Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 2 01.10- 10.10, kolejki 5-8
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 5
lukasz44
Kolejka 5
Edi092 - Niewczas
lukasz44 - Mlody08
snajper1929 - Tomaj
krzysiu1996 - Edek
Bakel - milerinho
Czubinho - ufo1987
siwers99 - Robcio
Roor1910 - Mani3k
Tsu - ziewiec

Kolejka 6
Mlody08 - Edi092
Tomaj - Niewczas
Edek - lukasz44
milerinho - krzysiu1996
ufo1987 - arczi333
Robcio - Bakel
Mani3k - Czubinho
ziewiec - siwers99
Tsu - Roor1910

Kolejka 7
Edi092 - Tomaj
Mlody08 - Edek
lukasz44 - milerinho
snajper1929 - ufo1987
krzysiu1996 - Robcio
arczi333 - Mani3k
Bakel - ziewiec
Czubinho - Tsu 3-0
siwers99 - Roor1910

Kolejka 8
Edek - Edi092
milerinho - Mlody08
ufo1987 - Niewczas
Robcio - lukasz44
Mani3k - snajper1929
ziewiec - krzysiu1996
Tsu - arczi333
Roor1910 - Bakel
siwers99 - Czubinho

pomarańczowo- przedłużone
niebieski- brak opisu lub niezgodne z szablonem
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem
czerwono- wpisane tylko na główną lub WO (pogrubione)

Regulamin:
CYTAT
2. Gospodarz w terminarzu podawany jest jako pierwszy.
3. Przywileje i obowiązki gospodarza:

- pierwszeństwo założenia gry na serwerze
- wybór stadionu
- wybór strojów (muszą różnić się kolorami)
- wpisanie wyniku w panelu gracza (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu (np. poprzez GG lub e-mail)
- wpisanie wyniku na forum oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 50 znaków (np. "Dobry mecz. Dzięki za grę. Powodzenia w kolejnych meczach."); niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) również spowoduje odebranie 3 punktów za każde ostrzeżenie
Edek
6 kolejka
Edek lukasz44

Początek meczu to ataki gospodarzy, strzał w poprzeczkę Santany dobija Gilardino. Porto błyskawicznie odpowiada bramką Hulka. W 21 minucie ładnym rajdem i strzałem popisuje się, będący w gazie, Santana. Goście ruszają do ataku, Hulk ogrywa obrońców, ale brakuje precyzji. Portugalczycy dwa razy trafiają w poprzeczkę. Na początku drugiej połowy Santana główkuje, nieporadna interwencja bramkarza i jest 3-1. Obie drużyny mają swoje okazje. Cesare Natali świetnie pilnował, w drugiej części, napastników Porto (wg mnie piłkarz meczu). Przeciwnika dobija Gilardino. Jestem zaskoczony dobrą postawą Włochów. Bramka Zanettiego to hidden, nie zaliczamy. Dzięki za grę, powodzenia.
Robcio

Robcio łukasz44

Szczęśliwa wygrana, Łukasz zasłużył na co najmniej remis. Dzięki i powo dalej wink.gif
lukasz44
5
lukasz44 Mlody08

Po prostu nie wiem co powiedzieć, sleep.gif 3-1 a kończy się 3-7. Sam rywal dziwił się jak niektóre sytuacje mogły wpaść ^^^
czubinho
5 kolejka

Czubinho ufo1987

Pierwsza połowa to zdecydowana przewaga gospodarzy, którzy niestety nie udokumentowali tego golem. W drugiej połowie Zdravko Kuzmanović zdobył gola i Stuttgart prowadził. Internacional zdołał wyrównać w 64' a w 70' wyszedł na prowadzenie. 3 minuty później było juz 2-2. W doliczonym czasie gry stało się coś czego żadna drużyna nie chciałaby przeżyć. Zmieniony przed 2 minutami Christian Trash zdobył gola samobójczego. Rozanieleni Brazylijczycy nie zdołali jednak utrzymać wyniku, świetny rajd przeprowadził Pogrebnyak, podał do Kuzmanovica a ten z zimną krwią wykorzystał sytuację.
Dzięki,pozdroo

Piłkarz meczu: Zdravko Kuzmanović- uratował remis piłkarzom ze Stuttgartu

ufo19
CYTAT(czubinho @ Oct 2 2010, 12:02) *
5 kolejka

Czubinho ufo1987

Pierwsza połowa to zdecydowana przewaga gospodarzy, którzy niestety nie udokumentowali tego golem. W drugiej połowie Zdravko Kuzmanović zdobył gola i Stuttgart prowadził. Internacional zdołał wyrównać w 64' a w 70' wyszedł na prowadzenie. 3 minuty później było juz 2-2. W doliczonym czasie gry stało się coś czego żadna drużyna nie chciałaby przeżyć. Zmieniony przed 2 minutami Christian Trash zdobył gola samobójczego. Rozanieleni Brazylijczycy nie zdołali jednak utrzymać wyniku, świetny rajd przeprowadził Pogrebnyak, podał do Kuzmanovica a ten z zimną krwią wykorzystał sytuację.
Dzięki,pozdroo

Piłkarz meczu: Zdravko Kuzmanović- uratował remis piłkarzom ze Stuttgartu

3 bramka Stuttgartu - http://www.youtube.com/watch?v=tmiFCI0UKi4
Matis08
To nie jest lama.
Moim zdaniem
lukasz44
Napewno nie jest, zwykły gol, choć trochę w lamerskim stylu pociągnięty, ale nie ma podstaw do nie uznania go smile.gif
Edek
8 kolejka
Edek Edi

Mecz ze wskazaniem na Valencię. Hiszpanie byli częściej przy piłce, ale napastnicy nie wykazywali wystarczająco zdecydowania pod bramką Boruca. W środku pola Fiorentiny straszna dziura. Piękny gol Jaoquina z ponad 30 metrów, strzał z woleja D'Agostino mógł być piękniejszy, ale piłka zatrzymała się na poprzeczce. Dzięki za grę, powodzenia.
Matis08

6 kolejka

Młody08 Edi092

Screeny

Opis :

Dobry mecz. Na prowadzenie jako pierwsi wyszli gospodarze. Następnie zdarzyła się jedna z dwóch makabrycznych decyzji sędziego, które zaważyły na wyniku. Lekko zahaczony w polu karnym Fernandez dopadł do piłki, lecz sędzia zagwizdał i podyktował rzut karny ;\ . Drugą "znakomitą" decyzją było zakończenie spotkania przy kontrze Ediego... Goście odpowiadali trafieniami, lecz Sporting zawsze był o tę jedną bramkę do przodu. Ważny też jest niewykorzystany karny przez Valencie.

Dzięki i powodzenia w następnych meczach.!

Bohater spotkania :

Matías Fernández

Świetnie dogrywał piłki i mieszał w szykach obronnych przeciwnika. Autor jednej z bramek dla Sportingu.

7 kolejka

Młody08 Edek

Screeny

Opis :

Zacięty mecz. Już w 1 minucie na prowadzenie wychodzą gospodarze. Jednak potem nieznany mi dotąd Papa Waigo strzela śmiesznym lobem (którego nie dogonił obrońca choć piłka leciała powoli) bramkę. Do przerwy 1-1. Tuż po rozpoczęciu ten sam zawodnik następnym lobem zdobywa swoją drugą bramkę w meczu. Wyrównuje Vukcevic po podaniu Liedsona. Niestety ostatnie słowo należało do Edka, który w dość szczęśliwy sposób zdobywa bramkę. Trzeba przyznać, że Fiorentina przeważała w tym spotkaniu, aczkolwiek remis byłby sprawiedliwszym wynikiem smile.gif

Dzięki i powodzenia w następnych meczach.!

Bohater spotkania :

Papa Waigo N'Diayè

Zdobył dwie decydujące o wyniku spotkania bramki.

ufo19
6 kolejka

ufo1987 Arczi3333

Niestety nie zapisał mi się screen ;;/;/ Nie pamiętam strzelców. Wynik to 2:2 po zaciętym meczu choć bramka na 2:2 dla Arcziego to prezent od gospodarzy... Ogólnie zespół całkowicie mi nie leży i o najwyższe cele nie myśle walczyć - pierwsza 10-tka i będzie dobrze...
ufo19
8 kolejka

ufo1987 Niewczas

[IMG=http://img97.imageshack.us/img97/1076/pes62010100312470329.th.png][/IMG]

Tradycyjnie moja defensywa robi wszystko by nie odebrać piłki przeciwnikowi. Mecz ogólnie o dupę rozbić, chaotyczny z obu stron i nic więcej. Kopanina jakich mało...
ziewiec
8 kolejka
ziewiec krzysiu1996

Mecz stał na wysokim poziomie. Szybka wymiana piłki oraz groźne kontrataki powodowały, że mecz był interesujący. Spoglądając na statystyki to Wolfsburg zdobywa zasłużenie 3 pkty. Dzięki za mecz wink.gif
Bakel
Bakel milerinho

Kapitalny mecz. Sytuacja zmieniała się jak w kalejdoskopie o czym może świadczyć zapis goli:
0-1
1-1
2-1
2-2
2-3
3-3
4-3
4-4
4-5
5-5
6-5

Cały czas na styku, cały czas z jednobramkowym prowadzeniem, stratą bądź remisem. Piętnaście minut fantastycznych emocji. Gdyby to miler wygrał to też byłoby to zwycięstwo sprawiedliwe.

My best PES6 game ever! :-D
Milerinho
Milerinho krzysiek

Mecz dobrze sie zaczal dla BvB 2-0 pozniej karny i red dla Khela za faul (pc) od tylu w ogole nie potrzebny. A dalej to juz wpadaly bramki szkoda ze sedzia nie byl konsekwetny poniewaz jeszcze 2x od tylu byl koszony w polu karnym Schalke Barriros lecz sedzia nic nie zagwizdal. Dz powo dalej.
arczi333
7 kolejka

Arczi333 Mani3k

dzieki za niezlą lekcje gray w pesa super mecz dzieki
Roor1910
# 8k

Roor1910 Bakel

Przeciwnik wykorzystał niemal 100% swoich sytuacji, w niektórych dobitnie pomógł mu mój golkiper, co nie zmienia faktu że wykorzystać też trzeba umieć, i za to mu gratuluję. Dzięki
Robcio

Robcio Bakel

Mecz na remis, zadecydowała skuteczność pod bramką z którą zawsze było u mnie kiepsko. Dzięki i gratuluje.
krzysiu101
Kolejka 7
Krzysiu1996 Robcio

Mecz jednostronny. Zdecydowana przewaga piłkarzy z Niemiec. Szachtar bez jakiejkolwiek szansy na bramkę. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.
Edi092
5 Kolejka

Edi niewczas

Po tym przegranym meczu został niedosyt brak tylko szczęścia i świetna skuteczność rywali dała im wygraną w tym dobrym i szybkim meczu. dzięki za meczyk niewczas.
Edi092
Kolejka 7

Edi tomaj

3 strzały celne w bramke gospodarzy i dwie bramki gdyby nie forma na czerwno strzelca dwóch bramek Soldado to ten mecz mógł się potoczyć zupełnie inaczej gdyż Goście nie mogli narzekać na sytuacje do strzelenia bramek zabrakło im zimnej krwi i szczęścia.Pochwalić moge postawie mojego bramkarza któryś już raz z rzędu. Dzieki za meczyk Tomaj

tomaj
6
Tomaj Niewczas

Mecz ten można by określić jednym wielkim słowem: PARODIA. Tak dzisiaj wyglądała gra Zenitu. Do utraty pierwszej bramki nie było tak źle. S tym że potem przyszły 3 bliźniacze bramki, przy których obrona spisywała się gorzej niż słupki treningowe, a bramkarzowi wydawało się chyba, że umie latać. Na dodatek nie wykorzystany karny Lazovica. Druga połowa to dalsze takie same ataki skrzydłem gości, jednak tym razem bramki padały pod świetnych podaniach prostopadłych w środku boiska.
Tsu
5 kolejka
Tsu Ziewiec

Wyrownane spotkanie o golach dla obu ekip decydowaly glownie bledy w obronie.
thx/pozdro

6 kolejka
Tsu Roor1910

Kolejne wyrownane spotkanie szkoda tylko ze zabraklo szczescia w kilku sytuacjach
thx/pozdro
lukasz44
kolejka 7
lukasz44 Milerinho.

Mogłem pokusić się o wygraną, ale niejaki Moutinho w sytuacji gdzie miał mnóstwo czasu strzela lame, klątwa ? Hmm to nie przesada biggrin.gif

Ogólnie mecz dziwny wpadało byle co, zero ładu składu, jedynie debilne błędy z obu stron. pozdro i do rewa.

Tsu
8 kolejka
Tsu arczi333

W 1 polowie wyrownane spotkanie w drugiej wiecej zagrozenia stwarzal Besiktas na szczescie Tim Howard swietnie bronil i miedzy innymi dzieki jego dobrej postawie udalo zdobyc sie 3 punkty.
krzysiu101
Kolejka 5
Krzysiu1996 Edek

Mecz wyrównany. W 1 połowie przewaga Schalke, w 2 Fiorentiny. Dziękuję za mecz i powodzenia w dalszych rozgrywkach życzę smile.gif
Milerinho

8 kolejka
Milerinho Mlody08

W końcu maszyna niemiecka się zazębia spokój w grze i przyjemność z klejonych akcji dały wysoką wygraną nad obecnym mistrzem ligi. Dzięki powo dalej. rolleyes.gif

Matis08
Co tak skromnie Milo ?

Rozgromiłeś mnie , aż wstyd być w tej 1 lidze. Fakt, że ostatnie 2/3 bramki padły już w przewadze. Ale to nie umniejsza faktu, że zdeklasowałeś mnie na całej długości meczu.

GRATY !
Mani3k
Mani3k Czubinho

Stracona bramka w początkowych minutach spotkania wprowadziła wiele nerwowości w poczynania gospodarzy.
Mimo przewagi i wielu dogodnych sytuacji, nic nie chciało wpadać do sieci.
Być może wynik byłby inny gdyby nie fakt iż w początkowych minutach spotkania z powodu kontuzji boisko musiało opuścić 2 kluczowych graczy drużyny tureckiej.
Niesmak pozostał po tym spotkaniu.
Dzięki, powodzenia.
ziewiec
6 kolejka
ziewiec siwers99

Mecz pod kontrolą Wolfsburga, który raz po raz nęcił obronę przyjezdnych. Wynik osiągnięty dzięki mega skuteczności gospodarzy. Dzięki za mecz wink.gif
siwers99
8 kolejka:

siwers99 Czubinho

Prowadziłem 2-0 i dążyłem do trzeciej bramki lecz na początku drugiej połowy pomimo mojego migania rywal strzelił po rzucie rożnym bramkę na 2-1(Czubinho mowil że nie widział mojego migania) i to podlamało gospodarzy i dali sobie strzelić kolejne dwie bramki. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.
Mani3k
Mani3k snajper1929

Nie ma co się zbytnio rozpisywać nt tego spotkania.
Standardowy styl... wyczekiwanie rywala i groźne kontrataki.
Przewaga Galatasaray była bezdyskusyjna (68% posiadania piłki) jednak nie przełożyło się to na zdobycz bramkową.
Mecz 'przegrany' po raz kolejny w doliczonym czasie gry.
Dzięki, pozdr.
snajper1929
snajper tomaj

Kluczowe były interwencje Volkana przy stanie 2:2 w końcu się spisał i dzięki temu koledzy z pola odskoczyli wkrótce po jego paradach.
snajper ufo

Sprawiedliwy wynik chociaż gdybym w kilku sytuacjach zachował się lepiej to odniósłbym niesprawiedliwe zwycięstwo wink.gif
siwers99
siwers99 Robcio

Z przebiegu meczu to punkt zdobyty przez gości, dwa stracone przez gospodarzy. Dzięki,powodzenia!
Roor1910
Kolejka 5

Roor1910 Mani3k

Mecz myślę na remis, jednak to gospodarze okazali się skuteczniejsi i inkasują trzy oczka w ważnym meczu.
siwers99
7k.

siwers99 Roor1910

Nie mam screena w 70 minucie nas rozłaczyło, bo przerwało Roorowi połaczenie z internetem. Było wtedy 2-1 dla Marsyli.

Bramki:

Marsylia:
Andre Ayew i Loic Remy

Bayer:
Kiessling

Dograne 20 minut:

Marsylia:
Loic Remy

Bayer:
Derdiyok

Spotkanie wyrównane i szybkie. Obie drużyny gryzły trawę i mogł ten mecz podobać się ich sympatykom. Dzięki za mecz i powodzenia dalej;)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.