Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: kurwa
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
#KubA#
ten pes to jest pojebana gra. Casillas broni sytuacje 110% a tu nagle VdV z 40 m pokonuje Valdesa strzałem w okienko biorąc zamach z miejsca.
Co za gra, naprawde to jest żałosne...
artu
haha znam ten bol smile.gif ale trzeba sie juz przyzwyczaić to takich rzeczy, mi akurat dzisiaj szło, ale czasem też się wku***** jak nie wiem co na takie rzeczy

i czasem można poczuć że te najlepsze teamy typu manu chelsea real są skazane z gory na zwycięstwo, jakbyś nie grał
#KubA#
Dobra sram na to czy dostanę bana, ale już mnie kurwica trafia. Ta gra jest po prostu pojebana; bramkarze, decyzje sędziego(!!!!) no kurwa! Co to wogóle ma być? Ta gra jest tak niedopracowana, FIFA na PC może i jest brzydka, ale tam nie ma takich rażących błędów...Gdzie ja mam się zwrócić? KONAMI pewnie codziennie dostaje z 1000 maili z zarzutami wydania na rynek gówna. Rozumiem, że to tylko gra, ale po tych kilku miesiącach grania można z czystym sumieniem stwierdzić, że ta gra to jedno wielkie, JEBANE gówno.
jaro9
CYTAT(#KubA# @ Feb 27 2010, 17:32) *
Dobra sram na to czy dostanę bana, ale już mnie kurwica trafia. Ta gra jest po prostu pojebana; bramkarze, decyzje sędziego(!!!!) no kurwa! Co to wogóle ma być? Ta gra jest tak niedopracowana, FIFA na PC może i jest brzydka, ale tam nie ma takich rażących błędów...Gdzie ja mam się zwrócić? KONAMI pewnie codziennie dostaje z 1000 maili z zarzutami wydania na rynek gówna. Rozumiem, że to tylko gra, ale po tych kilku miesiącach grania można z czystym sumieniem stwierdzić, że ta gra to jedno wielkie, JEBANE gówno.

To niegraj w to tongue.gif Przeżuć sie na PES 6 smile.gif
lukasz44
Popieram, jeżeli chcesz zagrać w naprawdę fajną kopanke ściągaj pesa6 i wgraj patcha...
#KubA#
Wiem, nawet mam PESA 06 na dysku bardzo przyjemna gierka tylko, że musiałbym wszystko od nowa ustalać co zajęło by mi parę godzin.Wiem, że są patche, ale mam swoje statsy, które dodatkowo robiłem z 10 godz więc szkoda mi czasu na to poświęconego...W tą grę to można tylko pograć ze znajomym na 1 kompie, bo przynajmniej człowiek w połowie może trzymać nerwy na wodzy i poważnym błędem pozostaje już "tylko" sędzia. Ta gra świetnie zabija czas, chce się w nią grać, ale po 5 minutach meczu wkurwiony człowiek ją wyłącza. KONAMI przegina i traci klientów co roku, którzy grają w PES-a 6. Czemu te debile nie mogą tej gierki odswieżyć? To by było coś. A tak trzeba czekać rok i albo z przymrużeniem oka grać albo wypieprzyć od razu z dysku, bo na to, że będzie o 180 st. nie liczę. Nie cierpię tego słowa, ale tu nic innego nie pasuje: ŻAL
Orange_91
60% w nagrodę. Na przyszłość proponuję trochę pomyśleć zanim założysz temat i napiszesz coś na forum. Jeżeli się nie dostosujesz to będziemy musieli się pożegnać.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.