Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stadion Legii Warszawa
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > Problemy z patchowaniem
limak
W jaki sposób mam dodać stadion legii do PESA 5. Bo nie mam zielonego pojęcia jak to zrobić. Proszę o pomoc. Z góry thx.
lukasso
wrzuc do stadiumservera
horror_L
QUOTE(lukasso @ Jul 26 2006, 11:34:35) [snapback]80582[/snapback]

wrzuc do stadiumservera

Mozesz wyt;umaczyc to krok po kroku,ewentualnie dac przydatnego linka?
Z gory dzieki

limak
No właśnie jak możesz to wytłumacz to krok po kroku bo też niewiem jak to się robi.
lukasso
http://www.issonline.pl/?cmd=pokaz&id=1152634683
sciagacie to
wrzucacie do folderu z gra
stadion wrzucacie do folderu ze stadionami
klikacie setup
i odpalacie gre
horror_L
QUOTE(lukasso @ Jul 26 2006, 13:00:12) [snapback]80601[/snapback]

http://www.issonline.pl/?cmd=pokaz&id=1152634683
sciagacie to
wrzucacie do folderu z gra
stadion wrzucacie do folderu ze stadionami
klikacie setup
i odpalacie gre

Waznosc pliku wygasla.Masz moze jakiegos innego linka,bo ja osobiscie znalezc go nie moge.
lukasso
LINK
Demari
opisz dokładnie co i jak bo to co napisałes to nie skutkuje.trzeba jeszcze utworzyc plik txt map i nie kopiowac tego co dales link do folderu z gra tylko sam plik dll.niech ktos napisze krok po kroku jak to mozna zainstalowac bo mi nie działa tongue.gif
Scooby-Doo
QUOTE(Demari @ Jul 26 2006, 23:05:58) [snapback]80727[/snapback]

opisz dokładnie co i jak bo to co napisałes to nie skutkuje.trzeba jeszcze utworzyc plik txt map i nie kopiowac tego co dales link do folderu z gra tylko sam plik dll.niech ktos napisze krok po kroku jak to mozna zainstalowac bo mi nie działa tongue.gif

Lol jak ja robiłem stadion Piast to skopiowałem folder "Piast" do katalogu Kit Serwer/GDB/stadiums odinstalowałem i zainstalowałem kitserwera ( czyli remove i instal ) i działało pięknie a odinstalowywałem bo mi kibiców na stadionie nie było widać ale stadion miałem odrazu bez robienia jakichś plików map i dll. smile.gif Teraz jestem na krótkim wybyciu z chaty wiec jeszcze zobacze pod koniec tygodnia u siebie ale tam żadnej czarnej magii nie ma biggrin.gif
Maharadza
poszukajcie sobie na forum, np w tematach powerpatch v2.0 albo stadiums by gwidon tam nie raz byla o tym mowa i napewno zrozumiecie o co kaman,tak jak pisza koledzy u gory wrzucic do stadiumservera i ciach.pozdro
pablo TS
Plik map jest tylko po to żeby przypisać dany stadion do danej drużyny. Tak jak teraz pobrałem stadion Legii to skopiowałem go do folderu .../Program Files/KONAMI/Pro Evolution Soccer 5/kitserver/GDB/stadiums później w pliku tekstowym map wpisałem numerek odpowiadający Legii (mam Orange Patcha) i wpisałem obok Stadion Legii tak jak sie nazywa też folder z całym stadionem. Na koniec włączyłem grę daję mecz Legia-Wisła przy wyborze strojów klikam 7 (a i wcześniej trzeba jeszcze dać kitserwer "remove" i "install") pojawia mi sie na dole żółty napis "home team" i włączam mecz i jest stadion Legii cool.gif . Pozdro rolleyes.gif
Demari
u mnie nic takiego nie ma jak "żółty napis" sad.gif mam kitserwer 5.2 i nie działa.założyłem w katalogu GDB folder stadiums bo go nie było i wpakowałem stadiony i dałem kitserwer "remove" i "install".nie działa mi wcale.także nie wiem co jest grane.pomóżcie
limak
A jaki numer drużyny ma Legia Warszawa w PES 5 z patchem "Orange Ekstraklasa" ?, bo chce przypisać stadion do drużyny Legii.
T-Mac
85
tery
WITAM WSZYSTKICH!!!
mam jedna prosbe, czy ktos moglby mi przeslac programik DarkSupporter do edycji przyspiewek poniewaz nigdzie nie moge go sciagnac (chyba juz dawno o nim zapomniano) jezeli ktos posiada prosze przeslac na [email protected] lub [email protected]!! smile.gif bede dozgonnie wdzieczny!!!!!!!!! smile.gif
Pozdro dla wszystkich fanow PES!!!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.