Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Champions League Scoreboard Tvp 2
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Grafika > Inne
OsvataR
Zamieszczam scoreboard Ligi Mistrzów z logiem TVP 2 do PES 2008. Scoreboard nie jest w całości wykonany przeze mnie. Przerobiłem w nim tylko logo telewizji na wyżej wymienione. smile.gif  

ENJOY IT! biggrin.gif

DOWNLOAD

UWAGA!!! Scoreboard  najlepiej instalować programem Game Graphics Studio dostępnym w downloadzie issonline.pl smile.gif
oposq3
moge wykorzystać ten scoreborad do evo legue patcha w moim wykoniau ?
oczywiscie napisze ze ty to robiłęs bo robie update

mógbys jeszcze dodać "na żywo" zrobić to np w notatniku napis i dodać
Soncker
Ten scoreboard nie jest piekny!Jest przepiekny!oposq3 on musi byc w patchu!!
OsvataR
LOL! biggrin.gif Nie podejrzewałem, że ten scoreboard będzie się podobał... Pewnie, że możesz wykorzystać... Zaraz poprawie, żeby NA ŻYWO pisało... smile.gif
oposq3
i jak zrobiłęs to z na zywo
OsvataR
Tak... Zedytowałem 1. post smile.gif
oposq3
twój lepszy wiesz takie cos ja sam mógbym zrobić ale twoje lepsze
super 10/10
Bartek10
Jak go zainstalowac przez kit serwer??
perONE
CYTAT(Bartek10 @ Aug 24 2008, 22:33) *
Jak go zainstalowac przez kit serwer??

huh.gif nie da się?
OsvataR
Napisałem, że scoreboard najlepiej instalować przez Game Graphics Studio. Po prostu podmieniasz pliki z folderów, które masz po rozpakowaniu, w plikach cv_0.img i rv_e.img.
ostry10
Możesz zrobić tutorial, albo kilka screen'ów jak dokładnie wszystko podmienić w GGS? Bo u mnie wyświetla się białe pole zamiast tablicy wyników i czarny kwadracik nad nad piłkarzem...  wink.gif Byłbym bardzo wdzięczny
DraG
Jak ktoś chce, to można to zainstalowa przez KS bo jest poprostu łatwiej.
A robi się to tak:
1. Wchodzisz w folder kitservera, i otwierasz folder img.
2.Jeżeli w środku nie masz folderów cv_0.img, rv_e.img, tworzysz je w folderze img.
3.Pliki które znajdują się w folderach z scoreboardu wrzucamy do tych utworzonych w kitserverze czyli np. w folderze cv_0.img mają się znaleźc pliki: unnamed_863.bin,unnamed_864.bin i unnamed_866.bin,
a w folderze rv_e.img pliki misc_104.bin i misc_50.bin.

Mam nadzieje, że pomogłem biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.