Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Grupa C
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > Remes Puchar Polski
tomaj
Mecze rozgrywamy do 20 stycznia. Prosze zapoznać sie z regulaminem turnieju : http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=16975 Szablon prezentacji wyników: http://board.issonline.pl/index.php?showto...mp;#entry305744

Numery GG:

siwers99- 8995443:
Tomaj- 11343679:
Czubinho- 5885642:
Bakel- 4191885:
ziewiec- 11428962:

Tomaj Bakel

Typowy mecz polskiej ligi. Mało sytuacji bramkowych, dużo walki w środku pola.
Wpierw Sotirovic w ostatniej akcji pierwszej połowy przejął bezpańską piłkę i mógł się pytać bramkarza, w który róg bramki ma strzelać. Drugi gol został zapisany na konto Janusza Gancarczyka, ale ten zagrywał piłkę wzdłuż bramki, którą w jej światło skierował bramkarz gości

Bakel Tomaj

Antybohaterem tego spotkania okazał się bramkarz gości. W obu sytuacjach sam na sam mógł pokazać się z lepszej strony, natomiast przy drugim golu zaprezentował jakie to ma dziurawe ręce. Mecz był żwawszy i było w nim więcej akcji niż w pierwszym.
tomaj
Tomaj Czubinho

Niestety brak screenów sad.gif
Strzelcy: J. Gancarczyk oraz Frankowski

Bardzo wyrównany mecz. W pierwszej połowie mimo wyniku 1:0 lepsi byli goście, którzy w drugiej połowie doprowadzili do remisu.

Czubinho Tomaj

Bramkarz Śląska w pierwszej połowie się dwoił i troił aby nie stracić gola. Na szczęście zawodnicy Śląska szybko w drugiej połowie objęli prowadzenie, które potem podwyższyli dokumentując w ten sposób swoją dość dobrą grę.
czubinho
Czubinho Ziewiec

Przed meczem byłem ciekaw jaki styl prezentuje Ziewiec, i to właśnie on strzelił pierwszą bramkę w 28 minucie. Bramkę na 1-1 zdobył Frankowski. Nic w meczu w 2 połowie się nie zmieniło więc na tablicy widniał wynik 1-1

Czubinho Ziewiec

Skrina nie ma bo mam dzis dzień czarnego ekranu
strzelcy:
ARKA:Sokolowski II; Sakaljev;Wachowicz
JAGA:Frankowski

Rewanż z Ziewcem zacząłem wyśmienicie, po trójkowej akcji moich zawodników bramkę strzelił bardzo skuteczny w tych rozgrywkach Frankowski. Potem nie było tak różowo, Ziewiec strzelił 3 bramki i po meczu
Brak skuteczności z mojej strony gdyż kilka razy miałem dobre sytuacje do wykorzystanie

Pozdroo
siwers99
Czubinho wstawiaj miniaturki screenów
Bakel
Bakel ziewiec

ziewiec Bakel

CYTAT
W obu meczach ziewiec miał swoje szanse i z pewnością zasłużył na strzelenie przynajmniej jednego gola. Szczęście było dziś po mojej stronie. Bardzo dobre mecze w wykonaniu napastników bytomskiej Polonii.

Bakel Czubinho

CYTAT
Początek pierwszego meczu to festiwal błędów. Dużo strat, bezmyślnych, niedokładnych podań z obu stron. Sytuację, jako pierwszy, opanował Czubinho, gdy po szybkiej kontrze Frankowski dostawił nogę i było 1-0. Druga bramka również padła łupem Franka. Swój udział miał też przy trzeciej, gdy po jego główce piłka odbiła się od słupka, pleców bramkarza i wpadła do sieci. Polonia grała słabo, nerwowo, a jedyne sytuacje miał Trzeciak, jednakże bramkarz Jagi świetnie wyłapał jego strzały. Zasłużone zwycięstwo rywala

Czubinho Bakel

CYTAT
Drugi mecz to duża mobilizacja w mojej strony. Miałem świadomość, że 2 przegrane mecze mogą skomplikować moją sytuację w grupie. Od początku grałem wysokim pressingiem, który przynosił efekty. Niestety, trafiłem na wybitną formę golkipera białostocczan, wyjmował on niemożliwe do wybronienia piłki i do przerwy było 0-0. W drugiej połowie strzelecki impas udało się przełamać Zielińskiemu. Ten sam zawodnik, w bliźniaczy sposób ustalił wynik meczu. Jagiellonia w końcówce miała kilka dobrych sytuacji po centrach, ale Franek nie był już tak zabójczo skuteczny jak w pierwszym meczu.
Bakel
Poglądowa tabela naszej grupy:

ziewiec
Tomaj ziewiec

Screen z 1szej połowy bo nas rozłączyło:

2połowa:

Strzelcy : Gancarczyk,Kaczmarek (bramkarz z karnego), Sotirovic
tomaj
Wynik potwierdzam. Strzelcem pierwszej bramki jest Marek Gancarczyk, nie Janusz jakby co.

Co do przebiegu meczu, to Śląsk szybko ustawił sobie całe spotkanie. Wpierw w pierwszej połowie na samym początku zdobył gola, co skutecznie spowolniło Areczkę. Początek drugiej połowy to też szybki gol Sotirovica. Przez te bramki Śląsk spokojnie kontrolował grę aż w końcu po złym wybiciu piłki bramkarza gości Vuk został sfaulowany w polu karnym, a Kaczmarek wzorem Butta czy Ceniego umieścił pewnym strzałem piłkę w bramce.

A i był to mecz numer #14
siwers99
mecz nr 15 :

Czubinho siwers99

Całkowita przewaga w meczu . Świetna postawa Sandomierskiego i bierna napastników sprawila że padła tylko jedna bramka.

mecz nr: 5:

siwers99/b] [b]Czubinho

Po pierwszej połowie Czubinho miał czarny ekran i byl wynik 2-1 dla mnie:

Piast bramki:
Jagiellonia bramki:

Smektała i Olszar
Tumicz

Screeny z drugiej połowy:
tomaj
Siwers99 Tomaj

Po bramkach można sądzić, że mecz trwał tylko 10 min, jednak to nie prawda. Jak na polską ligę był to bardzo ciekawy mecz. Dużo walki, ale bez fauli i brutalnej gry. Mimo, że Śląsk zdobył pierwszy gola, to na początku spotkania Piast był lepszy, jednak goście w drugiej połowie się przebudzili i grali troszkę lepiej.

Tomaj Siwers99

Tym razem to Śląsk zaatakował z większym animuszem i pierwszy strzelił gola, na którego jednak Piast szybko zareagował. Mimo iż Śląsk był częściej przy piłce, to Piast stwarzał większe zagrożenie.

W obu meczach antybohaterem był bramkarz Śląska Kaczmarek i był zmieniany przez Vazgece, który ratował swój zespół w kilku sytuacjach.

Uważam, że wyniki remisowe są jak najbardziej sprawiedliwe.

Dzięki za gre.
ziewiec

ziewiec siwers

tomaj
Ziewiec Tomaj

Arka w tym meczu nie miała za dużo do powiedzenia. To goście prowadzili grę o czym świadczy chociażby procent posiadania piłki 61 do 39. Oba gole dla wrocławian strzelił z główki Szewczuk. Co ciekawe, w rozgrywkach Remes Puchar Polski były m.in. Lechita ma na swoim koncie już 3 zdobyte gole, z czego wszystkie strzelone z główki.
Tym samym Śląsk rozegrał wszystkie swoje mecze grupowe i zdaje się, że może bezpiecznie szykować się do kolejnej rundy biggrin.gif
siwers99
mecz nr 10:

siwers99 ziewiec

W obu spotkaniach biłem głową w mur. Wysokie posiadanie piłki w obu meczach na nic się zdało. Doskonale grająca defensywa Arki z Bledzewskim w bramce była nie do zdobycia. Na poprzecze i słupkach po strzałach Gliwiczan można szukać jeszcze wgięć na konstrukcji bramki.

Bakel
tomaj
Oj, widzę że zapowiada się ciekawy dwumecz o awans, Siwers99 vs Bakel
siwers99
nom świetne mecze się zapowiadająwink.gif
siwers99
Bakel siwers99

Świetne spotkanie , mnóstwo walki na każdym metrze boiska . Bramkę na 1-0 strzelają Bytomianie po błedzie krycia w obronie Piasta i po rzucie rożnym wpada bramka. Piast Gliwice postawił wszystko na jedną kartę i juz w pierwszej akcji doprowadza do wyrównania. Następna akcja to kopia tej która przyniosła bramkę ale jednak świetnie Skaba interweniował. Najbardziej w pamięci zostala mi sytuacji z 90 minuty kiedy Bojarski wychodzil na pozycje sam na sam ale zostal powstrzymany przez świetnie grającego Skabe. Mecz jak najbardziej na remis i napastnicy obu ekip mogli się pokusić o bramkę więcej.

siwers99 Bakel

Jeszcze lepsze spotkanie niż to pierwsze. Od pierwszych minut Piast narzucił swoj styl. W początkowych minutach ultraofensywnym ustawieniem przyćmił obronę gości i pierwsze dwie akcje dały gospodarzom wynik na tablicy 2-0. Mnóstwo sytuacji w kolejnych minutach zostało nie wykorzystanych jak i w druzynie przeciwnika który groźne kontrował. Jeszcze w pierwszej połowie po jednej z kontr padła kontaktowa bramka. Drugą połowa to już swoiste święto futbolowe , obie drużyny stwarzały sobie klarowne sytuacje i w ich strzalach niewiele brakowało. Aż w 81 minucie Zieliński urwal się obronie gospodarzy i uderzył i fatalnie interweniujący Szmatuła wbił sobie piłke do bramki.

Można powiedzieć że w obu spotkaniach było wszystko , począwszy od ładnych bramek, przez dryblingi , odbiory a kończąc na kuriozalnych sytuacjach.
Derby Śląska napewno wybiły się ponad poziom innych meczów szarej polskiej piłki.

Dzięki za mecze i gratuluje awansu wink.gif
Bakel
Również dziękuję za emocjonujące mecze. Zwłaszcza sytuacja Bojarskiego w ostatnich sekundach pierwszej połowy zapadła mi w pamięci wink.gif
lukasz44
Rozgrywki w Grupie C zostały zakończone. Do ćwierćfinału awansowali Tomaj (Śląsk Wrocław)
i Bakel (Polonia Bytom).

Końcowa tabela:

Dziękuje za szybkie rozegranie meczów, to się ceni !
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.