Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Prośby o przełożenie terminu rozegrania spotkań.
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 2
Orange_91
W tymże temacie zgłaszamy niemożność rozegrania spotkania w terminie.

Forma powinna wyglądać następująco:

Kolejka:
Mecz:
Powód:

Jako powodu nie podajemy np. " nie mogliśmy się ze sobą zgrać" takie uzasadnienie nie będą w ogóle brane pod uwagę. Jako powód możemy podać np. pilny wyjazd, chorobę itp. Prośby o przedłużenie nie można nadużywać w przypadku gdy zauważymy, że ktoś tego nadużywa to jego prośby nie będą brane pod uwagę.
Kubbas
Ja proszę o przedłużenie o jeszcze dwa dni meczu z łukaszem, jak ja rozgrywałem kilkanaście spotkań do ligi to jego na necie nie było, znowu jak on był to mnie nie było.

Mogę to udokumentować rozmowami.
p@blo
pablo109-bobex77

Prosze o przedluzenie tego meczu. mecz bylby rozegrany ale padl mi router i dopiero w piatek wieczorem mialem internet. Mecz zostanie rozegrany jutro.
JustMe1987
Prosze o przedluzenie terminu na rozegranie spotkan. Od piatku walcze z jakims mega silnym zatruciem czy tez grypa zoladkowa wacko.gif Nie jestem w stanie rozegrac moich meczow ani z ligi ani z pucharu. Trudno mi na ta chwile powiedziec kiedy bede w stanie nadrobic zaleglosci bo po to juz 3 dzien a nie widac zadnej poprawy unsure.gif

Prosze o wyrozumialosc " cool.gif "
Orange_91
CYTAT(p@blo @ Nov 8 2009, 13:26) *
pablo109-bobex77

Prosze o przedluzenie tego meczu. mecz bylby rozegrany ale padl mi router i dopiero w piatek wieczorem mialem internet. Mecz zostanie rozegrany jutro.

Przedłużam do 10.09.09r.

CYTAT(JustMe1987 @ Nov 8 2009, 15:47) *
Prosze o przedluzenie terminu na rozegranie spotkan. Od piatku walcze z jakims mega silnym zatruciem czy tez grypa zoladkowa wacko.gif Nie jestem w stanie rozegrac moich meczow ani z ligi ani z pucharu. Trudno mi na ta chwile powiedziec kiedy bede w stanie nadrobic zaleglosci bo po to juz 3 dzien a nie widac zadnej poprawy unsure.gif

Prosze o wyrozumialosc " cool.gif "

Przedłużam maksymalnie do 13.09.09r. mecze z jarkiem i snajperem.
lowrider
Kolejka: cos z przedziału 25-28
Mecz: JustMe i kfg
Powód: powrócił problem ze zmianą IP osiedla, na ktorym są poblokowane porty
Kubbas
Kolejka: ta najnowsza ;]
Mecz: Kubbas - Miler
Powód: jakoś tak wyszło, że się nie stykneliśmy na meczyk, mieliśmy dzisiaj grać, ale też się nie udało, gadałem z Milerem i mówił, że jakby co się przedłuży, a więc proszę o czas może do czwartku?

Miler się podpiszę pod tym pewnie wink.gif
Milerinho
Zgadza sie w tym terminie nie bylo nam dane zagrac wiec prosba o przedluzenie.
Mysle ze do wtorku spokojnie pykniemy.
Tomaszzz
snajper - Tomaszzz

Wcześniej się nie spotkaliśmy, wczoraj spotkaliśmy się, ale ja nie mogłem grać. Myślę, że do środy na 100% będzie zagrany mecz.
snajper1929
snajper - bobex (liga plus puchar)

Prosze o przedłużenie kolega jakoś nie mógł dla mnie znaleźć czasu i miał jakieś problemy
dikhet
kol. 28

dikhet - jarek

klopoty ze znalezieniem czasu przez rywala, postaramy sie rozegrac mecz w dwoch najblizszych dniach
Orange_91
CYTAT(lowrider89 @ Nov 14 2009, 21:17) *
Kolejka: cos z przedziału 25-28
Mecz: JustMe i kfg
Powód: powrócił problem ze zmianą IP osiedla, na ktorym są poblokowane porty

Przedłużam, tylko postaraj się to rozwiązać jak najszybciej.
jarek
Proszę o przedłużenie terminu moich meczy z tygodnia 8-mego...nie jestem w stanie teraz grać gdyż nie posiadam teraz sprzętu do grania...dopiero od czwartku będę mógł grać...mam nadzieję że moja prośba zostanie rozpatrzona pozytywanie gdyż jak dotad problemów z rozgrywaniem spotkań nie miałem wink.gif
Orange_91
CYTAT(jarek @ Nov 21 2009, 22:19) *
Proszę o przedłużenie terminu moich meczy z tygodnia 8-mego...nie jestem w stanie teraz grać gdyż nie posiadam teraz sprzętu do grania...dopiero od czwartku będę mógł grać...mam nadzieję że moja prośba zostanie rozpatrzona pozytywanie gdyż jak dotad problemów z rozgrywaniem spotkań nie miałem wink.gif

Przedłużam. Masz czas na nadrobienie meczy z tygodnia 8 do 29.11 czyli zakończenia 9 tygodnia.
lowrider
kolejka: 36
mecz: lowrider89 - snajper1929
powód: w razie czego proszę/prosimy o przedłużenie ze względu na problemy z graniem bez lagów, które jak narazie jest niemożliwe. Może zagramy jeszcze dziś, ale post wolę napisać...

pozdro.
Orange_91
CYTAT(lowrider89 @ Nov 29 2009, 11:42) *
kolejka: 36
mecz: lowrider89 - snajper1929
powód: w razie czego proszę/prosimy o przedłużenie ze względu na problemy z graniem bez lagów, które jak narazie jest niemożliwe. Może zagramy jeszcze dziś, ale post wolę napisać...

pozdro.

Przedłużam, ale rozegrajcie to w ciągu kilku najbliższych dni.
Kubbas
39 kolejka

Kubbas - dikhet

pisałem kilka razy mieliśmy się jutro styknąć, ale dikheta nie ma
lowrider
41-44
szolpas, Kubbas i Mani3k
problem z IP

Jeśli się nie rozwiąże do końca przyszłego tygodnia ligowego proszę o usunięcie z ligi. Nie chcę psuć graczom nerwów i niepotrzebnie zabierać czas.
Pozdrawiam
Kubbas
snajper1929 - Kubbas

Snajper raz napisał do mnie "pisz jak będziesz" więc nie wiem, przedłużenie czy wo, niech władza decyduje

Kubbas - Cziczinho

Cziczi pisał do mnie kilka razy, ale niestety nie miałem czasu...

Kubbas - lowrider89

Lowrider niech do mnie pisze jak rozwiąże problem

Wszystko z tego tygodnia, mecz z Czicim chciałby do środy. Ale myślę, że uda się może dzisiaj zagrać
Milerinho
kolejka 42
milerinho - snajper1929

prosze o przedluzenie meczu do srody mysle ze da rade wczesniej rozegrac.
JustMe1987
kolejka 43

JustMe1987 - jarek

kilkukrotnie probowalismy sie ze soba skontaktowac i za kazdym razem rozmijamy sie w godzinach kiedy mamy chwile na mecz. Moze uda nam sie zazegnac to fatum w ciagu najblizszych dni dlatego prosze o przedluzenie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.