Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z zapisywaniem stanu gry i powtórek
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Konsole
potek82
Witam!
Zakupiłem oryginalną wersję (anglojęzyczną) PES 2010 na PlayStation2 i mam problem z zapisem: nie mogę zapisać własnego profilu, stanu gry ani powtórek. Przy próbie zapisu pojawia się komunikat o wystąpieniu błędu. Karta pamięci nie jest na pewno uszkodzona ponieważ w innych grach nie mam problemu z zapisem. Ma może ktoś podobny problem? Z góry DZIĘKUJĘ za pomoc!!!
emti16
Być może karta w slocie ci się obsunęła. Sprawdź dobrze. Ja też parę razy po wyjęciu karty i włożeniu jej z powrotem musiałem ją poprawiać, wtedy jest wykrywalna.
potek82
CYTAT(emti16 @ Dec 28 2009, 12:35) *
Być może karta w slocie ci się obsunęła. Sprawdź dobrze. Ja też parę razy po wyjęciu karty i włożeniu jej z powrotem musiałem ją poprawiać, wtedy jest wykrywalna.

Nie, to na pewno nie w tym problem bo wyświetla mi się komunikat że karta pamięci jest znaleziona.
cordoba
A może nie ma już miejsca na karcie?
Spróbuj usunąć jakieś wpisy z gier w które nie grasz,jak będzie trochę więcej wolnego miejsca spróbuj ponownie zapisać profil a następnie stan gry.
potek82
CYTAT(cordoba @ Dec 29 2009, 16:05) *
A może nie ma już miejsca na karcie?
Spróbuj usunąć jakieś wpisy z gier w które nie grasz,jak będzie trochę więcej wolnego miejsca spróbuj ponownie zapisać profil a następnie stan gry.

To niestety też nie w tym problem bo przy próbie zapisu wyświetla się ile potrzeba miejsca na karcie a ile jest jeszcze wolnego i wolnego jest wystarczająco.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.