Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 3d Analyzer
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Tools
lukasz44
Chciałbym się dowiedzieć skąd można ściągnąć 3d analyzer i jak go używać , w czym on pomaga, proszę o pomoc.

laszlinho
Poszukaj najlepiej w googlach

takie_coś
mietek_
Uzywam ytego programu jak wlaczam pes6 to nie mam menu mam czrny ekran i tylko na dole mi pisze co to jest co mam zrobic zeby menu wrocilo?
lukasz44
Ale chciałbym się dowiedzieć czy ktoś go używa, czy pomaga ten program, i wogóle opinie o nim i jak z niego korzystać , proszę o odpowiedzi.
mietek_
Tak ja go uzywam i pomaga tylko nie masz menu masz na dole napisy cio to jest i jak wylaczasz pes to nie wyjscie do windows tylko minimalizujesz i naciskasz X.Ale program jest bardzo dobry i jak masz slaba karte graficzna to pilki ci chodza .Polecam ten program.
lukasz44
A czy pomaga on jeżeli chodzi o rozgrywkę , czyli jak np. przycina mi się mecz albo komentarz jest opóżniony to pomoże używanie tego programu ???? proszę o odp. i jeżeli ktoś by mógł to proszę o jakiś opis co jak po kolei właczac ,
mietek_
Tak pomaga. http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=11658 w tym, temacie masz jak uruchomic
lukasz44
Niby działa ten program, ale komentarz mam nadal opóżniony , mógłby ktoś powiedzieć jak dobrze ustawić parametry w tym programie ????
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.