Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kolejna edycja na jakim patchu
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE
Cinek
Witam.Jak wiadomo prawdopodobnie kolejna edycje ligi bedziemy grac na patchu ligi polskiej.Niestety :/ .Moim zdaniem wybor rownych druzyn europejskich bedzie latwiejszy i bardziej wiarygodny jesli chodzi o umiejetnosci.Prosilbym o udzielanie opinii na czym lepiej grac bo wg mnie liga polska to porazka wink.gif
Czarny
ej byl juz ten temat walkowany... :evil: :arrow: http://board.issonline.pl/viewtopic.php?t=1613
wiec po ch.. zakladasz nowy taki sam... :twisted:
koles to chyba ty jestes jakis nawiedzony...
wszystkie decyzje juz zapadly, czy z twoim przeciw czy nie laugh.gif
elo
Cinek
Czarny przestan pisac tyle postow bo jestes nowy a wiekszosc z tych postow to idiotyckie paranoje z ktorych sie smieja forumowicze i wyrabiaja sobie o tobie zdanie..a w wiekszosci te zdanie jest negatywne wiec jak masz zamiar pisac takie glupoty to nic nie pisz-to dla twojego dobra.wg mnie to zolta kartka nalezy sie tobie od dluzszego czasu ..w sumie niewiem bo moze ja juz dostales! niestety niemam tyle czasu co ty(pewno masz 10-15 lat -sorka dla madrych 15-o latkow) wiec niemoglem wiedziec ze ten temat juz byl.wiec glupie gownarzerskie teksty zostaw dla siebie laugh.gif .
gutted
Tylko liga polska - decyzja juz zapadla cinek. O wybor druzyn nie masz co sie martwic - beda rowne. Pisalem o tym juz pare razy.
Cinek
Ok teraz juz wiem chodz dzis po rozmowie z Bakelem wywnioskowalem ze na 100% nie jest to pewne stad moj temat.A wiec niestety liga polska :/
Czarny
to ze jestes dluzej na forum gowno dla mnie znaczy jezeli wogole sie nie orientujesz i zakladasz debilne tematy ktore juz byly walkowane... nie masz pojecia ile mam lat wiec nie pisz bzdur bo sam gowniarzerka zajezdzasz. A to ze forumowicze sie smieja to mi lata wiesz gdzie...
Cinek
To ze ci lata ..czyli krotkie okreslenie twojej osoby biggrin.gif pozdro wink.gif
boberto
Czarny wez wyluzuj bo nawet jak masz wicej lat to zachowujesz sie jabys mial 8. Jak ci to lata ze sie forumowicze smija to nie pisz nic na forum tylko je sledz bo tylko nabijasz sobie posty na forum od miesiaca i juz ponad 200 postow laugh.gif
Bart0o0sh
Kurwa ty czarny jakis problem chyba masz ze swoja osoba tongue.gif piszesz huj wie o czym i sie kozaczysz jak jakas pizda...

ps. Cinek se moze pisac co chce w przeciwienstwie do ciebie wink.gif biggrin.gif hehhe

elo
Aros
Gem, set, mecz ...

Pożegnajmy godnie Czarnego!

Ban na 2 tygodnie.

Aros
kemot
I bardzo dobrze...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.