Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z prędkością
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010
Rly?
Wszystko jest dobrze , aż do pewnego momentu , w którym nagle wszystko przyśpiesza ok.5 krotnie i tylko wciśnięcie stopu zachamowuje ten dziwny błąd .Ktoś ma taki problem ? Wie jak go naprawić ?
Dodam , że mam włączone Use Frame Skipping bo gdy wyłączam tą opcje to gra działa normalnie ale w trakcie meczu zacina się obraz , podczas gdy z dzwiękiem nie ma problemu .

pozdRawiam
Marooooo
Mam podobny problem ;/
Gram mecza i nagle gra się zacina, mija jakieś 5 sekund i gra masakrycznie przyspiesza. Nie wiem czym to jest spowodowane.
W demie nie miałem tego problemu, a teraz aż nie chce się grać. Nie wiem co z tym zrobić. Reinstal nie pomaga ;/
nikanor
Kupcioe oryginał
Rly?
CYTAT(nikanor @ Oct 23 2009, 15:41) *
Kupcioe oryginał

najłatwiej napisać : kupcie oryginała

Dodam , że w demie miałem identyczny problem - i co miałem wydać 130 zł na grę tylko po to żeby się męczyć ?

jak ktoś zna odpowiedz to proszę pisać

mam directx 9.0c najnowszy , stery do karty graficznej też najnowsze
czamian
Mam ten sam problem
Marooooo
CYTAT(nikanor @ Oct 23 2009, 15:41) *
Kupcioe oryginał

Weź Ty się pier...lnij w łeb z takimi tekstami.

Jak nie wiesz to nie pisz. Po co piszesz? Posty nabijasz?

EDIT: Dziwna sytuacja, ale problem rozwiązałem, a jak? Sprawdziłem jaką mam datę na PC i okazało się, że data jest nieaktualna a miesiąc do przodu (czyli listopad), zmieniłem ją na aktualną (październik) i okazało się, że problem zniknął O_o
Nie wiem jak to możliwe ale podziałało. Teraz nie mam żadnej przycinki. Wszystko działa jak należy smile.gif

Pozdro.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.