Witam, tak jak juz pisalem dzisiaj w innej co prawda sprawie rzadko sie tu udzielam choc pare latek tu jestem:) mam pytanie do was luzne. Jestem z Dąbrowy Górniczej i jestem ciekaw czy znalezliby sie chetni do gry w pes6 na ps2 w knajpie w miniturnieju (nierankingowym po prostu ludzkim dla chilloutu). Pomysl powstal poniewaz znajomy przeniosl knajpe w lepsze miejsce i zakupil 2 LCD duze na ktorych moznaby spokojnie ( ale nie w liczbie takiej jak na turniejach issonline) pograc. Pytam o ps2 i o pes6,ale jesli ktos sugerowalby zmiane platformy lub pesa6 na 2008 to prosze pisac bo chce te turnieje organizowac bez wzgledu czy na danej platformie gram czy nie(gram na ps2 i pc). Piszcie szczerze i wszelkie sugestie biore na klate:) Ludzi z okolic prosze szczegolnie o odpowiedz bo wazna jest dla mnie liczba osob zainteresowanych taka jak zaznaczylem chilloutowa gra

Zaprosilbym oczywiscie mnostwo ludzi ale komu by sie chcialo z daleka przyjezdzac na turniej o pietruche?

Pozdrawiam wszystkich fanow ISS/PES i licze na wasze opinie.
PS. Nie besztajcie mnie ze brak konkretow lub cokolwiek innego. Po prostu pragne rozslawiac imie PESA i dzielic sie nim z ludzmi, a ze znajomy otwiera drzwi przed taka impreza to dlatego zamiescilem na forum tego posta( niedlugo moze malutki testowy turniej ale spox-> final na rzutniku, niby nic ale wszyscy ogladaja i dra mordy za jedna albo druga strona)