Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Loga Zamiast Napisu
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
mcraczek
Używam patcha OE v4.0 w którym to scoreboard nie wyświetla log tylko 3 literowe oznaczenie drużyny ( np: WIS. ARS ). Ja z kolei wolałbym loga. Co muszę zrobić by to przerobić?
Orange_91
CYTAT(mcraczek @ Jul 18 2008, 17:05) *
Używam patcha OE v4.0 w którym to scoreboard nie wyświetla log tylko 3 literowe oznaczenie drużyny ( np: WIS. ARS ). Ja z kolei wolałbym loga. Co muszę zrobić by to przerobić?

Pozamieniać pliki z napisami w pliku 00035 w 0_text na pliki z herbami.
mcraczek
Czy aby na pewno w tym? Wydaje mi się, że nie a jeśli tak to pod którym numerem kryją się herby które mam wziąć do podmiany?

Teco
CYTAT(mcraczek @ Jul 18 2008, 23:00) *
Czy aby na pewno w tym? Wydaje mi się, że nie a jeśli tak to pod którym numerem kryją się herby które mam wziąć do podmiany?

plik 535:) w 0.text
Orange_91
CYTAT(Teco @ Jul 18 2008, 23:51) *
plik 535:) w 0.text

No właśnie piątkę zgubiłem. tongue.gif
mcraczek
Wszystko fajnie wygląda to tak:

Nie widać tam log drużyn. Są tylko flagi państwowe. W miejscu gdzie powinny być obrazki w stylu ARS, WIS nie ma nic. Pytanie teraz skąd wziąć loga na które mam podmienić te białe puste pola. Orange możesz udostępnić te loga lub powiedzieć gdzie mogę je znaleźć? ( chodzi mi o te kompatybilne z patchem, te które widać przy wyborze drużyn ).
Orange_91
CYTAT(mcraczek @ Jul 19 2008, 11:55) *
Wszystko fajnie wygląda to tak:

Nie widać tam log drużyn. Są tylko flagi państwowe. W miejscu gdzie powinny być obrazki w stylu ARS, WIS nie ma nic. Pytanie teraz skąd wziąć loga na które mam podmienić te białe puste pola. Orange możesz udostępnić te loga lub powiedzieć gdzie mogę je znaleźć? ( chodzi mi o te kompatybilne z patchem, te które widać przy wyborze drużyn ).

To jednak te małe loga są pod 356. A te puste pola masz bo jak najeżdżasz na plik to Ci wyskakuje takie okienko to wpisz liczbę np: 100 bo wpisujesz za małą i tylko tyle log Ci wyskakuje. A co do tego typu log kompatybilnych z patchem to nie posiadam.
mcraczek
Dzięki wpisanie liczby 100 pomogło teraz czeka mnie żmudne podmienianie log na te napisy smile.gif
Rabbit_FCB
A skąd wziąć loga do podmany? Bo w tym 535 mam same napisy
Teco
CYTAT(Rabbit_FCB @ Jul 24 2008, 17:25) *
A skąd wziąć loga do podmany? Bo w tym 535 mam same napisy

536
Qrk
Najlepiej wpisac liczby 116- 215 a potem 215- 280. Mam takie dziwne pytanie, jak to podmienic. Wyexportowalem wszystko a teraz nie wiem jak w 535 to zamienic... Pomoze ktos?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.