Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wywala z gry przy połaczeniu!
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Problemy z grą online
Mateusz13
Mam problem chciałbym pograć w PES6 przez neta zrobiłem tak.

to wrzuciłem w te miejsca jak kolega pisał.

mój komputer->c->windows->system32->drivers->etc-> i klikasz prawym przyciskiem myszy na hosts, otwierasz przez notatnik i kasujesz co tam masz

wklejasz to :

188.165.34.1 pes6gate-ec.winning-eleven.net
210.249.144.166 we9stun.winning-eleven.net

W antywirusie wcisnałem zakoncz i pokazało, że jest nie aktywny.

Gdy wchodze w pesa 6 wlaczam siec pokazuje się testowanie to znika i gra sie wylacza...

Prosze o pomoc chciałbym bardzo pograć w PESA przez neta!!!???

Od czego to zależy MENU złe nie mam pojecia!
Boltex
Pro Evolution Soccer 6 Gra w Sieci

Wstęp:

Poradnik napisałem dla osób które by chciały jeszcze pograć w PES6.Pisze to do osób które miały konto na oryginalnych serverach KONAMI i chciałby jeszcze raz spróbować swoich sił lecz tym razem na prywatnym serverze.No to zaczynajmy!!

Wpierw wchodzimy w Mój Komputer na dysk systemowy, u mnie dysk C:\
Wchodzimy w następną lokalizacje
KOD
C:\WINXP\system32\drivers\etc

i otwieramy plik hosts notatnikiem.
Nasz plik hosts wygląda następująco:

KOD
# HOSTS file created by themoonrat (www.moonrat.co.uk - themoonrat at hotmail dot com) for GOALSERVER6
# Thanks to the legend that is reddwarf for getting this working! (http://halsten.kamibu.com/forum/index.php?board=5.0)
# Why not join the Pro Super Leauge community at www.prosuperleague.com?

127.0.0.1 localhost

Na koncu zaraz za 127.0.0.1 localhost dopisujemy

210.249.144.166 we9stun.winning-eleven.net
217.112.88.118 pes6gate-ec.winning-eleven.net

Następnie wchodzimy na stronę podaną poniżej i rejestrujemy się.
KOD
http://www.pes6j.net/forum/index.php

Po rejestracji powinien przyjść e-mail aktywujący konto.Po aktywacji konta strona z forum ma być cały czas otwarta i musiy być zalogowani, w przeciwnym razie nie pogramy sobie na prywatnym serverze.

Jak wejść na server?
Odpalamy stronę z forum którym podałem powyżej oraz się logujemy.Po zalogowaniu przeglądarkę minimalizujemy do paska a następnie odpalamy Pro Evolution Soccer 6 (Grę).Wchodzimy w menu główne sieć.
W polu z hasłem wpisujemy byle co i klikamy enter by nas zalogowało.Następnie tworzymy swój własny profil dzięki któremu będziemy zdobywali pkt za każdy mecz itp.W profilu można również zobaczyć ile meczy graliśmy, ile przegraliśmy wygraliśmy itp.

Co dalej?

Wchodzimy na server Beta ,następnie na Europa 1 ,ewentualnie jeżeli będzie zajęty to Europa 2.Potem po lewej stronie tworzymy swój pokój gry by inni gracze mogli z nami zagrać, lub możemy dołączyć sami do jakiegoś istniejącego.Następnie potwierdzamy gre z danym graczem ustawiamy mecz wybieramy drużyny, ustawiamy składny no i gramy.

W razie problemów proszę pisać w tym temacie, oraz zapraszam do komentowania mojego poradnika.

Poradnik by Boltex

Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.