Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Grupa 3
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > Elite Cup
lukasz44

W grupie każdy będzie miał do rozegrania 10 meczy. Awansuje 2 pierwsze ekipy i cztery z najlepszym bilansem z miejsca 3.
Kolejki dodawane będą po 3 w każdym tygodniu.

Proszę jeszcze raz zapoznać się z regulaminem i dopiero zacząć grać TUTAJ
Bardzo ważny jest pkt 4 nie będziecie go przestrzegać- OK, ale ja się będę nikogo prosił od razu wstawiam WO na niekorzyść osoby wpisującej...
Ustawienia meczowe pkt6

POWODZENIA PANOWIE !!!

WKS

1 kolejka
WKSRKS Patryk
Screeny:

Strzelcy:
Benzema
Benzema
Higuain
Kaka
Villa
Iniesta

Opis:

Kolejne Gran Derbi. Praktycznie znowu , nikt nie dawał Realowi szans. I w sumie miał rację ponieważ Villa odrazu pokazał że Bramki to on strzelać umie . Niestety Jeden AS w postaci Adebayora kompletnie zawiódł , dlatego w pierwszej połowie warty był odnotowania jeszcze tylko strzał Kaki . Mimo kompletnego popłochu i non stop rozszalałych głów Messiego , Iniesty i Villi , po drugiej stronie był on...Angel Di Maria , jako jedyny potrafił działac cos w ofensywie i naprawde skutecznie ! . Wysoką formę utrzymał Karim Benzema , trafiajac dwukrotnie , raz strzelił jeszcze Gonzalo Higuain i Kaka ! . Fantastyczny mecz ! i Real narescie wygrywa z Barcelona tongue.gif. Dzięki za mecz.

Zawodnik meczu:

arczi333
3 kolejka

.3 kolejka
Arczi Similio14
Screeny:

Strzelcy:
Ibrahimovic
ibrahimovic
ibrahimowic
Van Pers

Opis:
Mecz super powrót zza światów do ligi iss dóżo ładnych składnych akcji mecz niezły kac ogromny ale ważnie że sie wygrało dziekuje za mecz i powodzonka dalej kolego

Zawodnik meczu:
Ibrahimovic

arczi333

2. kolejka
Arczi WKSRKS
Screeny:

Strzelcy:
Robinho
Robinho
Ibrahimovic
ozil
Benzema

Opis:
Super meczuk dzieki oby takich więcej super gracz niezłe umiejętności poraiłswoją gre i szcęśliwy remis powo dalej

Zawodnik meczu:
Robimho Walczył jak lew

dj_adriano
CYTAT(arczi333 @ Mar 20 2011, 16:09) *
mecz pod wpływem alkocholu hehe niezle wczoraj dałem i dziś niestety niezły kac

z pewnością jest to powód do tego by się właśnie tutaj tym chwalić.. blink.gif dry.gif
Rybson

2 kolejka
Patryk123 Rybson
Screeny:

Strzelcy:
Xavi
Ribery
Gomez
Olic
Opis: Dobry mecz Bayernu i wielka Barcelona na kolanach:) została rozklepana chociaz niebyło łatwo gole w koncówkach połów ewidentnie podcieły skrzydła... a co do skrzydeł Frank i Arjen latali i klepali piłeczkę przy takich formach BAyern jest groźny dla każdego! bramki padały naogoł po akcjach riberego albo robbena ... szkoda straconych wielu sytuacji... wynik mogł byc rożny. dzieki za mecz i powodzenia dalej!:)

Zawodnik meczu: Frank Ribery

Rybson

3 kolejka
WKSRKS Rybson
Screeny:

Strzelcy:
Ribery
Klose
Klose
Klose
Schweinsteiger
Ronaldo
Ozil
Kaka
KAka

Opis:
Mecz który mogł ułozyc się roznie ... począwszy od wysokiego prowadzenia gosci na słabej koncówce meczu gdzie Wks odrobił praktycznie straty... w pewnym sesie przełozyłuy się na to słabe formy Riberego i Robbena... ale najwazniejesze jest to ze po fajnym meczu tro Bayern jest zwycięski!:) dzieki za mecz powodzenia dalej:P

Zawodnik meczu: Mirosłąw Klose - zdobywając Hat tricka pogrążył Wielki Real:) dzieki!

WKS
Pogrążył Real to raczej Dudek tym podaniem do Klose wiec nie gadaj ; DDD . Ogólnei miałem problemy ze soba... i z obrona xD szczególnie w kiepskiej formie tongue.gif .Mimo wszystko Graty i Powko biggrin.gif
Korul
3 kolejka

Korul Patryk123

Strzelcy:

Pedro
Xavi
Villa
Messi
Messi
Villa
Screeny:

Uploaded with ImageShack.us

Opis:

Zwycięstwo powino być bardziej okazałe, ale zawiodła skuteczność. Dzięki za mecz.

Zawodnik meczu:

DAVID VILLA - strzelec dwóch goli
Korul
1 kolejka

Korul Arczi

Strzelcy:

XAVI 36
Pato 90+
Screeny:

Opis:

Jak zwykle wyrównany i zacięty mecz między nami:) Remis w pełni zasłużony.

Zawodnik meczu:

Pato- Urwał mi 3 punkty bombą w doliczonym czasie
WKS

6 kolejka
Patryk WKSRKS
Screeny:

Strzelcy:

Ozil
Ozil
Ozil
C.Ronaldo
C.Ronaldo
C.Ronaldo
Di Maria
Benzema
Messi
Abidal

Opis:

Koncertowa Gra Królewskich ! Pierwsza połowa w miare wyrównana i skormne prowadzenie 2:1 ale w drugiej połowie piłkarze "Dumy Katalonii" nie mieli już nic do powiedzenia. A więc 3 pkt jadą do Madrytu. Powo dalej.

ZawodniCY meczu:

Rybson

1 kolejka
Rybson similo
Screeny:

Strzelcy:
Ribery
muller
samobój
Chamakh
Chamakh
Walcott
Rosicky

Opis:
dobry mecz szkoda ze przegrany ale nalezała się ta wygrana Similo... w meczu było róznie raz on raz strzelił 2 razy ja ... potem raz on raz ja i zakonczył decydującem golemm Similo... mało brakowało a 3 pkt zostały by w bawari!:) dzieki za mecz powodzenia dalej i do rew!

Zawodnik meczu:
CHamakh

4 kolejka
Rybson Korul
Screeny:

Strzelcy:
Ribery
Ribery
Ribery

Xabi
Jefren
jefren
jefren
messi

Opis:
Dobry mecz w wykonaniu bawarczyków tylko przez 15 min ... prowadzenie 2;0 szybka gra i ładne akcje potem coś pękłło..,. pewnie za zmianą taktyki Korula który rozłośżył mnie taktycznie ale wynik wg troszke za wysoki!:) dzieki i do rewanzu! powo

Zawodnik meczu:
Ribery i JEfren! zdobyli po 3 bramki smile.gif

arczi333

6 .. kolejka
Arczi Korul
Screeny:

Strzelcy:
Pato
Pato
Ibrachimovic
Robinho
Messi

Opis:
Derby FC ROLO tym razem po mojej stronie ciekawy meczyk wszytko mi wpadało dzięki Paweł powo dalej

Zawodnik meczu:
Pato Drugi raz namieszał w meczu z Korulem

arczi333

.4. kolejka
Patryk123 Arczi
Screeny:

Strzelcy:

Ibrachimovic
Ibrachimovic
Pato
Opis:
Witam mecz rozgrywany na raty po piierwszej połowie rozłączyło nas z hosta Patryka dograywamy drugą połowe na moim hoście .
Ogólnie nie miła atm,osfera gracz zaczoł mnie wyzywać nie bede pisał jak wrzuce screny dlamnie Oby takich graczy jak najmniej

Zawodnik meczu:
Ibrachimovic

Patryk123456789
Obyś grał honorowo ; /
snajper1929
Wywalić takiego z rozgrywek i spokój... dziecinada...hejter zza klawiatury no ludzie dry.gif
lukasz44
CYTAT(Patryk123456789 @ Apr 2 2011, 12:48) *
Obyś grał honorowo ; /

Niestety patryczku zostajesz wyrzocony z Elite Cup smile.gif Takiego zachowanie nie tolerujemy i będziemy to tepić... Reszta jego meczy zostanie uznana jako WO dla rywali.

To twój pierwszy i ostatni turniej w naszym towarzystwie:)

I lepiej nic więcej nie mów, bo skończy się nie tylko banem na wszystkie rozgrywki online na ISS ...
arczi333

..5 kolejka
Arczi Rybson
Screeny:

Strzelcy:
Cassano
Pato
Olic
Tymoshchuk

Opis:
Niezły mecz dosyć wyrównany ładne składne akcje i ciezki do powstrzymania ribery udało sie zremisować

Zawodnik meczu:
Pato Uratował Milan dając gola na remis

Korul
Similo wpisz wynik naszego meczu
WKS

7 kolejka
WKSRKS Arczi
Screeny:

Strzelcy:

Benzema
Benzema
Ozil
Higuain
Ibrahimović
Ibrahimović
Ibrahimović
Pato
Cassano

Opis:
Czasami to aż zal dupe sciska jak sie gra taki mecze i najchetniej by sie wyszło z gry. Styl gry Milanu nie skomentuje . Swoj natomiast chłopaki zagrali dobry mecz i nie zabili futobolu , ba patrzac na gre przyjezdnych odratowali go.

Zawodnik meczu:

WKS

4 kolejka
WKSRKS Smilo14
Screeny:

Strzelcy:
Ozil
Ozil
Benzema
Benzema
C.Ronaldo
Chamakh
Chamakh
Chamakh
Van Persie

Opis:
Mecz wyrównany , Real wygrał zasłuzenie , niesamowita praca w środku pola Mesuta Ozila daje 3 pkt jakże cenne. Dzieki

Zawodnik meczu:

similo14

2 kolejka
similo14 WKSRKS
Screeny:

Strzelcy:
Bendtner
Bendtner
Bendtner
C. Ronaldo
C. Ronaldo
C. Ronaldo
Benzema
Benzema
Di Maria
Ramos

Opis:
Samolot z zawodnikami realu w drodze do Londynu został porwany przez kosmitów którzy wszczepili piłkarzom chip'y poprawiające gre w piłke. To jedyne wytłumaczenie rezultatu.

Zawodnik meczu:

similo14

2 kolejka
similo14 Rybson
Screeny:

Strzelcy:
Chamakh
Robben
Olic
Ribery

Opis:
Zabrakło szczęścia.
Zawodnik meczu:

WKS

10 kolejka
WKSRKS Korul
Screeny:

Strzelcy:

Kaka
Kaka
Kaka
Kaka
Ozil
C.Ronaldo
Iniesta
Samobój

Opis:

No cóż... mecz w którym tak naprawde wszystko mogło się zdarzyc ale tym razem Real zagrał odwazniej i to zaowocowało. Najwazniejsza role spełnił Kaka który był w formie i poprowadził drużyne do zwycięstwa.

Zawodnik meczu:

similo14

2 kolejka
similo14 Korul
Screeny:

Strzelcy:
Bendtner
Chamakh
Fabregas
Messi
Messi
Messi
Iniesta
Villa

Opis:
Słaby mecz jak i cały turniej w moim wykonaniu. Powodzenia dalej.

Zawodnik meczu:

8 kolejka
similo14 Arczi
Screeny:

Strzelcy:
Ibrahimovic
Lansbury

Opis:
Mecz do wygrania no ale trudno. Dzieki.

Zawodnik meczu:

Korul
5 kolejka
Korul WKSRKS
Strzelcy:

Puyol
Benzema
Villa
Ozil
Jeffren
Benzema
Messi
Messi

Screeny:

Opis:

Nie mogłem uciec w tym meczu WKS-owi. 3 razy wychodziłem na prowadzenie i 3 razy WKSRKS mnie doganiał. Dopiero w końcówce za sprawą Messiego udało się uciec na 2 gole i zdobyć 3 punkty w tym meczu. Dzięki i powo dalej

Zawodnik meczu:

P.S. Nie wiem czemu, ale nie chcą mi wejść loga a nie mam czasu ślęczeć teraz nad takimi pierdołami i się zastanawiać dlaczego, co i jak.

----------------------------
Czytaj uważnie co tam pisze :
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=19231, a napewno będzie wszystko ok, nikt nie ma z tym problemu wink.gif

lukasz44
Korul
9 kolejka

Korul Rybson

Strzelcy:
Gomez
Pedro
Screeny:
Opis:
Niemoc strzelecka Barcelony w tym spotkaniu trwała w najlepsze.Powiny być 3 punkty, ale został 1:) Ale biorąc pod uwagę mecz, który później się odbył to podział punktów jest sprawiedliwy;] Rybson już wie o co chodzi hehe. Dzięki i powo dalej!

Zawodnik meczu:

Nikt specjalnie się nie wyróźnił. Jeśli już to bramkarz Bayernu;]
Rybson

8 kolejka
Rybson Wksrks
Screeny:

Strzelcy:
Ribery
ozil
benzema
C. Ronaldo
Di Maria

Opis: mecz pod dyktando gosci brak form i brzydka gra wynik zasłuzony chociaz sposób zdobywania bramek ... trudno.

dzieki za mecz powodzenia

Zawodnik meczu:
brak

oraz 2 mecz

10 kolejka
Rybson Arczi333

Screeny:

Strzelcy:

Ribery
Ribery
Olic
Ibrahimoviv
Ibrahimowic
cassano

Opis: Kolejny mecz z Arczim i kolejny remis:P fajny mecz lekka przewaga przyjezdnych lecz znowu nie udało sie dowiesc zwycięstwa tym razem Cassano został bohaterem mediolanu...;/ za sprawa gola na wage jednego pkt;P dzieki za mecz i powodzeni dale!

Zawodnik meczu: Cassano

lukasz44
Końcowa tabela w 1 poście.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.