Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pełne powtórki w treningu !
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
fiflak
Mam pytanie.. czy istnieje jakaś łatka umożliwiająca obejrzenie pełnej powtórki z treningu ? Na przykład: strzelam rzut wolny piłka mija linię końcową i nie mogę obejrzeć powtórki tego wolnego.

Proszę o odpowiedź.
JuveR
Nie.
Archilus
Jakie nie smile.gif
po wolnym na treningu jest rożny, przed wykonaniem naciskasz replay i oglądasz poprzednią akcje. Ot cała filozofia.
mrowa196
CYTAT(Archilus @ Jun 11 2009, 17:56) *
Jakie nie smile.gif
po wolnym na treningu jest rożny, przed wykonaniem naciskasz replay i oglądasz poprzednią akcje. Ot cała filozofia.

Jemu nie chodzi o swobodny trening, tylko o rzuty wolne, w którym to trybie wybierasz sobie miejsce z którego chcesz wykonywać "wolnego". A co do tematu, to nie da się nic z tym zrobić, niestety, bo mi też by na tym bardzo zależało, bo nie raz takie fajne bramy strzele, i nie mogę ich zapisać. Kiedyś np. Z wolnego podałem do Raula, a ten z linii pola karnego (!) strzelił z przewroty bramkę, a piłka odbiła się jeszcze od poprzeczki.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.