Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z wczytaniem save
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2010 > Problemy z edycją
dani34
Witam
Zrobiłem właśnie formata , i mam windows 7 x64.Wszytsko najnowsze stery stery.Przed formatem zachowałem sobie folder Konami-> save oraz cały naajnowszy kitserver.
Gra przed formatem włączała sie i chodziła idealnie gdzie miałem wgrane wsystskie Official patache wraz z 1.03 plus Witaminka(crack) od master rafael.
Teraz przy instalacja postępowałem tak:
1.Zaisnatlowałem Pesa 2010
2.Wgrałem cracka i właczyłem gre aby utworzył sie folder Konami.
3.Zainstalowałem Wszytskie pokolei OFFicial patche 1.01, 1.02 1.03 i wgrałem Witaminke cracka od master rafael do Z DLC 1.03
4.Włączyłem gre-> wssytsko śmiga i wyłaczyłem.
5.Podmieniłem cały folder konami( zapisany wczesniej przed formatem) do nowo utworzonego.Odpaliłem gre
6.Jednak przy Loadowaniu save( dokłądniej starych formacji które przed formatem sobie zapisałem na dysku).wyskauje komunikat: " ZAPisane dane sa uszkodzone "
i niemoże tych ustawień zaloadować
.

Może ktoś pomóc bo napewno nietylko ja mam taki problem,gdyż wiele osób zdążyło zrobić format i zachowac sobie stare save.
Z góry wszytskim dziekuje za POMOC!!
novastar
Nie chcę Cie martwić, ale jeżeli na 100% przed formatem i po formacie miałeś tą samą wersję, a teraz wyskakuje taki błąd to już nic nie zrobisz. Ewentualnie spróbuj jeszcze raz zainstalować PESa ...
dani34
CYTAT(novastar @ Feb 22 2010, 19:54) *
Nie chcę Cie martwić, ale jeżeli na 100% przed formatem i po formacie miałeś tą samą wersję, a teraz wyskakuje taki błąd to już nic nie zrobisz. Ewentualnie spróbuj jeszcze raz zainstalować PESa ...

No ale nierozumiem czemu?? W 2009 tak robiłem i niebyło problemu a też wychodizły official patche konami.Musi być jakies wyjście albo poprostu trzeba coś robić w jakiejś kolejności a ja może źle sie do tego zabrałem( chodzi mi o kolejność instalowania official patchy i cracków ,wraz z włożeniem save i włączeniem gry )
novastar
Spróbuj jeszcze raz zainstalować PESA -> Zainstalować patcha 1.03 -> wgrać witamine do 1.03 -> sciagnac DLC automatycznie poprzez system settings -> download.
Wtedy wgrać starsze savy.
dani34
CYTAT(novastar @ Feb 23 2010, 11:32) *
Spróbuj jeszcze raz zainstalować PESA -> Zainstalować patcha 1.03 -> wgrać witamine do 1.03 -> sciagnac DLC automatycznie poprzez system settings -> download.

Ale wcześniej rozumiem instalować po kolei patche konami 1.01 i 1.02 ??A mógłby ktoś zapodać linkiem do cracka patcha 1.03( bo miałem już różne cracki i na niektórych mogłem sobie sejvować ustawienia formacji i ustawienia zawodników ,a na innych wogle niechciał sejvować tych ustawień przed meczem w formation settings ????

dani34
CYTAT(novastar @ Feb 23 2010, 11:32) *

DZIAŁAAAAAAAAAAAAAAAAA.DZIĘKi NOVASTAR.Aczkolwiek zrobiłem to tak ja mówisz:zaisnatlwoałem witaminke->pózniej wszedłem do downloadu żeby pobrał co ma pobrać ale okazało sie że pobrał (jakiegoś patcha 02.2010,aktualizujący składy i buty tylko ale gitara.Tego DLC niemam nadal w konami/save/download ale w sumie go nawet niechciałem mieć bo on jest do grania przez sieć ,a ja mam pirata więc i tak mi nic z niego.Zresztą ręcznie można go dodać.

Na końcu oczywiście wsadzamy sobie ręcznie plik EDIT do folderu save
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.