Musiałem przeinstalować grę. Po ponownej instalacji nie działa mi GA PATCH. Chodzi o to że instaluję patch 1.1 od konami a potem GA 2.5 + 2.6 + 3.0. Przerzucam plik EDIT pes stats database do dokumentów z GA i odpalam kitserver. Teraz po wejściu do gry pyta mnie za każdym razem czy zamienić plik EDIT. Co bym nie klikną to potem jak wchodzę do gry to nie mam bundesligi. Są wszystkie loga drużyn z GA itd. ale ekipy są takie jak w oryginale. Odkąd nie pojawił się update od 1.3 od konami instalowałem wersję 1.1 i 1.2 potem GA i wszystko cacy było. Macie jakieś pomysły żeby to gówno działało tak jak powinno bo już przeinstalowywałem to wiele razy i cały czas to samo.
mateuszddz
Apr 1 2009, 16:06
troche namieszałeś żeby wszystko działało musisz mieć wersje 1.2 od konami i intalować ga patch w takiej kolejności jak pisałeś.Jeśli dobrze zrozumiałem to problem pojawił się po wersji 1.3 od konami więc musisz ściągnąć z gaminacces taką łatke i już będzie śmigać łatka jest tu
messjash
Apr 2 2009, 14:14
Po jakimś czasie udało mi się znaleźć rozwiązanie ale długo to trwało, a łatka nie pomogła, musiałem ręcznie wycinać ten plik z download ale w każdym razie dzięki za zainteresowanie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.