dobrym widowskiem i dzięki za niego wink.gif

Zawodnik meczu:

Cała defensywa Jagieloni smile.gif

11 kolejka
Edi Ogryz
Screeny:

Strzelcy:
Sobiech
Frankowski
Smolarek
Pawlowski
Bruno

Opis:
Bardzo dobry mecz zobaczyli kibicie którzy przybyli na dzisiejsze spotkanie.Mecz w którym padło aż pięć bramek z tego ostatnia po dość nerwowej końcówce.W rezultacie porażka po lepszej grze Jagieloni. Dzięki za mecz

Zawodnik meczu:

JustMe1987

JustMe1987 craxa93

Screeny:

Mezenga
Melikson
Hubnik
Hubnik

Opis:

Szalenie ciezki mecz z mnostwem czasu spedzonym w srodku pola. Jednak udalo sie zrobic roznice dzieki rezerwowemu Hubnikowi ktory odmienil losy spotkania po wejsciu na boisko w drugiej polowie. Warto zaznaczyc ze pierwszy raz w seoznie szanse dostal Mezenga i odplacil sie golem.

Zawodnik meczu:

@ => Michal HUBNÍK

WKS

11 kolejka
WKSRKS Arczi
Screeny:
Nie mam screenów sorry.

Strzelcy:
Traore
Traore
Traore
Bedi Buval
Bedi Buval
Dawid Nowak
Dawid Nowak
Fonfara
Michał Żewłakow

Opis:
Wspaniały mecz ! Można ujrzec w nim było wszystko. Do 87 było 4:4 ale niesamowity w tym meczu Traore dał zwycięstwo Lechistom. Myślę, że Arcziemu pasuje ten zespol bo ma nimi niesamowite zgranie. Thx wiekie

Zawodnik meczu:

Ogryz

10 kolejka
Ogryz WKSRKS
Screeny:

Strzelcy:
Smolarek
Smolarek
Sobiech
-------------
Nowak
Opis:
Piłkarze Polonii Warszawa podtrzymują dobrą passe i wygrywają kolejny mecz z trudnym rywalem prezes Wojciechowski coraz bardziej zadowolony z ostatnich wyników trenera. Co do meczu pierwsze 40 minut to badanie się nawzajem mało akcji dużo strat i niedokładnych podań. Dopiero w 41 minucie po indywidualnej akcji Nowak otworzył wynik spotkania na odpowiedź kibice czekali 3 minuty kiedy to Sobiech doprowadził do wyrównania i po pierwszej połowie wynik remisowy statystyki do przerwy 6(3) i 6(3) więc bardzo wyrównane spotkanie. 3 minuty po przerwie Sobiech strzelił bramkę dającą prowadzenie piłkarzom z Warszawy parę minut po tej bramce piłkarze GKS mieli rzut karny po faulu przyrowskiego na Nowaku dobrze, że skończyło się na żółtej kartce dla Przyrowskiego Komolow podszedł do piłki i fatalnie przestrzelił nad poprzeczką bramki Przyrowskiego. W 68 minucie po ładnej akcji Bruno który minął jednego obrońce i podał w pole karne do Smolarka który minął bramkarza i strzelił do pustej bramki. Goście próbowali jeszcze odrobić straty, ale dobrze spisywała się obrona piłkarzy z Warszawy. Do końca meczu wynik się nie zmienił i piłkarze Polonii Warszawa odnoszą kolejne zwycięstwo i 3 pkt zostają W Stolicy. Dzięki. Powodzenia dalej.
Zawodnik meczu:
Ebi Smolarek - Jego 2 bramki dały 3 punkty piłkarzom Polonii.
Witu

12 kolejka
witu WKSRKS
Screeny:

Strzelcy:
Nowak x2
Żewłakow x2
Flis
Zając

Opis:
GKS od początku zdominował mecz i zasłużone zwycięstwo piłkarzy z Bełchatowa, Ruch jedynie był w stanie strzelić 2 gole po błędach obroni rywali. Dzięki za mecz i powo dalej.

Zawodnik meczu:
Dawid Nowak i Marcin Żewłakow strzelcy 2 goli dla GKS'u
Rybson

9 kolejka
Rybson Zibi75
Screeny:

Strzelcy:
2x SWOJAK

Opis:

Mecz całkiem niezły z lekką przewagą gospodarzy ktorzy wygrali to spotkanie ... dziwna interretacja 2 bramki przez sedziego ... jak dla mnie gola strzelił napastnik Podbeskidzia.. 1 bramka pewnie podcieła skrzydła LKS i ustawiło mecz.. dzieki za mecz powodzenia dalej!:)

Zawodnik meczu:

brak...

11 kolejka
Rybson JustMe
Screeny:

Strzelcy:
Chmiel
Zaremba

Szalachowski

Opis:

Walka była opłaciło się i wielka niespodzianka! PODBESKIDZIE:D i wielka Legia pokonana...

Dzieki za mecz powodzenia dalej!.

Zawodnik meczu:
PODBESKIDZIE:)

donkryst

10 kolejka
DonKryst Rybson
Screeny:

Strzelcy:
Zahorski

Opis:
Małe derby Śląska. Spotkanie bardzo wyrównane, jednak o tę jedną bramkę lepsi byli gospodarze. Dzięki i powo dalej smile.gif

Zawodnik meczu:
Zahorski - swoim trafieniem zapewnił Zabrzanom 3 punkty.

Ferat

12 kolejka
Ferat Rybson
Screeny:

Strzelcy:
Trytko

Opis:
Zenujaco slaby mecz i skromne zwyciestwo Polonii..

Zawodnik meczu:
Trytko? Trytko.. Zapewnil cenne trzy punkty..
zibii75

10 kolejka
zibii75 Snajper1929
Screeny:

Strzelcy:
Jańczyk
Jańczyk
Jańczyk

Puri

Opis:
Dzięki za mecz i powo dalej, ekstra ekipa ..........

Zawodnik meczu:

dj_adriano

11 kolejka
dj_adriano gapa
Screeny:

Strzelcy:
Sernas
Sernas

Szewczuk
Szewczuk
Szewczuk

Opis:
wiele ciekawego w tym meczu się nie dział, o bramke lepsi goście choć wynik tak na prawde mógł być każdy gdyby nie pokraka Mielcarz w mojej bramce..
dzieki za mecz,pozdrawiam..

Zawodnik meczu:
Szewczuk + Maciej Mielcarz do spółki ,który miał duży udział w zwycięstwie ślaska..
dj_adriano

9 kolejka
dj_adriano lukasz44
Screeny:
błąd exe w przerwie..

Strzelcy:
Grzelczak
Skela
Samobój
Skela
Ivanovski
Ivanovski

Sernas

Opis:
dobra gra gdynian i zupełnie bezbarwna graczy widzewa przyczyniły się do tak wysokiego zwycięstwa gości. w rewanzu jednak myśle mecz bedzie wyglądal zupelnie inaczej.. wink.gif
dzieki za mecz ,pozdrawiam..

Zawodnik meczu:

arczi333

..10 kolejka
Arczi Tomek
Screeny:

Strzelcy:
Bedi Buval

Opis:
Meczyk wyrównany sporo sytuacji dzieki za mecz

Zawodnik meczu:
Bedi Buval
Tsu

12 kolejka
Tsu dj_adriano
Screeny:

Strzelcy:
Ubiparip
Krivets

Opis:
Cenne zwyciestwo Lecha ktory musi piac sie w gore tabeli na miare oczekiwan swoich kibicow.Widzew staral sie przeciwstawic i kilka razy napedzil stracha gospodarzom co nie zmienia faktu ze Kolejorz wygrywa zasluzenie i dosc pewnie.
dzieki/pozdro

Zawodnik meczu:

craxa93

11 kolejka
Craxa93 Ferat
Screeny:
brak mój błąd sad.gif
Strzelcy:
Garguła
Boguski
Tytko(chyba)

Opis:
Zwycięstwo po wyrównanym meczu. Różnica klas drużyn nie była zbytnio widoczna a dobra forma Pareiki zapobiegła stracie kolejnych bramek.
Dzięki za mecz i powo dalej.
Zawodnik meczu:
---
lukasz44

11 kolejka
lukasz44 Zibii75

Screeny:

Strzelcy:
Czoska

Opis:
Bardzo ciekawe spotkanie. Obaj staraliśmy się wygrać, było mnóstwo szans bramkowych z obu stron ale padł jeden gol w ostatnich sekundach meczu strzelony przez rezerwowego Pawła Czoske, który wykorzystał świetne podanie z głębi pola od Skeli. Dzięki za mecz, do rewanżu.

Zawodnik meczu:

Paweł Czoska

AKTUALKA
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.