Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Power Patch 1.0
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > Problemy z patchowaniem
Vinci_14
Chciałbym się zapytać czy nie ma poradnika do PowerPatcha 1.0 lub Czy ktoś mugłby mi napisać co i jak mam zrobić w nim?? Z kąd ściagnać?? Jak Zainstalować do Pes'a 5??
norbo
powerpatcha mozesz sciahnac zestrefy download , masz tam rowniez opis instalacji. A ja mam nastepujacy problem. Instaluje tak jak w tutorialu: najpierw za pomoca dkz pozniej podmieniaM PLIK e_text.afs POZniej pliki pes5.exe i option file tam gdzie trzeba. Nastepnie instaluje kit server i ustawiam, co trzeba w loadmix. Odpalam gre i ..... nic sie nie zmienia gra jest jak nie spaczowana. Po glebszym obejrzeniu widze ze jednak mam nowe koszulki. Ale wyglad menu itp zostaly takie same! Instalowalem PP 1.0 na czysta gre. Pomocy!

Po wielu probach udalo mi sie wgrac sama muzyke. Wyglad menu zostal taki sam
E 9
A składy itp. zmieniły ci się.Ja miałem ten sam problem z innym patchem ale tylko menu mi nie zmieniało.Może sprobuje go zainstalować i ci pomoc.Pozdro Daj znać Norbo.
Vinci_14
jeszcze jedno małe pytanie:
Czy mam ściagnąć wszystkie 5 części(part) czy wystarczy 1??
I czy Option File 99999 PES Points tez ściągnąć??
norbo
hm sklady bym musial zobaczyc. Jakiego zawodnika najlepiej sprawdzic ?. Zmienila mi sie muzyka
E 9
Nie wiem np.w Reprezentacji polski kiedys byl Hajto i tacy inni "dziadkowie" wiec jak ich nie ma to jest git.A sklady sa na pewno uaktualnione wiec takz esprawdz nazwiska Holendrów i NIemców np.Jak sprawdzisz to napisz. POZDRo
norbo
nie ma hajty, jest za to blaszczykowski wiec sklad jest raczej mlody. W holandii w ataku Van Nist. z Robbenem, widze tez OPdama w obronie a on chyba tez dlugo w reprezentacji nie siedzi
E 9
To dobrze Option File działa, Kitserver działa więc został tylko e_text.Miales wczesniej zainstalowane jakieś menu czy piłki????? JAk tak to przeinstaluj PEs 'a na nowo i powinno byc okey.U mnie śmiga. Jak zrobisz to pisz
norbo
NIe mialem nic wczesniej instalowane. Wzialem teraz wszystko doszczetnie usunalem i zainstalowalem ponownie. Wrzucilem ponownie patchai to samo. Muza nowa, mam legie i wisle, a menu stare sad.gif chyba nie ma problemu ze uzywam niemieckiego tlumaczenia a nie angielskiego ?. a moze przeslijcie mi swoj plik pes5.exe ? moze cos da ale watpie po pp sciagalöem z 2 roznych zrodel
E 9
U mnie śmiga instaluje sie tylko part 1 zajebisty.
E 9
Wczesniej kolega mi wszystko mowił bo ja miałem innego patcha ale ten najlepszy jest.Nobo ty instalujesz 5 czesci?Odp
norbo
tak archiwum sklada sie z 5 czesci . Inaczej chyba archuiwum by sie zle rozpakowalo
E 9
Sciagasz 5 czesci a instalujesz z part 1. Próbuj
norbo
wiem wiem smile.gif Wiem jak sie oblsuguje archiwum wieloczesciowe w winrarze smile.gif
norbo
Dziala!!! Zrobilem nastepujaco: Odinstalowalem, Wyczyscilem rejestr, Zainstalowalem ponownie gre z ta roznica ze teraz do katalogu c:/program files/konami/Pro Evolution Soccer 5 a poprzednio instalowalem zawsze (z racji ze mam niemieckiego windowsa) do c:/programme/konami/Pro Evolution Soccer 5 i dziala. NIe wiem co pomoglo czy czyszczenie rejestru czy zmiana sciezki ale to niewazne smile.gif Oki mykam grac smile.gif Dzieki alll!!!!

>Juz wiem !!! PP nie dziala gdy biore niemiecka wersje napisow i komentarza!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.