Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: ....Manchester United....
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Blogi i kariery
luzik
Ello wszystkim tongue.gif tak oglądam od jakiegoś czasu issonline szczególne blogi i kariery jako gosc, i ja postanowiłem zrobic coś takiego moją karierkę będę grał Manchesterem United na poziomie czempion dry.gif poniewaz jestem zagorzałym fanem czerwonych diabłów biggrin.gif

Tryb Turnieju:Master League
Poziom:Czempion
Czas:10minut
Drużyna:Manchester United rolleyes.gif

Plany Na sezon 2009/2010 closedeyes.gif
1 Liga
Puchar Ligi
UEFA CHAMPIONS LEAGUE
Mecz charytatywny
Sparing(i)
I inne.............

Co będę się starał robić ? happy.gif
1.Gazetę MU TV
2.Screeny z (Meczów)
3.Wywiady
4.Jak najdłużej grac i się nie ''pod dawać

(Gram na oryginalnych składach jakie są naprawdę)

a O to pierwsza gazetka MU TV biggrin.gif

Jak coś mile widziane komentarze i podpowiedzi rolleyes.gif

Credt
Więc tak:
1. "pod dawać" - literówka, czy... blink.gif
2. "(Gram na oryginalnych składach jakie są naprawdę)" - masz na myśli składy, jakie są naprawdę w grze, czy "w realu"? Jeśli druga opcja, to Cristiano nie gra już przecież w United. wink.gif
3. Wybrałeś czcionkę, która nie wyświetla polskich znaków. I "Nie długo" nie wyszło, tak jak dalej - po "ę" w wyrazie "się" sypnęła się cała czcionka, wracając do defaultowej. mellow.gif
4. "Niedługo", swoją drogą. wacko.gif
5. "Kto ma szanse na wygranie ligi?" Skoro to gazetka o Manchesterze tudzież Premier League, to co tam robią Barcelona i Real?
6. Wywiad jest kompletnie nieprofesjonalny. Zero interpunkcji, zero polskich znaków. Czyta się to ciurkiem...
7. "koronę króle strzelców"
8. Jaki dziennikarz na odpowiedź reaguje "Aha"? I rozwaliło mnie ostatnie zdanie: "Ja też dzięki no mam nadzieje ze będą sukcesy!" laugh.gif
9. Ponadto pytania takie, jakby to była rozmowa dwóch kolegów, a nie dziennikarza i jednego z najlepszych piłkarzy świata.
10. I sam wygląd gazetki leży. Najpierw trzeba było tekst wpisać, a dopiero później kolorować...

Póki co chyba jedyną zaletą jest to, że wybrałeś Manchester United, którego jestem wieloletnim fanem wink.gif Reszta - delikatnie mówiąc - kiepsko. Zupełnie tak, jak gdybyś zrobił to w parę minut "na kolanie". Jeśli ma to wyglądać choćby przyzwoicie, musisz w to włożyć więcej pracy i czasu.
luzik
dzięki będę się starać pracować i jeszcze raz pracować pozdr

2. "(Gram na oryginalnych składach jakie są naprawdę)" - masz na myśli składy, jakie są naprawdę w grze, czy "w realu"? Jeśli druga opcja, to Cristiano nie gra już przecież w United.

na tych składach nie z Master League co są tam jakieś zawodnicy tylko co są w grze biggrin.gif

5. "Kto ma szanse na wygranie ligi?" Skoro to gazetka o Manchesterze tudzież Premier League, to co tam robią Barcelona i Real?

heh sorry ale mi się porąbało tongue.gif

pozdr
Credt
CYTAT(luzik @ Jul 4 2009, 00:34) *
dzięki będę się starać pracować i jeszcze raz pracować pozdr

To mi się podoba biggrin.gif Od razu inaczej się spogląda na takie podejście do sprawy wink.gif
Nie zrażaj się i powodzenia smile.gif
luzik
Mecz Gwiazd dla chorych dzieci!
[font="Courier New"]w meczu charytatywny dla chorych dzieci w afryce przez organizacje UNICEF,i ten mecz zakończył się 1:1 [/fon

juz zaraz pierwsze informacje o lidzie 1 i mecze ligi pierwszej oczywiście (Czerwonych Diabłów) rolleyes.gif

luzik
sorry ze post po postem rolleyes.gif

Już zaczynam Master League
Poziom trudnosci w meczu:Czempion
Poziom trudnosci w karierze:Normalny
Druzyna:Manchester United rolleyes.gif
Liga:Angielska
Jakie są inne ligi? unsure.gif
dałem takie
Liga Hiszpanka biggrin.gif
Liga Włoska closedeyes.gif
Liga Polska rolleyes.gif

a tu kilka screenów tongue.gif

juz zaraz pierwsze spotkanie mile widziane komentarze i podpowiedzi rolleyes.gif
luzik
sorry ze post za postem ale niestety nie ma komentarzy closedeyes.gif

Full City Wygrywa Fartem!
W Dzisiejszym meczu 1kolejki Premier League Czerwone Diabły przegrały z Hull City 2:1!

Pierwsze 30minut spotkana było bardzo wyrównanie Czerwone Diabły tak i jak Hull City próbowali zdobyć tą ważną bramkę.
36;Dopiero po ataku Hull City w 36minucie padła pierwsza bramka tego spotkania zdobywca tej bramki Cousin który wykorzystał błąd Ferdinanda dry.gif
45'Czas doliczony w pierwszej połowie to gol dla Hull City który znowu wykorzystał błąd obrony Manchesteru i ponownie Cousin uderzył i mamy dwa do zera dla Hull City mellow.gif
45'Chwile później Rooney strzelił kontaktową bramkę dla Czerwonych Diabłów i tez po błędzie obrońców tylko Hulla City rolleyes.gif
67'atak Manchesteru Cristiano Ronaldo i niestety nie ma gola tylko jest poprzeczka dry.gif
90'Koniec meczu Hull City pokonuje Manchester United fartem 2:1!:(
Hull City 2:1 Manchester United
Cousin 36'
Cousin 45'
Rooney 45'

Następny mecz to z Evertonem tylko mam nadzieje ze Czerwone Diabły wygrają biggrin.gif

Zeby było ciekawie postanowiłem zrobic bukmachera jak coś to następny mecz to Manchester United - Everton tongue.gif

mile widziane komentarze i podpowiedzi a szczególnie podpowiedzi to co mi do radzicie to będę się starać to robić pozdr:)

o to Numer 2 Gazetki MU TV rolleyes.gif

jaro9
Hmm trochę dziwnie to wygląda tytuł gazety( czy czego tam jest) "Hull Cuty wygrywa fartem" huh.gif Wygrywa to wygrywa nieważne jak wink.gif Jak już mogłeś dać "szczęśliwie wygrywa"
Próbuj składać jakieś sensowniejsze zdania na przyszłość. Pozdro
luzik
CYTAT(jaro9 @ Jul 4 2009, 12:55) *
Hmm trochę dziwnie to wygląda tytuł gazety( czy czego tam jest) "Hull Cuty wygrywa fartem" huh.gif Wygrywa to wygrywa nieważne jak wink.gif Jak już mogłeś dać "szczęśliwie wygrywa"
Próbuj składać jakieś sensowniejsze zdania na przyszłość. Pozdro

dzięki za podpowiedzi będę się starać pozdr
dj_adriano
No jeszcze żeby napisał Hull a nie Full.
Ogólnie niestety nie za przyjemnie się to czyta,nie mówiąc już nawet o tym zdaniu:
"w meczu charytatywny dla chorych dzieci w afryce przez organizacje UNICEF,i ten mecz zakończył się 1:1"
Składnia na poziomie 3 klasy podstawówki.
Sorry za ostrą krytykę ale mam nadzieje ,że Ci pomoże, w końcu napisałeś że będziesz pracował.
pzdr.
Credt
Niestety poprzednie wypowiedzi to sama prawda.
1. "Wywiad z Rooney"? Jego nazwisko się odmienia.
2. "Hulla City"? Nazwy tego klubu się nie odmienia.
3. Emotikony w gazecie?! blink.gif
4. "Szanse na wygranie meczu: Manchester 78%, Everton 45%". W sumie daje to 123%...
Nie mam siły wymieniać dalej, bo takich kwiatków jest cała masa. Na razie baaaardzo słabo.
luzik
CYTAT(dj_adriano @ Jul 4 2009, 13:07) *
No jeszcze żeby napisał Hull a nie Full.
Ogólnie niestety nie za przyjemnie się to czyta,nie mówiąc już nawet o tym zdaniu:
"w meczu charytatywny dla chorych dzieci w afryce przez organizacje UNICEF,i ten mecz zakończył się 1:1"
Składnia na poziomie 3 klasy podstawówki.
Sorry za ostrą krytykę ale mam nadzieje ,że Ci pomoże, w końcu napisałeś że będziesz pracował.
pzdr.

wiem ale teraz nie mam za bardzo czasu i szybko to robię naprawdę sorki za błędy ortograficzne i za takie głupie zdania obiecuje będzie lepiej rolleyes.gif
luzik
CYTAT(Credt @ Jul 4 2009, 13:12) *
Niestety poprzednie wypowiedzi to sama prawda.
1. "Wywiad z Rooney"? Jego nazwisko się odmienia.
3. Emotikony w gazecie?! blink.gif
4. "Szanse na wygranie meczu: Manchester 78%, Everton 45%". W sumie daje to 123%...
Nie mam siły wymieniać dalej, bo takich kwiatków jest cała masa. Na razie baaaardzo słabo.

wiem emotek nie powinny tam byc w gazecie

wiem ale nie wiem jak to inaczej napisać

no wiem ze to daje 123%
Rooney wiem ze się nie odmienia
ale obiecuje ze 2kolejka będzie lepsza i bardziej sensowna obiecuje ze wszystko poprawie closedeyes.gif
jaro9
CYTAT(luzik @ Jul 4 2009, 13:24) *
wiem emotek nie powinny tam byc w gazecie

wiem ale nie wiem jak to inaczej napisać

no wiem ze to daje 123%
Rooney wiem ze się nie odmienia
ale obiecuje ze 2kolejka będzie lepsza i bardziej sensowna obiecuje ze wszystko poprawie closedeyes.gif

Nie Hulla City poprostu Hull City.

Suma procent musi być podzielona zawsze aby wychodziło 100% Np ManU 70% szans Everton 30%

Wywiad z Rooney'em.

Licze że będziesz pamiętał.
luzik
Hit 2 Kolejki na remis!
W drugiej kolejce Manchester United na własnym stadionie zremisował 2:2
Juz w 4minucie Everton wygrywał z Manchesterem United 0:1 po sprawie Cahill'a który zrobił szybką akcja i uderzył........ dry.gif
Potem w 36'minucie Berbatov zdobył bramkę na 1:1. biggrin.gif
42'Znowu Everton prowadził z Manchesterem United po błędzie Van Der Sara który przepuszcił piłkę pod nogami. unsure.gif
46'minuta od razu po gwizdku Rooney zdobył bramkę na 2:2 okiwał 3obronców Evertonu i jeszcze bramkarza i zdobył bramkę laugh.gif
Potem Manchester United gromił Everton cały czas atakował i raz czy dwa razy był słupek ale niestety Czerwone Diabły nie pokonały Everton, remis 2:2 mellow.gif

gazeta później komentarze tongue.gif
luzik
Cristiano Ronaldo bohaterem United!
Mecz 3kolejki nie był zbyt ciekawy ale za to wielką niespodzianką..........

6-Rzut karny dla Manchesteru United do piłki podchodzi Cristiano Ronaldo ale niestety zabrakło kilka centrymetrów zeby była bramka za United! dry.gif
45-Akcja Stoke City i podanie do Kitson'a i GOOOL dla Stoke 0:1 mellow.gif
56-Gra w szerotku boiska się toczy przez cały mecz pozna tak powiedzieć
84-Każdy kibic Czerwonych Diabłów liczył nawet się modlił ze by Czerwone Diabły wyrównały i po sprawie Cristiana Ronalda W padł GOOOOOL!!! biggrin.gif
Koniec meczu-Manchester United remisuje z Stoke City 1:1

screen biggrin.gif

p3sman
kiepska ta kariera: ubogie opisy meczów, jeden screen prezentujący tylko wynik, mało estetycznie to wszytko napisane

Postaraj się poprawić to, a będzie ok wink.gif
jaro9
Nic się nie zmieniło.Cały czas popełniasz te same błedy.

"84-Każdy kibic Czerwonych Diabłów liczył nawet się modlił ze by Czerwone Diabły wyrównały i po sprawie Cristiana Ronalda W padł"

Po 1. powtarzasz te same słowa w 1 zdaniu.
Po 2. nie "po sprawie" a "za sprawą"
Po 3. ..Cristiana Ronalda?? ohmy.gif

I co najważniejsze... zanim wstawisz na forum takie coś to przeczytaj 2 razy i popraw błedy..
Credt
CYTAT(jaro9 @ Jul 4 2009, 23:05) *
Nic się nie zmieniło.Cały czas popełniasz te same błedy.

"84-Każdy kibic Czerwonych Diabłów liczył nawet się modlił ze by Czerwone Diabły wyrównały i po sprawie Cristiana Ronalda W padł"

Po 1. powtarzasz te same słowa w 1 zdaniu.
Po 2. nie "po sprawie" a "za sprawą"
Po 3. ..Cristiana Ronalda?? ohmy.gif

I co najważniejsze... zanim wstawisz na forum takie coś to przeczytaj 2 razy i popraw błedy..

Od siebie dodam jeszcze więcej:

1. Jak stwierdził Jaro9 - powtórzenia.
2. "ze by"? Chodziło o zęby? Czy żeby?
3. Patrz punkt drugi wypowiedzi Jaro9.
4. Cristiana Ronalda... padłem na glebę. I może jeszcze "Łejna Róneja"?
5. "W padł"... Skoro słowo to znajduje się w środku zdania, to po co wielka litera? Zresztą "wpadł", nie "w padł".

Jedziemy dalej:
"zabrakło kilka centrymetrów zeby była bramka za United!"
1. Zabrakło kilku, nie kilka. Centymetrów, dodajmy.
2. "zeby była bramka"... Układasz zdania naprawdę jak 10-latek.
3. Ja myślę, że byłaby bramka przed United.

Next:
"Akcja Stoke City i podanie do Kitson'a i GOOOL dla Stoke 0:1"
1. Naprawdę, nawet kluby piłkarskie mają zamienniki do swoich nazw.
2. Lecisz jakby Cię ktoś gonił. I podanie do Kitsona i gol i co jeszcze?
3. Kitsona, swoją drogą. Nie odmieniamy tego typu nazwisk. Van der Sara, Berbatova, Browna. Rooney'a, Buckley'a, Kennedy'ego.

Dalej:
"Gra w szerotku boiska się toczy przez cały mecz pozna tak powiedzieć"
1. Co to jest "szerotko"?
2. Interpunkcja! To się czyta jednym tchem, a tak być nie powinno.
3. Nikt tu nikogo nie "poznaje", co najwyżej może.

Jeszcze do poprzedniego:
"który przepuszcił piłkę pod nogami"
"juz w 4minucie Everton wygrywał z Manchesterem" -Wygrywał? Czyli co, w 4-tej minucie się mecz skończył?
"Potem Manchester United gromił Everton cały czas atakował i raz czy dwa razy był słupek ale niestety Czerwone Diabły nie pokonały Everton, remis 2:2" -Całe to zdanie kompletnie pozbawione jest sensu. I masz jakieś dziwne nawyki - odmieniasz nieodmienialne i na odwrót. Ronalda, teraz Everton...
"gazeta później komentarze" -Gazeta później, czy komentarze później?

Jak widzisz, w każdym, najprostszym nawet zdaniu walisz tak koszmarne błędy, że ręce do ziemi opadają.

"ale obiecuje ze 2kolejka będzie lepsza i bardziej sensowna obiecuje ze wszystko poprawie"
Efektów nie widać. I nie spodziewam się wcale, że będzie lepiej.
luzik
Szlagier dla Manchesteru United !
W meczu czwartej kolejki Master League, Manchester United pokonał na Old Trafford odwieczego rywala, Liverpool FC 2-1. Spotkanie nie zadziwiło pod względem piękna gry, aczkolwiek oba klub po nieco słabszym początku sezonu potrzebowały punktów. United przed potyczką byli w zdecydowanie lepszej sytuacji ze swoim siódmym miejscem w tabeli, natomiast Liverpool zajmował dopiero dwunastą pozycję i to na nich spoczywała w tym momencie większa presja ze strony mediów oraz kibiców.

Oba kluby już od początku zdominowały grę w środku boiska i próżno było szukac jakichkolwiek okazji. Niespodziewanie jednak, w 20 minucie meczu Liverpool objął prowadzenie po bramce Gerrarda. Zaledwie 7 minut później Cristiano Ronaldo daje kibicom Czerwonych Diabłów powody do radości strzelając bramkę kontaktową i dając jeszcze nadzieje na wygraną w tym meczu. Kolejne minuty spotkania to znów zaciekła gra w środku, bez jakiegokolwiek pomysłu na składną akcję pod bramką rywali ze strony obu drużyn. Od 70 minuty United zaczynają coraz bardziej naciskac 'The Reds' i tak za sprawą Dymitara Berbatova w 75 minucie spotkania obejmują prowadzenie, do końca już nie oddając zwycięstwa podopiecznym Rafy Beniteza.

a tu bramka Berbatova biggrin.gif
Bramka Berbatova

Screeny

i jak się teraz podoba duzo nad tym pracowałem i mysle ze jest sto razy lepiej niż przedtem komentarze tongue.gif
Credt
Faktycznie, duuużo lepiej cool.gif
Nareszcie jest to, czego brakowało - urozmaicone słownictwo, brak błędów wszelkiej maści (no, są dwa malutkie: "aczkolwiek oba klub po nieco słabszym początku" i "coraz bardziej naciskac 'The Reds'", ale to już naprawdę drobniutkie literówki, tzn. czepianie się na siłę z mojej strony), także teraz duży plus smile.gif
Z ciekawością czekam na kolejne mecze wink.gif
luzik
Juz jutro Mecz:Szlagier Arsenal - Manchester United biggrin.gif
luzik
Po raz kolejny szlagier dla Manchesteru United!

Screeny

a tu nowa gazetka proszę o ocenki rolleyes.gif

Wyniki innych meczów

Wygrana z Arsenalem

Kogo chce Manchester ?

Kto odejdzie z MU?

Składy obu druzyn

tylko nie wiem jak ją tu dac bo na imageshack się nie da na fotosik się nie da a to jest z Photoshopa biggrin.gif

proszę o ocenki gazetki biggrin.gif (To pierwsza gazetka i chciałem wypróbować)

pozdr
Crv+
Zapisz w formacie : JPG ,Gif,PNG i wrzuć na tinypic.com
luzik
CYTAT(Crv+ @ Jul 8 2009, 10:19) *
Zapisz w formacie : JPG ,Gif,PNG i wrzuć na tinypic.com

tylko jak bo zawsze jak zapisuje no to jest w typie Photoshop unsure.gif
Bardock
To już Paintem albo Irfanem nie można zapisać w .jpg itd.? oO
dj_adriano
CYTAT(luzik @ Jul 8 2009, 11:44) *
tylko jak bo zawsze jak zapisuje no to jest w typie Photoshop unsure.gif

1.Dajesz Zapisz plik jako
2.Rozwijasz rubryczkę z format.
3.Wybierasz: JPG ,Gif lub PNG
luzik
CYTAT(dj_adriano @ Jul 8 2009, 12:38) *
1.Dajesz Zapisz plik jako
2.Rozwijasz rubryczkę z format.
3.Wybierasz: JPG ,Gif lub PNG

no daje zapisz plik jako i jest tylko typ Photoshop unsure.gif
luzik
sorry ze post za postem

to jest własne ten problem unsure.gif

Bardock
Umiesz czytać, człowieku? Zedytuj obrazek np. w IrfanView i tam zapiszesz jako .jpg.
dj_adriano
Robisz to w Adobe Image Ready dlatego nie możesz zapisać inaczej niż PSD ,zrób to normalnie w Adobe Photoshop albo poprostu tak jak kolega wyżej radzi choć nie wiem czy mu to odpali jak ma PSD
luzik
CYTAT(dj_adriano @ Jul 8 2009, 14:35) *
Robisz to w Adobe Image Ready dlatego nie możesz zapisać inaczej niż PSD ,zrób to normalnie w Adobe Photoshop albo poprostu tak jak kolega wyżej radzi choć nie wiem czy mu to odpali jak ma PSD

no wiem... ale jak wchodze do normalnego Adobe Photoshop to jest taki błąd

chyba nie odpali unsure.gif
dj_adriano
No to rób od nowa od razu w Photoshopie.
luzik
Ruszyła dalej LIGA!

od długiego czasu nie było zadnego meczu bo kombinowałem z Photoshop.
ale dzisiaj liga ruszy dalej! biggrin.gif

juz jest nowa gazetka wiem ze to efektownie nie wygląda ale to pierwszy raz (Gazetka w Photoshop) i chciałem wypróbowac
następna gazetka będzie lepsza proszę o ocenki gazetki biggrin.gif
Windziak
Gdzie ta gazetka? tongue.gif closedeyes.gif

zlituj się z błędami ortograficznymi, wyżej wpisałeś w przypadku meczu z Arsenalem w : piłkarze, których MU chce kupić - RonaldinCHo, z kolei w rubryce składy obu drużyn - weduk... sad.gif dwa błędy w jednym prostym słowie... BŁAGAM! ogólnie słabo wygląda to graficznie, skup się może lepiej na dodawaniu jako takich opisów i zwyczajnych screenów z meczów, tabelki itd, tak jak robiłem do pewnego momentu ja wink.gif
luzik
CYTAT(Windziak @ Jul 8 2009, 16:00) *
Gdzie ta gazetka? tongue.gif closedeyes.gif

zlituj się z błędami ortograficznymi, wyżej wpisałeś w przypadku meczu z Arsenalem w : piłkarze, których MU chce kupić - RonaldinCHo, z kolei w rubryce składy obu drużyn - weduk... sad.gif dwa błędy w jednym prostym słowie... BŁAGAM! ogólnie słabo wygląda to graficznie, skup się może lepiej na dodawaniu jako takich opisów i zwyczajnych screenów z meczów, tabelki itd, tak jak robiłem do pewnego momentu ja wink.gif

własne mam problemy z opisami meczów no nie wiem czemu sad.gif

a weduk was co jest lepsze Skrót meczu czy może opisy ? albo to i to ?
perONE
Weduk mnie opis meczu to jest to samo co skrót meczu, więc możesz zrobić jedno z tych dwóch.
Nie masz przypadkiem za długiego kabla od klawiatury?
luzik
CYTAT(perONE @ Jul 8 2009, 16:17) *
Weduk mnie opis meczu to jest to samo co skrót meczu, więc możesz zrobić jedno z tych dwóch.
Nie masz przypadkiem za długiego kabla od klawiatury?

mam bezprzewodową biggrin.gif tongue.gif
luzik
Newcastle United nie dało rady Manchesterowi United!

Screeny

A tu trochę inna lepsza mam nadzieje gazetka rolleyes.gif

Opis

Cristiano Ronaldo vs Wayne Rooney

proszę o ocenki gazetki (która jest lepsza 1 czy 2 ? ) biggrin.gif

MILE WIDZIANE PODPOWIEDZI I KOMENTARZE tongue.gif
luzik
podoba się czy nie ? unsure.gif
Kamilsoltys
"Po Przeczke" "Po Tem" "Toszczyła"... huh.gif Kolego robisz dużo błędów ortograficznych ...huh.gif
Credt
Nie no, znowu się komedia robi.

1. Przed "bo" stawiamy przecinek, po znakach interpunkcyjnych stawiamy spację.
2. A polskie znaki zjadłeś? Jeśli to ma wyglądać profesjonalnie, to nie możesz bać się Alta.
3. "druzyn-e" - co to za przeniesienie?! Chryste Panie...
4. "Dla Manchesteru United zdobył dwa razy Dymitar Berbatov" - co zdobył?
5. Za dużo powtarzasz słowa "który", przed którym (heh) też stawiamy przecinek.
6. "po przeczke" - padłem.
7. "Dymitar Berbatov który wykorzystał po przeczke Rooney'a który po uderzeniu piłki piłka trafiła w po przeczke" laugh.gif laugh.gif laugh.gif Gdzie jest sens w tym zdaniu? Toż to przedszkolaki lepiej słówka układają, poważnie...
8. Tłumaczyłem już wcześniej - nazwisk takich jak Rooney nie oddzielamy apostrofem w dopełniaczu. Żadnego "Rooney'a". Rooneya. Bo nie pisze'sz chyba taki'm sposob'em, nie?
9. Powtórzenie. "Dymitar Berbatov" naprawdę można czymś zamienić. Bułgar, napastnik, cokolwiek...
10. "Po tem" - Jezusie słodki...
11. "bra-mke"...
12. "toszczyła"...
13. "na polu k karnym"...
14. "United Góra" - to jakieś nazwisko?
15. "Manchest-er" - AAAAA! Ile Ty masz lat, do diaska? 5?
16. Cała ta gazetka jest tak nielogiczna, że to się z autentycznym bólem czyta.

Prowadź dalej swoją karierę, ale w spokoju ducha. Nie publikuj czegoś takiego, naprawdę wacko.gif
luzik
CYTAT(Credt @ Jul 8 2009, 23:58) *
Nie no, znowu się komedia robi.

1. Przed "bo" stawiamy przecinek, po znakach interpunkcyjnych stawiamy spację.
2. A polskie znaki zjadłeś? Jeśli to ma wyglądać profesjonalnie, to nie możesz bać się Alta.
3. "druzyn-e" - co to za przeniesienie?! Chryste Panie...
4. "Dla Manchesteru United zdobył dwa razy Dymitar Berbatov" - co zdobył?
5. Za dużo powtarzasz słowa "który", przed którym (heh) też stawiamy przecinek.
6. "po przeczke" - padłem.
7. "Dymitar Berbatov który wykorzystał po przeczke Rooney'a który po uderzeniu piłki piłka trafiła w po przeczke" laugh.gif laugh.gif laugh.gif Gdzie jest sens w tym zdaniu? Toż to przedszkolaki lepiej słówka układają, poważnie...
8. Tłumaczyłem już wcześniej - nazwisk takich jak Rooney nie oddzielamy apostrofem w dopełniaczu. Żadnego "Rooney'a". Rooneya. Bo nie pisze'sz chyba taki'm sposob'em, nie?
9. Powtórzenie. "Dymitar Berbatov" naprawdę można czymś zamienić. Bułgar, napastnik, cokolwiek...
10. "Po tem" - Jezusie słodki...
11. "bra-mke"...
12. "toszczyła"...
13. "na polu k karnym"...
14. "United Góra" - to jakieś nazwisko?
15. "Manchest-er" - AAAAA! Ile Ty masz lat, do diaska? 5?
16. Cała ta gazetka jest tak nielogiczna, że to się z autentycznym bólem czyta.

Prowadź dalej swoją karierę, ale w spokoju ducha. Nie publikuj czegoś takiego, naprawdę wacko.gif

no to mam prowadzić czy nie ?
jaro9
CYTAT(luzik @ Jul 5 2009, 15:38) *
Szlagier dla Manchesteru United !
W meczu czwartej kolejki Master League, Manchester United pokonał na Old Trafford odwieczego rywala, Liverpool FC 2-1. Spotkanie nie zadziwiło pod względem piękna gry, aczkolwiek oba klub po nieco słabszym początku sezonu potrzebowały punktów. United przed potyczką byli w zdecydowanie lepszej sytuacji ze swoim siódmym miejscem w tabeli, natomiast Liverpool zajmował dopiero dwunastą pozycję i to na nich spoczywała w tym momencie większa presja ze strony mediów oraz kibiców.

Jak przeczytałem twoje najnowsze dzieło, mam wątpliwości czy tekst powyżej jest twojego autorstwa wink.gif

"Dymitar Berbatov który wykorzystał po przeczke Rooney'a który po uderzeniu piłki piłka trafiła w po przeczke"

To zdanie mnie rozwaliło biggrin.gif
perONE
Mozesz prowadzić, przynajmniej jest się z czego pośmiać. To wyglada troche tak jakbyś chciał z nudów coś pisac. Błędów jest od cholery, zero spujności.
Na forum jest tyle blogow więc może warto przejrzec je i popatrzec jak to wyglada, co jest warte uwagi itp. bo na razie słabiutko.
Windziak
Czy wiek podany w profilu jest prawdziwy? Naprawdę masz 16 lat i nie potrafisz sklecić jednego zdania poprawnie i bez błędu ortograficznego? Myślę, że powinieneś dać sobie spokój, bo nie dość, że kaleczysz język polski, to jeszcze prowadzisz ową karierę Manchesterem United - moim ulubionym klubem spoza Polski i aż żal czytać takie bzdety. sad.gif Szkoda, bo liczyłem, że jakoś lepiej to będziesz pisał.

Moderatorzy - przejrzyjcie ten cały dział, bo jest kilka tematów, które nadają się tylko do usunięcia. Ludzie zaczynają coś pisać, po czym mijają dwa dni i wymyślają jakieś absurdalne historie o usuniętych save'ach... Wszystko to, gdzie ostatni post był przed 2-3 miesiącami, a cała zawartość jest mniejsza niż 10-15 wpisów, powinno być wy-je-ba-ne w kosmos... tongue.gif
lukasz44
+1 mnie również bardzo martwi to co się dzieje w dziale blogi i kariery . . . a co do kariery - to czytaj pięć razy wszystko przed publikacją albo daj komuś do sprawdzenia . . . pozdro
mateusf50
ale spokojnie ludzie.On się dopiero uczy.
A zresztą ortografia.NO to jest troche kiepsko.

Pozdro pisz

Zanim coś napiszesz, spójrz na datę ostatniego posta.///Orange_91
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.