Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wygranie Weleague przez Polaka niemozliwe bo......
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Turnieje i Inne ligi > Inne ligi
Stron: 1, 2
Pio G
Joł witam wszystkich ziomali wink.gif

Do afer zwiazanych z zbanowanie i upodleniem Kjacka i Bartoosha nie musze nic pisac bo wszyscy wszystko juz wiedza.....ja mam dla was nowa swiezutka afere wink.gif
Jak wiecie ani Kjackowi ani Barooshowi ani tez mi nie udalo sie wygrac ligi wloskiej...dlaczego ? wink.gif wiadomo bo administratorom bardzo niezalezy na wygranej polakow i staraja sie zrobic wsio zeby do tego niedopuscic wink.gif
Wczoraj mialem realne szanse wygrac ta popierdolona lige ale oczywiscie przegralem przez to ze wszystko bylo ustawione pod stolikiem i czysta walka fair nic nie mogla pomoc....ale wrocmy do pelnego opisu mojej sprawy wink.gif
Juz jedna z rzeczy ktore mnie zaczely zastanawiac byl sam emre ( zwyciezca tej ligi w wrzesniu..)mowil on ze jak kewell odejdzie to on tez i nie wroci mowil on ze ta liga to syf i w ogole.....tia...widac nie na dlugo tak myslal wink.gif patrzec na jego mecze z Vampire cos tam (turkiem) mial dziwnie zastanawiajace wyniki...grajac slabiutkim teamem pokonywal sobie tego swego ziomala grajacego chyba interem po 4:0 , 5:0 wink.gif dziwne....bartoosh za takie wyniki dostala bana......
28 wrzesnia podliczylem sobie mecze i wyszlo mi ze mam ich rozegranych troszke ponad 50 od 21 do 28 wink.gif myslalem ze szanowni admini dadza mi ten popierdolony bonus +50 pkt wink.gif ale oczywiscie Re Lizard napisal no bonus bo ? mecze maja byc od 22 do 28 kurwa zonk :? no i do bonusa braklo mi pare meczy....
Ale teraz najlepsze wink.gif wczoraj mimo ze Emre mial dosc znaczna przewage podjolem walke o te posrane 1 miejsce wink.gif zrobilem dobry uczynek bo moja 1 ofiara byl pan WinniekurwaPooh ;)dostal 1:0 tracac bramke w ostatniej akcji musialo go to zabolec biggrin.gif bo wiecej meczy nie chcial wink.gif
dystns zmniejszyl sie juz do okolo 30 pkt
Potem zaczely sie jaja smile.gif szanowny pan Emre przylazl na serwer gdzie i jak bylem i na pytanie moje czy zagra ze mna mecze o mistrzostwo weleague odpowiedzial.....ze gra frieandly match z Meditem !! no po prostu zgon na maxa smile.gif cykor nie chcial grac wink.gif
No i na sam koniec ostatnia sprawa dorwalem kolo 1 30 w nocy zawodnika z 8 miejsca Eikera, chlopak dostal w dupe 6:1 dostalem +16 pkt i moja strata do emre zmniejszyla sie do 8 pkt !! i w momencie jak ino wpisalem ten mecz....nastapil reset ligi wloskiej !! wystarczylo mi jeszcze jedna wygrana z tym hiszpanem......na dowidzenie mialem ambitna rozmowe z emre i paulo diamondem.... o to link :
http://bakel.w.interia.pl/PioG.htm
Reasumujac smile.gif liga ta po odejsciu kjacka i bartoosha a takze kewella, po licznych przekretach z polakami itd itp...stracila w moim oczach totalnie juz duzo wczesniej postanowilem nie grac juz w tej lidze i to byl moj ostatni miesiac w niej na dlugi dlugi czas wink.gif innym polakom rowniez odradzam grania w tej posranej lidze smile.gif w kazdym razie o wygraniu tej ligi mozecie zapomniec smile.gif bo polacy sa na czarnej liscie z ktorej nikt nie moze wygrac tej ligi wink.gif dziekuje za uwage cya smile.gif
JTK
Emre jak mialem aferke z winnepoohem na gsv mowil mi jaka ta liga jest "a lot of layers players " lol smile.gif
Bart0o0sh
To same pizdy emre by dostalw pizde i by przegral w tamtym miechu lige resetowali dopiero po godzinie 2 pamietam wink.gif No a teraz musieli szybciej bo Pio G by wygral i byla by katastrofa.

Tak samo kjacek pewnie by wygral i odstal bana tak samo ja bylem za blisko z Pio G i wytsrczy ze zagralibysmy mecze miedzy soba i emre by polegl wiec ja bana dostalem, ale odrazu powiedzialem dla Pio ze nie wygra tej ligi nie dadza mu i co sie stalo mialem racje, z tego co widze zrobili do w huja jak chcieli sad.gif.

WeLeague = Syffff

cYa wink.gif
kemot
Dzieki chlopaki, upewniacie mnie w przekonaniu nie-zapisywania sie do tego kurestwa...
Borinho
No coz Turek emre to w ogole dziwny gosc bo w patchu przeforsowal trabzonspor mocny jak boca juniors a 5 razy slabszy niż Wisła a tureczki tez odpadli w 1 rundzie.
Ba to nic nowego ze sie bal pio dobrze to rozplanowal ale buheheeh mogl napisac tylko ze taka ma strategie ze sie boi grac a nie ze teraz mecz o pietruszke z meditem.
Ogòlnie świadczy to o tym że jego zwycięstwo w tej sytuacji jest mocno kontrowersyjne ..... i tyle .
I te rozklepy z 2 turkiem ....... ehhhh
,,No coz a propo emre to nic nowego bo kiedys po zwyciestwie z nim skromnym 1-0 mial do mnie pretensje ze gralem nie fair bo sie bronilem tongue.gif.
JTK
Idz Pio nie rozumiesz "sense weleague " wink.gif ty uczciwie szukales wlochow hiszpanow do gry a tzreba bylo dorwac jakiegos ziomala ,dogadc sie i juz biggrin.gif a na dodatek kciales uczciwie rozegrac mecz decydujacy o 1 miejscu LOL ale tam sie tak nie da biggrin.gif
Pik
prawde myslalem ze tego typu przekrety najczesciej sa w polsce, w warszawie na ulicy wiejskiej, no coz...zdaza sie ze i poza granicami naszego pieknego kraju, sa uklady i ukladziki.. Pio G i tak jest mistrzem weleague tongue.gif
Bakel
było dać znać hanys, zagralibyśmy jak zwykle zajebiste mecze, a co do wynikòw to już byśmy coś wykombinowali, a tak to chopek znad Bosforu przejął mistrzostwo po Kjuelu
Pio G
Ano chlopaki bo widzicie bo ja jest młody i gupi wink.gif
Teraz juz wsio wiem co i jak smile.gif zeby wygrac lige smile.gif dobrze ze w polskiej lidze jest zawsze fair play wiec bez obaw sie moge poswiecic tej lidze smile.gif
Ja sie czuje zwyciezca tej ligi wloskiej hehe smile.gif nie no dobra jak nie chca polakow to ja sie nie bede kurka tam cisl smile.gif tamta liga to juz tylko jedna wielka porazka wink.gif
Borinho
Natomiast co do zasad to nikt ci nie uniemlozwil wygrania pio g
Co do bonusa admin mial racje licza od do danego dnia według pierwszego dnia kalendarzowego . a liczone w wrzesniu bylo tak:
1-7
8-15
22-29

To samo sie tyczy reseta sezonu zawsze nastepuje o tej godzinie .
w sprawie emre ze nie chcial grac masz racje .
Włosi nic nie uniemożliwiają , poprostu takie są zasady w końcu żaden włoch nie może wygrać tej ich ligi.
Wszystkim ktòrzy zostali zbanowani niesłusznie wszystko można wyjaśnić nawet ja miałem taką sytuacje wròciłem po 2 tygodniach bo walczyłem z adminem na argumenty.
albin
wałki są wszędzie,szkoda tylko że oczy otwierają sie jak samemu jest sie " baranem" smile.gifsmile.gif ale còż robić!!! jet nasza kochana liga:)smile.gif
matias
Makarony juz tak maja we krwi, przegrywac nie umieja. Mozna zauwazyc podczas meczow wloskich klubow w LM duuzo dyskutuja, to kretacze ***ane smile.gif
matias
a to co zrobili admini dla PIO G to delikatnie mòwiac WIELKIE SKU***YNSTWO !!! :? Trzeba sobie powiedziec szczerze ze czolowi gracze z polski sa najlepsi w tym calym weleague.tk no i oczywiscie wielki nieobecny Kewel smile.gif
lazy_bum
matias: A syszelas o opcji ,,edit''? :a:

Co do ,,wloskiej'' ligi to nie wiem po cholere w niej gracie skoro wszyscy tylko na nia narzekaja...
YURY
Ja traktuje gre w tej wloskiej lidze jako szybki i dobry dostęp do sparingpartnera ; Dopiero mecze w naszej lidze będą dla mnie naprawde emocjonujące .Przed meczem kròtka "konferencja prasowa" na GG z przeciwnikiem , a potem szaliki w gòre i ....TO B
kemot
YURY 100% racji...
mishael
heh, ja tez dostalem bana z dupy jak tylko wygralem pare meczy ... nie mam pytan do nich ... zalosni moderatorzy. Gdzies mam zakladanie nowych profili .... gram w polish evo i chooy
pozdro
JTK
Bo oni teraz banuja na chybil trafil smile.gif to jest ich system kontroli jakosci smile.gif
mishael
chyba system kontroli stabilnosci ... ilosci wlochow w 1szej dziesiatce ;)
StraY
Cytat
system kontroli stabilnosci ... ilosci wlochow w 1szej dziesiatce

hmm... na 19.00 9 października ( jakoś tak teraz gdy to pisze tongue.gif ) w top10 jest 2 Włochòw, 2 Hiszpanòw i 2 Polakòw, a w 15 3 Włochòw i 4 Polakòw, więc przestańcie może już jechać na tą lige? jest co prawda dosyć kontrowersyjna i jest dużo lam ktòre oszukują, ale bez przesady, gdyby chcieli żeby Włosi tam wygrywali to by wygrywali, a ja dawno nie widziałem żadnego makarona na 1 miejscu :?
JTK
http://www.forumcommunity.net/?t=914102 prosze bardzo ten sam problem z tym samym graczem a calkowicie inny the end . Jak dla mnie bez komentarza.
Pio G
jak dla mnie rowniez brak komentarza....
ftomekk
Mamy jednego kolege w tej chwili ,ktory jest bardzo blisko pierwszej pozycji.Moja propozycja jest bardzo nieuczciwa,ale coz,takie jest zycie.
Proponuje,abysmy-oczywiscie jezeli kolega STRaY sie zgodzi,pomogli mu wygrac te pieprzona lige.sprawdzmy,czy fucktycznie nie jest mozliwe wygranie jej przez polaka.STRAY-POMOZEMY !!!
mino
odpowiedz na temat: bo jestesmy za ciency...
StraY
ftomekk, dzięki za inicjatywe, ale spròbuje sam cuś uciułać wink.gif mino, masz racje, jesteśmy za ciency... ale nie ciency :]
Pio G
Cytat
Proponuje,abysmy-oczywiscie jezeli kolega STRaY sie zgodzi,pomogli mu wygrac te pieprzona lige.sprawdzmy,czy fucktycznie nie jest mozliwe wygranie jej przez polaka.STRAY-POMOZEMY !!!

heh jakos ja nie jestem zwolennikiem takich praktyk....z reszta co da wygranie ligi dzieki pomocy innych ? :? jak dla mnie malo by bylo z tego przyjemnosci... a czy polacy ciancy...heh mino polacy so w ogole totalnymi amatorami tongue.gif :wink:
mino
odpowiedz na pytanie z topica: bo jest Kewell :]
Pio G
a no teraz to juz bardziej rozsadniejsza odpowiedz :wink:
halladin
ok jest znakomity kewell,,, ale akurat jak pio mial wygrac to kewella nie bylo:)<co się stalo to wiemy>.

co do propozycji ftomka to nie bardzo:), a ta lige wloska to bym zreformowal na jakis bardziej przejrzysty system, bo obecny sprzyja korupcji:)
pawel_szulc
Chociaz my Polacy badzmi uczciwi i pokazmy ze nasz rodak potrafi wygrac lige bez oszustw. Stray jest blisko:D Ale jeszcze blizej jest Halladin. DUzo jest polakow w czolowce. Licze na Halladina ze moze mu sie uda wygrac:D
StraY
pawel_szulc ja w tym miechu nie wygram, to jest sytuacja sprzed 2 miesięcy chyba kiedy grałem na bardzo poważnie( tylko Polską ofkoz wink.gif ) teraz to bym liczył na Halla, albo Lamparda :]
Azorek
A ja najbardziej stawiałbym na wlodara.
halladin
na mnie nie liczcie:))) obecnie traktuje ta lige jako miejsce do testowania taktyk grania sparòw.......nie wiem, kto moglby wygrać lige...piog i kjacka nie ma........z calym szacunkiem dla straya' lamparda ale marne szanse,,,,,,co do wlodara to o ile dobrze pamietam, calkiem niedawno ogral mnie.....ale jak wczesniej napisalem nie gram tam na 100% i jestem przekonany ze wlodar jeszcze musi pocwiczyc:),,,,,,,,,ogolnie stawialbym na tych ktòrzy sie dopiero objawią:)
StraY
hall, żebyś się niezdziwił...
saper
kazdy jest dobry na swòj sposòb biggrin.gif
snake
Ligi nie da sie wygrac :!: No bo jak wygrać z włoską mafią :?: :!:
lazy_bum
Cytat
Ligi nie da sie wygrac :!:  No bo jak wygrać z włoską mafią  :?:  :!:

Tommy Gunem? (-;
snake
lepiej jakąs bazooką smile.gif
Rivaldinho
Podium w weleague w miesiącu Czerwcu smile.gif Joł.
IPB Image
justyn
Gratulacje cool.gif
Ja kiedyś grałem w weleague i najwyżej byłem na 20 miejscu ,ale to było 1,5 roku temu.
StraY
QUOTE(Rivaldinho @ Jul 1 2006, 12:36:20) [snapback]75519[/snapback]

Podium w weleague w miesiącu Czerwcu smile.gif Joł.
IPB Image

zawsze sukces wink.gif chociaz wel juz nie grzeszy wysokim poziomem tongue.gif
Rivaldinho
Zapodaje skrót z meczu z Kekkalove, finał pucharu który odbył się w witrynie weleague.
Kekkalove(Finland) 2-1 Rivaldinho(Croatia)
Format Xvid MPEG 4, 1.3 MB
snake
Rivaldinho odświeżyłeś temat z przed półtora roku, brawo!
whan
QUOTE(snake @ Jul 2 2006, 13:37:14) [snapback]75731[/snapback]
Rivaldinho odświeżyłeś tematy z przed półtora roku, brawo!

No musiał sie pochwailć tym jakże "wielkim" sukcesem wink.gif
kemocik
Jeśli temat się odświeżył to też się pochwalę wink.gif

IPB Image

A w czerwcu byłem drugi, bo tam gra tak mało osób, że nie da się zagrać i miałem -150 pkt ;D
;P
Rivaldinho
Napewno większość graczy która grała w weleague spotkała się nieraz w meczu z Kekkalove`m, dzisiaj przy rozmowie na msn`ie naciąłęm się na jego śpiew....
Spiewak Kekkalove
justyn
QUOTE(Rivaldinho @ Jul 3 2006, 11:01:46) [snapback]75876[/snapback]

Napewno większość graczy która grała w weleague spotkała się nieraz w meczu z Kekkalove`m, dzisiaj przy rozmowie na msn`ie naciąłęm się na jego śpiew....
Spiewak Kekkalove

Britney Spears to on nie jest tongue.gif
Rivaldinho
Highlight z meczu ze specialben`em , faza grupowa drugiej edycji pucharu w witrynie weleague.
Rivaldinho(Croatia)_3-3_specialben(Argentina).avi.\
p.s- xvid 4 codec
justyn
Niezła była ta pierwsza bramka tongue.gif
Rafalinsky
zawsze sukces chociaz wel juz nie grzeszy wysokim poziomem

no nie wiem stray, ciezko jest to wygrac, wracaja najlepsi, kewelle, diamondy i inni, sam zobacz.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.