kurtus
Aug 23 2008, 12:23
Witam,zna ktos jakies strony gdzie moge zobaczyć gameplay pes'a?? 9 na ps2?,wiem,ze pewnie duzo nie zmienili,ale chciałbym zobaczyć.
barman_2000
Aug 23 2008, 12:34
a ta gra ma wyjsc wogole na PS2
kurtus
Aug 23 2008, 13:21
no... -.-
dawiddawido
Aug 24 2008, 21:24
Jeżeli będą jakieś zmiany to bardzo niewielkie, aktualizacja składów , dodanie nowych drużyn, zmienione menu.
Pozdro
kurtus
Aug 25 2008, 14:05
NO nie wiem,jak dla mnie 08 od pesa6 rózni sie dość mocno..,chociażby mocniejsze strzały,dynamiczniejsza...pare nowych animacji..
FunKeeRebel
Aug 30 2008, 11:59
Tez z checia bym zobaczyl jakis gamepaly ;/ Szukalem troche i takze nic nie znalazlem:( W sumie to raczej nie zobaczym czy sie rozni wzgledem osemki dopoki nie zagramy. Mam nadzieje ze zmienili gameplay na ten z 5 + kosmetyczne zmiany

moze jakas nowa animacje udalo sie upchnac;) zobaczymy:) Jak ktos cos znajdzie jakies info film lub co kolwiek odnosnie wersji na PS2 dajcie znac

Pozdro
kurtus
Sep 24 2008, 13:02
Znalazłem coś takiego :
http://www.youtube.com/watch?v=Vj7l3_ATeJY ,to chyba nie fake.
FunKeeRebel
Sep 25 2008, 02:44
CYTAT(kurtus @ Sep 24 2008, 14:06)

Znalazłem coś takiego :
http://www.youtube.com/watch?v=Vj7l3_ATeJY ,to chyba nie fake.

Raczej Fake

Popatrz na znaczek przywileju korzysci

Taki znaczek pojawial sie bodajze w 4 i 5 wiec albo to fake albo wrocili do systemu znanego z PESa 5 czyli moim zdaniem szybszego i z efektowniejszym dryblingiem

Jak dla mnie system z "piatki" jest najlepszy i moga wrocic wlasnie do niego ( badz zaimpletowac w ogole inny system chodz watpie zeby komukolwiek sie chcialo dopieszczac wersje na czarnulke

Pozdro
mjetanas
Oct 1 2008, 09:50
ADAM WIECEK
Oct 5 2008, 11:59
Wiadomo cos o opcji online i dokladnej daty wydania
?
FunKeeRebel
Oct 6 2008, 11:05
Na EvoWeb mozna znalezc juz demo nowego PESa

W dziale PS2 owe demo sie znajduje

wiec jesli nie chce sie wam czekac do konca miesiaca na Full wersje mozecie obczaic demo

Ogolnie z tego co ludzie pisza jest duzo lepsze od PESa 2008. Z tego co wyczytalem prawa galka nie zrobimy juz np ruletki :> wiec wychodzi na to ze do trickow wykorzystywac bedziemy "krzyzak" ;] co jeszcze...? Jakis koles

napisal ze sa oryginalne buty pumy, nike, adidasa, wiec odnosnie btow jest git:) (zeby nie byl skad wie bo to tylko demo;) napisal ze otwieral te pliki na laptopie i sprawdzal;) ) ze stadionow nie znalazl Wembley ale Anfield i Old Trafford juz tak:) No chyba tyle jesli ktos chce wiedziec cos wiecej to pod
TYM Linkiem jest wiecej info na temat DEMA
ADAM WIECEK
Oct 6 2008, 20:13
Po paru meczach moge przyznac ze gra sie narazie dos dobrze zobaczymy czy w czasie gry z zywym przeciwnikiem jakies wieksze bledy nie wyjda dzienki wielkie za linka do dema
FunKeeRebel
Oct 7 2008, 22:19
Wiadomo juz moze cos nt Community Mode? Bedzie czy usuneli kosztem Be A Legend? Lubilem ten tryb z kolesiami mozna bylo fajne turnieje Offline urzadzac:D Ogolnie zastanawia mnie czy w ogole beda jakies statystyki odnosnie meczow z zywym graczem

Oby

PS.
Jak wrazenie z dema sa jakies zmiany ? Jak gameplay? zmieniony calkowiecie czy np podobny do starszego PESa? Dawac info
CYTAT(FunKeeRebel @ Oct 7 2008, 23:23)

Wiadomo juz moze cos nt Community Mode? Bedzie czy usuneli kosztem Be A Legend? Lubilem ten tryb z kolesiami mozna bylo fajne turnieje Offline urzadzac:D Ogolnie zastanawia mnie czy w ogole beda jakies statystyki odnosnie meczow z zywym graczem

Oby

PS.
Jak wrazenie z dema sa jakies zmiany ? Jak gameplay? zmieniony calkowiecie czy np podobny do starszego PESa? Dawac info

Comunity raczej bedzie bo jest w menu dema tak samo będzie Be a Legends też w menu jest , demo nawet dobre i czuć trochę róznicy w porównaniu do PES 2008.
kurtus
Oct 11 2008, 15:07
Jak nagraliscie to demo??.Po prostu sciągam,iso nagrywam np dvd decrypterem?, i odpalam SM?,czy trzeba sie troche"bawić"?
CYTAT(kurtus @ Oct 11 2008, 16:11)

Jak nagraliscie to demo??.Po prostu sciągam,iso nagrywam np dvd decrypterem?, i odpalam SM?,czy trzeba sie troche"bawić"?
1.Otwieramy nasz plik ISO z demem programem ISO Buster kopiujemy dane do Folderu x
2. Skanujemy pliki z folderu x programem
DVDscanlite 3.7 zaznaczmy DVD

3.Nagrywamy taki plik na płytkę
(tylko ten )

za pomocą
Nero Burning ROM
i nagrywamy CD-ROM/DVD-ROM (UFD/ISO)
Link do programów http://ps2ddl.blogspot.com/2007/02/ps2-tools.html
kurtus
Oct 17 2008, 09:13
Wiadomo kiedy Full bedzie??
szarak
Oct 17 2008, 18:09
31 pażdziernika.
mate1212
Oct 21 2008, 14:04
JEST JUZ PES 09 NA PS2
mate1212
Oct 25 2008, 09:13
W PES 09 NA PS2 :
NIE MA LIGI MISTRZOW TAK JAK NA PS3
NIE MA OPCJI SIECIOWEJ.
JEST POPROSTU SPIER*OLONA W 100%
NIE KUPUJCIE BO NIE WARTO.
znasz jeszcze jakies roznice? bo zastanawiam sie czy nie kupic lepszej grafy na kompa i tam nie popykac
mate1212
Oct 25 2008, 15:11
zdecydowanie odradzam kupno na ps2.
Szkoda kasy,zmienil sie trochu gameplay.
Ale brak licencji daje o sobie znac,brak trybu Champions League.Nie ma rozgrywki ONLINE.

na kompa zdecydowanie lepsza grafa.
Pozostane jednak przy zpatchowanym PES 08 DEKAZET
A Online mam pes 6
a jak jest z samą grywalnością? to jest w sumie najważniejsze
CYTAT(mate1212 @ Oct 25 2008, 09:17)

W PES 09 NA PS2 :
NIE MA LIGI MISTRZOW TAK JAK NA PS3
NIE MA OPCJI SIECIOWEJ.
JEST POPROSTU SPIER*OLONA W 100%
NIE KUPUJCIE BO NIE WARTO.
klawa mi się zepsuła za błędy ortograficzne to nie moja wina
Człowiek który grał w PES'a na X-360,PC i PS2 twierdzi że wersja na PS2 jest najbardziej grywalna.
co do braku ligi mistrzów za mieśąc powinien ukazać się OF poprawiający tą niedogodnosć
a co rozumiec pod pojeciem "grywalna'. w sumie nie ma sporo zwodow, ktore sa na pc. nie gralem w pozostale czesci(poza 2008) wiec nie wiem czy duzo sie poprawilo.np taki trik jak udawanie faula, niby malo istotny a szkoda, ze go nie ma.to taki przyklad a moze jest ich duzo wiecej...
radus69
Jan 23 2009, 16:36
Sory,że w tym temacie ale mysle,ze nikt sie nie obrazi. Zapraszamy wszystkich chętnych zarówno graczy jak i kibiców na Turniej
PES2009(pro evolution soccer) na konsoli PS2 w Pubie Boston 29
stycznia(czwartek) w Olsztynie o godzinie 17tej. Dobra zabawa gwarantowana !!
Info: Boston Pub, lub Radek 508531025
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.