Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Chateaux de Jabol i inne...
board.issonline.pl > Inne > Melina
wąski
A ja nie znam żadnego "Komandosa" smile.gif . Nie słyszałem o nim. Słyszałem (a właściwie nie tylko słyszałem tongue.gif) o "Złotym jeleniu","Sento" i ofkoz wino marki "Wino"... A Wy jakie nazwy "dobrych bo tanich" trunkòw znacie?:>
mino
Cavalier w kartoniku porzeczkowy. Bardzo znany trunek.
siano
czlowiecze !!!! grzeszysz !!
jak mozna nie znac KOMANDOS'a smile.gif toz to najlepsze wino w kraju.
zakupic je mozesz w salonach spozywczych Zabka/
Winko to ma smak sierzych brzoskwinek i jak zapewniaja nawet osoby postronne "nie krzywi ryja" smile.gif
Idz wiec pan do Zabki i napraw grzechy swojego zycia - wypij KOMANDOS'a !!
JAACA
Zabka jest jakies 100 metrow ode mnie biggrin.gif Tylko czy maja ten boski trunek?? :twisted:
siano
Zabka bez KOMANDOS'a to nie zabka smile.gif
Anonymous
Mino- racja,zapomniałem o Cavalierze :]

Ojcze Siano-wybacz bom zgrzeszył lecz żałuję. Koneserem vin nie jestem,ale jeśli zajdę jakąś Żabkę to ją zapytam czy nie ma skrzyneczki wink.gif. Swoją drogą piłem już śjakieś brzoskwiniowe-całkiem całkiem. Jaką więc Siano proponujesz pokutę? (mogę się domyśleć smile.gif )
wąski
To wyżej to ja,a przy okazji- ja w Looblinie nie widziałem sklepu "Żabka".Kto jest z Lublina to może zarzucić adresem? tongue.gif
JAACA
A co powiecie na Sophie z Cola?? :twisted:
kemot
Ludziska, sophai z cola? przeciez to jak oranzada, spirytus(90%) z cola to jest pyszny napoj, wzmacnia, poprawia koordynacje ruchowa, wyostrza zmysly... :twisted:
shai
Cytat
czlowiecze !!!! grzeszysz !!
jak mozna nie znac KOMANDOS'a Smile toz to najlepsze wino w kraju.
zakupic je mozesz w salonach spozywczych Zabka/
Winko to ma smak sierzych brzoskwinek i jak zapewniaja nawet osoby postronne "nie krzywi ryja" Smile
Idz wiec pan do Zabki i napraw grzechy swojego zycia - wypij KOMANDOS'a !!

siano to istny komandosowy mesjasz. Niesie go wszystkim potrzebującym, niczym Jezus słowo boże. Ja jestem jednym z nawròconych na tę drogę szczęścia. Jak działa Komandos na moją psychikę, można się przekonać wchodząc na stronę http://www.ht-arena.com/kkskomandos.
T-Mac
dobre wino to denaturat tongue.gif ma kopa niezlego biggrin.gif
a tak na powaznie to tylko browar , a co do Komandosa to z opowiesci kolegow(zula i komandosa tongue.gif ) doskonale wino ktore zostal nagrodzone zlota nalewka w wiedniu tongue.gif
garret
Jesli tanie wino to tylko jedyny, sluszny KOMANDOS. Dziekuje raz jeszcze dla siana za zapoznanie mnie z nim smile.gif
Kusik
Komandos zdecydowanie deklasuje pozostałe wina choć przyznam, że Mòzgotrzep też nie jest taki zły tongue.gif
reggy
Ahh dzieci dzieci, co wy wiecie o magicznych winiaczach??!! ja sie pytam co wy wiecie o winiaczach??;] NIC!!! Swojego czasu w eksluzywnym (badz co badz) sklepie monopolowym SMIRNOFF (rzut butelka po winie od mojej chaty) chodzil trunek o nietuznikowej nazwie (ktora oddawala istote rzeczy...w rzeczy samej;]) "WINO". Tak chlopcy Wino marki Wino to niezapomniane przezycie dla podniebiena jak tez umyslu:) "A cena jego byla... (słownie) jeden zloty i siedziemdziesiat groszy! Dla wzrokowcow: 1,70 zł. I kto tu jest prawdziwy MASTAH, jak nie Opolski Szuja nr. 2 ??smile.gif (nr. 1 zarezerwowany jest dla JAACY)
PEACE WINKO-SIORBY !!!
Zidane
A no tak wytwornych trunkòw to ja raczej nie pijam ale dwie ciekawe pozycje tongue.gif znam: "F - 16" :twisted: i piorunujący "Hercules"
baski18
the best winko in the world Wino dziadunia DOBRE BO POLSKIE biggrin.gif
Bardock
Nalewka Gorzka , lub Mocna rulezzz
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.