CYTAT(lizaku @ Jun 12 2011, 20:05)

Ty człowieku jesteś jakiś nie poważny, przecież napisałem Ci że jak ściągnę program to Ci wyśle filmik, więc nie pisz tu że się nie odzywam. Teraz to już Ci filmiku na pewno nie wyślę tylko do admina. Od razu Ci pisałem na początku meczu że mam lagi to jak byś grał fair play to byś zaproponował mecz od nowa. Ciekawe czemu w pierwszej połowie nie oddałem nawet strzału a w drugiej byłem strona przeważającą i jakoś bramki mi nie strzeliłeś. Masz sobie te zwycięstwo i mam nadzieję że kiedyś Ty będziesz w odwrotnej sytuacji i zobaczysz jak to jest przegrać i nie mieć na to w pływu.
P.S
Tez grałem przed tym meczem mecz z korulem i było wszystko ok.
ŻAL!!!
Pisałeś na początku meczu że masz lagi tak ? Więc po co grałeś ? Ja naprzykład gdy mam z kimś lagi to mówię mu to próbujemy jeszcze za kilka minut czy przeszło jak nie to się rozłączam i tyle. Dogrywamy kiedy indziej... Robi tak większość osób, niepoważne jest granie w lagach i taka gadka dopiero po meczu...
Jeżeli postanowiłeś już grać znaczy to że zaakceptowałeś warunki meczu więc pretensje możesz mieć jedynie do siebie...CYTAT(Edi092 @ Jun 12 2011, 20:26)

Nie produkuj się,graliśmy mecz rano a do teraz mi filmiku nie przesłałeś więc wstawiłem wynik.Jak admin zadecyduje to bedzie mecz powatrzany.Tyle w temacie :]
Oczywiście pojawi się filmik z lagami mecz będziecie musieli powtórzyć, tak też można, ale nadal go nie widzę...
CYTAT(lizaku @ Jun 12 2011, 21:55)

Edi092 jesteś dla mnie zerem tyle Ci powiem !!!
Takie teksty nie przejdą, nikt nie będzie nikogo tutaj obrażał - ochłoń, zastanów się dwa razy i dopiero coś napisz... byle z sensem, kolejny raz nie skończy się na upomnieniu.
Czekam na filmik, jeżeli nie to nie mamy o czym rozmawiać, chyba że ustalicie między sobą inny sposób rozwiązania tego problemu...
I nie zachowujcie się jak dzieci w piaskownicy